Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

iyi akşamlar Sumak:)
ben de şimdi yemeğe gidiyorum ama işim bitince geliciim inşallah..

kızlar flas olayını dandan patlatmak değil anlattığım
şimdi dslr olayında flas ışığını ayarlayabiliyorsunuz ve sanki flassız çekim yapmışsınız gibi doğal tonlar çıkıyor hihoyyyt
ya onun bir adı vardı ama unuttum:mymeka:
maksat olmayan ışığı naturel şekilde sağlamak:jeyyar:
öle yüze patlayan gölgeler oluşturan cinsden bende hoşlanmam:lepi:

anladim canim, katiliyorum sana yerimseniben resimlerde dogalligi severim ben

herkes ıyı aksamlar kızlar ,yarın da olmayacagım nette carsamba aksamı tekrar gorusmek uzere Şeniz

konum size emanet, sahip cıkın he aklinialirimsmile

iyi aksamlar sumakcim, emanete sahip cikariz ins

sumak çok güzel topic.
kızlar harikasınız.
bende almıştım bir tane canon 400D. tam çekimlere başlayacaktımki çocuk doğurdum. kaldı gitti. duruyo öle içim yana yana.beraber aynı makinayı aldığım arkadaşım profesyonel oldu uluslararası başarıları var.ara gülerle bile tanıştı.oyyy oyyy oyyy. bir iki onlarla gideyim dedim fotoğraf gezilerine ham,ile hamile.yemek içmekten bişi öğrenemedim.
bir ara zaman yaratmalı işlerden fırsat kalırsa. çokkk iyi siteler var nette bu konuda.
bakayım bi sizlere. belki gaza gelirimde oğluşumu çekerim güzel güzel.

mayalı canım geç kalmadın yine seninn makine var benim makinede yok ama takıldım kızların peşineeeekaydirigubbakcemile5

ayyy maya valla bana ver birkaçgünn içinde her haltını öğrenirim bend eokadarr teknoloji sapığıyımm..öğrenemden bırakmam elimden:))))))))))))

:1hug:
Mayalıhamur hoşgeldin canım sen de..
Bizim de iki yaşına minik bi cimcimemiz var,haliyle biraz daha zor oluyor fotoğraf çekimlerimiz:ecrin_bebek:
Makineyi ortada görür görmez çıldırıyor ben çekicem diyekaydirigubbakcemile
Hatta Sumak a da söyledim geçen allem etmiş kallem etmiş açmış çantasını bir geldi yanıma yürüyen makine modundaohaoldumsmile
Öyle de güzel tutuyor ki sanki küçük Howard Shatz kaydirigubbakcemile3
Önce ben iyice öğreneyim sonra kızımıza da öğreteceğiz inşallah..
Beraberce çıkıp hem doğayı keşfediyor , objeleri tanıyoruz hem de fotoğraf çekip o tatlı anları ölümsüzleştiriyoruz..

Aslında şimdi başlasan gerisi gelir bence canım çünkü araya birşeyler girince insanın üzerine bir atalet yapışıyor ..Üşeniyorsun..
O yüzden sen de bize katıl hep birlikte öğlenelim keyif de muhabbet de katalım işin içine olur muolumunekankayizsmile

Teknologumuza maşallah 3 yavrulu ve tanıdığım kadarı ile aktif ve renkli bir bayan..

Fotoğrafa da meraklıŞeniz
ınsanın hobisi olması ve o hobiye tutku ile bağlanması o kadar güzel ki..

Son düzenleme:
libyana saol canımm.aktifliği seviyorum canımm..
monoton şeylerden çabuk sıkılırımm..:)))
bol heycan bol değişiklik:)))))))))))

..

masAllah bizim hanimlara evli ve coluklu cocuklu neler neler yapiyorlar

ben ise ögrenciyim ve bekarim hala dogru düzgün ögrenemdim ya ona yanarim kaydirigubbakcemile3 bende mi evlensem ne

Canon Eos 450D

Yemek Kategorisi ve Obur Liby :KK66:

ılk çekimlerim / Otomatik modda..

resim323small.jpg

busmall.jpg

resim338small.jpg

img6099medium.jpg

img6980small.jpg

img5547small.jpg

img5550small.jpg

resim1195small.jpg

Son düzenleme:
..

sirf resim cekmek degil, ortam yartmak dizayn vermek yaratici olmak lazim kadraja almak istediklerimizde, bu konuda basarili buldum seni liby´cim

tebrik ederim, resimler harika..

..

sirf resim cekmek degil, ortam yartmak dizayn vermek yaratici olmak lazim kadraja almak istediklerimizde, bu konuda basarili buldum seni liby´cim

tebrik ederim, resimler harika..

Şeniz

Fıstık çok teşekkür ederim..
Lakin ben bunları adamdan saymıyorum daha..
Çok çalışmam gerek çççoookyerimseniben

ılk kez dslr kullanan bir amatörün vizöründen işte bunlar..
..:kedi:
Her çekimde biraz daha gelişiriz inş..

Bir de açık mekan çekimleri var ama tam bi facia:eek:
renkleri ile oynadım batırdım birazsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
hoşbulduk kızlar. başlıyayım bari ben bi fırsatyakalayıp haklısınız çok.
ahh teknolog üç tanede kitap aldım fotoğraf teknikleri üzerine bön bön bakıyom sorma.
libyana o pastaları senmi yaptın yoksa pozladınmı anlamadım ben şimdi? bi bakayım yarışmanıza.
eşim her doğum günümde bana teknik kullanımlı donanımlı makineler alır kendi seviyoya kurcuklamak için genelde onun kurcuklamasından bana sıra gelmiyor. bide öğretmiyor zati.
ama çok güzel foto yorumlarım.:))))kompozisyon nasıl olmalı en azından öğrendim.

Ben yaptım arkadaşım
:)

Bu arada , sen de eklersen bakarız fotoğraflara..

Çok keyifli olur

hoşbulduk kızlar. başlıyayım bari ben bi fırsatyakalayıp haklısınız çok.
ahh teknolog üç tanede kitap aldım fotoğraf teknikleri üzerine bön bön bakıyom sorma.
libyana o pastaları senmi yaptın yoksa pozladınmı anlamadım ben şimdi? bi bakayım yarışmanıza.
eşim her doğum günümde bana teknik kullanımlı donanımlı makineler alır kendi seviyoya kurcuklamak için genelde onun kurcuklamasından bana sıra gelmiyor. bide öğretmiyor zati.
ama çok güzel foto yorumlarım.:))))kompozisyon nasıl olmalı en azından öğrendim.

maya çok alıyorsaa kızz birkaç tanesini satışa çıkar belki alan olur orada bön bön durmasınlarrrlaelaelaelaelae:1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

Hoşgeldin Maıx..
:)
Nikon d 80 de bomba bi makine..

Sen de bizdensin..

Kefşetmeye çalışıyorsun demek..

:))

Takılırsın buraya beraberce öğrenir deneyimlerimizi paylaşırız..

Manuele geçmeye çalışıyorum bu ara..

Sık sık deniyorum her modu:)

X