- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
-
- Konu Sahibi madamcocomo
evet vapurdan cekmek zordur :)
eger faydalı oluryorsam cok sevınırım .cok basarılı buluyorum claısmalarını ,dıger ekledıgın uc fotoda eksık bulamadım :)
hele kı ıkıncı foto ,harıka :)
bekliyoruzzzz sositososito
parlayanyıldızım netlik harika
kitabı keske biraz uzaktan cekseymissin o ışık olayını nası yaptın merak ettim ?
Parlayan yıldızım Sumak dan bende yeni öğrenndim.Senin ilk fotoda da aynısı var.İkinci çiçek sanırım kadrajda olmamalıydı.Yarım olarak tabi.Ama netlik bencede çok iyi.
Birde benim nacizane fikrim imzanı Fotoğrafları perdeliyecek sekilde koymasan daha güzel olurdu.
3. fotoğraftada acaba makro çekim yapsaydın sadece melekler ve arkasında ki işli kısım çıksaydı daha ilginç olurmuydu.Denemek lazım benim ki bir fikir sadece :)
Ay tası 2. resmin kartpostal gibi cok hoş
Canım H50 içinde hep yurtdışı fiyatlar verilmiş. Haklısın SLR konusunda H55 net fiyatı 1300-1400 arası bence de slr alman daha mantıklı bu durumda.cnm hangi forum google'a ne yazmalıyım çıkması için
h10 ile h50 aarasında kalanlar yazdım ama cıkmadı kaydirigubbakcemile3
h50 ne kdr acaba yaa 1in üstündeyse zaten hiç bakmaya gerek yok
okdr verebilsem slr alırdım direk
Parlayan yıldızım Sumak dan bende yeni öğrenndim.Senin ilk fotoda da aynısı var.İkinci çiçek sanırım kadrajda olmamalıydı.Yarım olarak tabi.Ama netlik bencede çok iyi.
Birde benim nacizane fikrim imzanı Fotoğrafları perdeliyecek sekilde koymasan daha güzel olurdu.
3. fotoğraftada acaba makro çekim yapsaydın sadece melekler ve arkasında ki işli kısım çıksaydı daha ilginç olurmuydu.Denemek lazım benim ki bir fikir sadece :)
Sumakçım eklediğim hangi üç foto anlamadım.Benim o topikte baya bir fotoğrafım var.Ara ara ekledim hep.Acaba senin beğendiğin ikinci foto hangisi cok merak ettim fisfisfis
Parlayanyıldızım ,fotolar guzel ,ben bı tek kıtapta kı o kırmızı ipi sevmedım ,tamamen gözü ona kaydırıyor.
o meleklı kaıda da ,siyah beyaz olsa nasıl olurdu dıye gecırdım ıcımden
guzel fotolar ,tebrıkler..