Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

evet vapurdan cekmek zordur :)

eger faydalı oluryorsam cok sevınırım .cok basarılı buluyorum claısmalarını ,dıger ekledıgın uc fotoda eksık bulamadım :)

hele kı ıkıncı foto ,harıka :)

Sumakçım eklediğim hangi üç foto anlamadım.Benim o topikte baya bir fotoğrafım var.Ara ara ekledim hep.Acaba senin beğendiğin ikinci foto hangisi cok merak ettim fisfisfis

bekliyoruzzzz sositososito

parlayanyıldızım netlik harika
kitabı keske biraz uzaktan cekseymissin o ışık olayını nası yaptın merak ettim ?

yorumun icin tesekkür ederim akitracim, isik olayini biraz masa lambasiyla oynayarak elde ettim, masa lambasiyla harika isiklamalar yapiliyor tavsiye ederim
:lepi:

Parlayan yıldızım Sumak dan bende yeni öğrenndim.Senin ilk fotoda da aynısı var.İkinci çiçek sanırım kadrajda olmamalıydı.Yarım olarak tabi.Ama netlik bencede çok iyi.
Birde benim nacizane fikrim imzanı Fotoğrafları perdeliyecek sekilde koymasan daha güzel olurdu.
3. fotoğraftada acaba makro çekim yapsaydın sadece melekler ve arkasında ki işli kısım çıksaydı daha ilginç olurmuydu.Denemek lazım benim ki bir fikir sadece :)

vavelyacim sanada tesekkür ederim yorumun icin, cicegin yarim olmasini kasten yaptim, o cicek üc taneydi ben iki resim olarak cektim, yani birbucuk birbucuk cicek olarak ve sonra pano olarak baskiya vermek icin ama hala baskiya veremedim o kaska mesele kaydirigubbakcemile3

melekli resimde simetri calismasiydi, bir kapi kulpunun harici kaydirigubbakcemile2

imzalari da resimler caliniyor diye öyle yerlestirdim, kenara yerlestirseydim bi sekilde kesilip kullanilirdi, böylece resmin ortasinda oldugu zaman kullnilamaz diye düsündüm
bayanssulusmile

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Son düzenleme:
Bende Sony CyberShot DSC-H55 var ve son eklediğim fotoğraflar onunla çekildi. Bir de Canon EOS 450D SLR m var ama yanımda sürekli taşıyamadığım için sony aldım ve memnunum doğrusu. ıstersen biraz bekleyip H55 al.

h10 h55e göre cok daha geride dimi
h55i bi arastırayım slr ile cektin sanmıstım ben itiraf ediyim
boshayallersmile

evet aslında bende tam onu dicektim
cünkü türkçe sayfalarda bilgi pek yok gelmemiş galiba :S
h50 nasıl sence ? h50nin fiyatını bulamadım yaaa

H50 için nette bir forumda ayrıntılı bilgi var istersen bir oku. H10 ile H50 arasında kalanlar h50 tercih etmişler. Ama daha rahat taşıyabilileyim diye düşünürsen h50 pek uygun değil. SLR hazırlık olsun dersen h50 daha uygun gibi.

Son düzenleme:
cnm hangi forum google'a ne yazmalıyım çıkması için
h10 ile h50 aarasında kalanlar yazdım ama cıkmadı
kaydirigubbakcemile3
h50 ne kdr acaba yaa 1in üstündeyse zaten hiç bakmaya gerek yok
okdr verebilsem slr alırdım direk :KK43:

cnm hangi forum google'a ne yazmalıyım çıkması için
h10 ile h50 aarasında kalanlar yazdım ama cıkmadı
kaydirigubbakcemile3
h50 ne kdr acaba yaa 1in üstündeyse zaten hiç bakmaya gerek yok
okdr verebilsem slr alırdım direk :KK43:
Canım H50 içinde hep yurtdışı fiyatlar verilmiş. Haklısın SLR konusunda H55 net fiyatı 1300-1400 arası bence de slr alman daha mantıklı bu durumda.
Forum adı vermek yasak olduğu için yazamıyorum maalesef.

Son düzenleme:
simdi h50 ile cekilmiş fotograflara baktımda gayet güzel

Son düzenleme:
Parlayanyıldızım ,fotolar guzel ,ben bı tek kıtapta kı o kırmızı ipi sevmedım ,tamamen gözü ona kaydırıyor.

o meleklı kaıda da ,siyah beyaz olsa nasıl olurdu dıye gecırdım ıcımden

guzel fotolar ,tebrıkler..

Parlayan yıldızım Sumak dan bende yeni öğrenndim.Senin ilk fotoda da aynısı var.İkinci çiçek sanırım kadrajda olmamalıydı.Yarım olarak tabi.Ama netlik bencede çok iyi.
Birde benim nacizane fikrim imzanı Fotoğrafları perdeliyecek sekilde koymasan daha güzel olurdu.
3. fotoğraftada acaba makro çekim yapsaydın sadece melekler ve arkasında ki işli kısım çıksaydı daha ilginç olurmuydu.Denemek lazım benim ki bir fikir sadece :)

vavelya ,artık dıkkat edıyorsun dımı :))

gercı herkes oyle kareler sevmıyor ,mesela benım esım cok dıkkat etmez ,herkes dıkkat etmek zorunda degıl bence kadrajda hersey tam olmalı .

ben oyle dedım dıye alsında cokta olmak zorunnda degıl opuyorumnanaktan

Sumakçım eklediğim hangi üç foto anlamadım.Benim o topikte baya bir fotoğrafım var.Ara ara ekledim hep.Acaba senin beğendiğin ikinci foto hangisi cok merak ettim fisfisfis

ya cok özür diliyorum ben aytasının fotolarıyla senınkını karıstırmısım.

aytası eklemıstı uc foto onlaraydı yourumum ,kusura bakma lutfen ohaoldumsmile

ben foto makınelerı hakkında yorum yapayım dedım ama hıc bılmıyorum sızın dedıklerınızı.üzgünüm.

bu arada bı kac püf nokta ve foto eklıcektım ama su an degıl kusura bakamyın kızlar.

sıteyı yenılıyoruz ,hala acık ama fotoları degıstırmek ıstıyorum ,o yuzden eskı degılde yenı halıyle gorun ıstıyorum :)

Parlayanyıldızım ,fotolar guzel ,ben bı tek kıtapta kı o kırmızı ipi sevmedım ,tamamen gözü ona kaydırıyor.

o meleklı kaıda da ,siyah beyaz olsa nasıl olurdu dıye gecırdım ıcımden

guzel fotolar ,tebrıkler..

güzel yorumun icin tesekkür ederim sumakcim

senin fotolarinida sabirsizlikla bekliyoruz canim
delikafadulden

X