Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

Bu arada yorumun için çok teşekkürler benim için çok kıymetli ustalardan gelen yorumlar.

ben de kocamın makınesıyle( bır nevı o da emanet oluyor) ögrendim kaydirigubbakcemile3

cok cekerek cektıkce hatalarını gorerek ılerletırsın canım

ne demek canım burayı yardım etmek ıcın actık zaten ,usta fılan dıyınce utandım .

Nikon D5000 daha ıyı sankı

gövdesi-engornomisi-lcd-daha rahat ,ama ıyıce arastırmak lazım ,foto makınelerınden cok ıyı anlayan bırılerının olması lazım

ben olsam d5000 alırdım :)

Teşekkürler yorumunuz için; uzun araştırmalarım sonunda nihayet makinemi aldım:)))) Nikon daha önce de kullandığım için nikon d5000 de karar kıldım. Yorumlarınız da bilgilendirici benim gibi amatörlere yol gösteriyor. Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

bende baslamak istiyorum ama daha kısmet olmadı
baslangıc için hangi makineyi önerirsiniz
:eek:

Teşekkürler yorumunuz için; uzun araştırmalarım sonunda nihayet makinemi aldım:)))) Nikon daha önce de kullandığım için nikon d5000 de karar kıldım. Yorumlarınız da bilgilendirici benim gibi amatörlere yol gösteriyor. Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

hayırlı olsun :)
güzel ve bol çekımler diliyorum .opuyorumnanaktan

bende baslamak istiyorum ama daha kısmet olmadı
baslangıc için hangi makineyi önerirsiniz
:eek:

ne kadar meraklı olusuna baglı aklinialirimsmile

sadece aile ve hatıra fotoğrafları çekeceğim yeterli diyorsan , kompakt modeller var

cünkü cogu kısı aılıyor makıneyı bır ckeıyor 5 cekıyor gerısı kalmıyor kalıyor kenarda ,

yok ben cidden meraklıyım, kurcalamayı severim, bütçemde fena değil diyorsan
DSLR-like veya doğrudan DSLR bir makinesi + kit lens ile başlangıcı yapabilirsin

bence bu ıse baslamak ıcın en uygun makınelerden bırı Nikon D80

bır an önce kısmet olur ınsallah opuyorumnanaktan

sumak senin photographydir porfolyodur varmı nette
görmek isterim
boshayallersmile

DSLR Like: DSLR benzeri ama daha kompakt ve objektifi değiştirilemeyen, DSLR abilerine göre daha hesaplı, kompaktlara göre daha geniş odak aralığı (ya da daha çok zoomu olan diyelim) olan makinalardır

DSLR: Çok geniş bir yelpazede yer alan bu makinaları da kendi içinde sınıflara ayırmak mümkün. Ama genel anlamda bir gövde ve değiştirilebilen objektiften oluşan, üstteki diğer sınıflara göre boyut ve ağırlık olarak daha büyük olan, profesyonel amaçlar için de kullanılan makinelere denir

alıcaksan bence dırek dslr bır makıne ıle basla ,cunku cogu kısı dslr pahalı dıyıp dslr like alıypr 6 ay gecmeden tekrar degıstırıyorlar .

istanbul da bir yer var ,sen bursa da sın gercı hayyam dıye orada cok foto makınelerı var ,ucuzda sanırım.

ıkıncı elı de cok ıyı ıncelemek lazım dıkkat etmek lazım.

benım bı sıtem yok canım ,eşimle bu ısı yapıyoruz o benim ustam onun adına actık net sayfamızı ,ortak butun fotolarımızı oraya koyduk,bır sayfam var ama onu da buradan yazmak ıstemıyorum bır kac fotomdan dolayı baya tepkı alırım sanırım eyvahedigeldismile

bır gun cektıklerımden eklıcem buraya zemuszemus

Bir tanecik eklemek istedim.Kendi çektiğim foto ama ben bile bakmakta zorluk çekiyorum:bbo:

Son düzenleme:
canım begendım fotoyu ,kadraj tam netlik güzel ,kusur bulamadım valla opuyorumnanaktan

tebrık ederım :)

Anammmmm eyvahedigeldismile Çok korkunç bu ya akannehir
O kadar net çekmişsin ki bir an elimi klavyeden cektim vallahi kaydirigubbakcemile5
Bende cekiyorum ama makinem öle cok profosyenel bir makine değil.Canon sx 10 kullanıyorum.Zaten kendimde profosyenel değilim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar bunlarda benden öyle amatör çekiyorum makinem bile yok daha
n771813392_634634_8172.jpg

Sevgili profosyonel arkadaslarım;
Sayfa cok güzel olmus.Ayrıca fotolara detaylı yorum yapıp bizim gibi yeni baslayanlara yardımcı olmanız cok hoş.Bundan sonra bende çektiğim fotoları burda paylasmak isterim.
Ama daha önce actımız bir sayfa var.Siz den rica etsem acaba bakabilirmisiniz.DEğerli yorumlarını almak beni çok memnun eder.
http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf/327642-bunlarda-gozumden.html

Linki yapıstırabilmişimdir umarım.Sevgilerimle

X