Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

ay tası aslında kursa gıdenler pek menmun kalmıyor .

ama burası cok sessız kalmış :gitme:

Cihazın çalışmasında kesinlikle bir sorun yoktur.Ufak yıpranmalar vardır. Resimlerde de belli oluyor.

Tek şarj aparatı ile hem usb den hem araç çakmağından hemde normal prizden şarj edebilirsiniz.Fiyatı sondur Pazarlığı Olmaz.

Resimler Ürünün Kendi Resimleridir

Satmamın nedeni Daha iyi model alacak olmamdır.ıstanbul şişli perpada gelip görüp inceliyip alabilirsiniz

Gönderilecekler

Eos 300D Body

Canon 18-55mm Lens

2 Gb Compac Flash Hafıza Kartı

Oto, Usb, Normal Şarj Aleti

Canon Batarya

Askı Aparatı

450 tl

Kızlar bu nasıl ? Birde ikinci el makinede ne tür bir hasar olabilir sizce.

makınelerın shutterlerı var yanı cekme sayısı atıyorum 1000 tane yanı 1000 tane olmaz tabı kı degısır bu her makıneden mkıneye de,

o cekme sayısı cok kullanılmıs olur mesela o ıkıncı el makınelerde sıkıntı yaratır ..

ıkıncı el alma bence spottan alsan bıle daha ıyı olur dıye dusunuyorum .

varsa çekimleriniz görmek isterim
bende amatör fotoğraflarımı paylaşmak isterim hatta :-)

aynen aynen katılıormm zemuszemus

biara cok fena sarmıştım gece gündüz nasıl fotograf kompozisyonları yaratabilirim diye düşünüodum ama artık saldım valla :/ mafoldumben

bu konuyu görünce tekrar alevlendi fotograf aşkım :KK70:

belediyelerin dusenledigi ucretsiz kurslar var fotrfcılık kursları basvurun bence ama erken davranın talep cok oluyor

ben cektiklerimi koymak ısterım tabı ama benım kı baya bı profesyonel ve kompozisyon agırlıklı ,
o yüzden once sizinkileri görmek ıstıyorum opuyorumnanaktan

eh bi amatör olarak o zmn ben koyarım yrna şimdi pcmde diil de opuyorumnanaktan

ben hala buraya fotograf ekleyemedim ama cdye atmıştım fotograflarımı kayıp cd bulamadm :KK43:

Selam fıstıklaryerimseniben

Eee nerde yeni fotolar..
Sumak'ım en şık abiye taşıyanımolumunekankayizsmile

Epeydir yoğunum Türkiye faslımız bitti evimize döndük, yerleşiyoruz yavaş yavaş pek takılamıyorum..Lakin yakında derin dönüücim inşallah:teytey:

Bugün Hdr denemeleri yaptım..
Heder ettim bi kaç kareyisempatiksalakcinni

Eee böyle böyle pişicez işte dimiaklinialirimsmile

Sumak topik sahibesi olarank , en az 10 kare beklooorum efenim :nazar:

Gözümüz gönlümüz açılsın az . :icecream:

Hadi bakalım

Pamuk eller klavyeye..

:lepi:

libyanam ,ben foto koymak ısterım ama benım fotolarım bıraz kompozisyon agırlıklı ,

daha ılk bastan korkutmayayayım sızı ,

cektıgım arkadaslarımı buraya koyabılırım .ama gözü fılan bantlı olur ,üzerine reklm yazısı fılan koyarım mazallah calınır fılan akannehir

ben koymak ısterım tabı hatta sözüm olsun koyacagım ama ılk once sızden beklıyorum .
opuyorumnanaktan

cümleler cok karısık oldu ,anlamıssınızdır umarım :kedi:

Samsung 815 ti galiba yarı profosyonel bi makine buldum arkadaşın bir kaç tane çektim manuel odaklama ile ama ne tür noktalara dikkat ediyorsunuz bilmiyorum bakın bakalım olmuşmu yada neresi olmamış.

Bir süredir dslr makineleri araştırıyorum, 2 seçeneğe indirdim en sonunda Nikon D5000 ve Canon 450D, ilk kez dslr kullanacak amatörler için hangisini önerirsiniz, sanırım fotoğrafçılık hakkında deneyimli arkadaşlarımız var, önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Samsung 815 ti galiba yarı profosyonel bi makine buldum arkadaşın bir kaç tane çektim manuel odaklama ile ama ne tür noktalara dikkat ediyorsunuz bilmiyorum bakın bakalım olmuşmu yada neresi olmamış.

ben fotografı yorrumlarım ama benden once bu ıse yenı baslayanlardan beklıyorum ,bakalım ne dıcekler aklinialirimsmile

ben de onlardan sonra yaparım yorumu ,

libyana koş gel kız bak şu fotografa :mymeka:

Bir süredir dslr makineleri araştırıyorum, 2 seçeneğe indirdim en sonunda Nikon D5000 ve Canon 450D, ilk kez dslr kullanacak amatörler için hangisini önerirsiniz, sanırım fotoğrafçılık hakkında deneyimli arkadaşlarımız var, önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Nikon D5000 daha ıyı sankı

gövdesi-engornomisi-lcd-daha rahat ,ama ıyıce arastırmak lazım ,foto makınelerınden cok ıyı anlayan bırılerının olması lazım

ben olsam d5000 alırdım :)

dayanamadım yapıcam yorumumu kaydirigubbakcemile3

ilk fotografta cıcekte ,kadraj hatası var canım ,

yanı soyle fotografta ,ya cicegi tam alıcaktın yanı yaprakalrın hepsını ,cıcek ortada olmayacaktı ,
solda ve sagda cıceklerın yaprakları yarıda kesılmıs ,

cıcegı ortalayıp ,yaprakalrı ıle bırlıkte cekersen cok daha guzel olur .

ıkıncı fotoda ıse ,kadraj cok guzel olmuş,ama bu seferde netlemeyı cocugun sapkasının caprazında agacaın yapraklarını yapmıssın ,netlemeyı cocugun yüzüne yapsan cok guzel olur ..

ıkıncı foto daha ıyı ,

bu arada cocuguna nazar degmesın masallah cok tatlı :nazar:

X