- 1 Haziran 2008
- 5.943
- 33
- Konu Sahibi madamcocomo
iyi akşamlar Sumak:)
ben de şimdi yemeğe gidiyorum ama işim bitince geliciim inşallah..
ben de şimdi yemeğe gidiyorum ama işim bitince geliciim inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar flas olayını dandan patlatmak değil anlattığım
şimdi dslr olayında flas ışığını ayarlayabiliyorsunuz ve sanki flassız çekim yapmışsınız gibi doğal tonlar çıkıyor hihoyyyt
ya onun bir adı vardı ama unuttum:mymeka:
maksat olmayan ışığı naturel şekilde sağlamak:jeyyar:
öle yüze patlayan gölgeler oluşturan cinsden bende hoşlanmam:lepi:
herkes ıyı aksamlar kızlar ,yarın da olmayacagım nette carsamba aksamı tekrar gorusmek uzere Şeniz
konum size emanet, sahip cıkın he aklinialirimsmile
herkes ıyı aksamlar kızlar ,yarın da olmayacagım nette carsamba aksamı tekrar gorusmek uzere Şeniz
konum size emanet, sahip cıkın he aklinialirimsmile
mayalı canım geç kalmadın yine seninn makine var benim makinede yok ama takıldım kızların peşineeeekaydirigubbakcemile5
..
sirf resim cekmek degil, ortam yartmak dizayn vermek yaratici olmak lazim kadraja almak istediklerimizde, bu konuda basarili buldum seni liby´cim
tebrik ederim, resimler harika..
hoşbulduk kızlar. başlıyayım bari ben bi fırsatyakalayıp haklısınız çok.
ahh teknolog üç tanede kitap aldım fotoğraf teknikleri üzerine bön bön bakıyom sorma.
libyana o pastaları senmi yaptın yoksa pozladınmı anlamadım ben şimdi? bi bakayım yarışmanıza.
eşim her doğum günümde bana teknik kullanımlı donanımlı makineler alır kendi seviyoya kurcuklamak için genelde onun kurcuklamasından bana sıra gelmiyor. bide öğretmiyor zati.
ama çok güzel foto yorumlarım.:))))kompozisyon nasıl olmalı en azından öğrendim.
maya çok alıyorsaa kızz birkaç tanesini satışa çıkar belki alan olur orada bön bön durmasınlarrrlaelaelaelaelae:1rolleyes::roflol::roflol::roflol: