-
- Konu Sahibi madamcocomo
Çocugum yok ama tahmin edebiliyorum zorlugunu.Umarım birgün tekrar dönersinn.ne cok zaman olmus buraya gırmeyelı yenı fotolar yenı kısıler
ben hamıleyken bırakmıstım fotografı sımdı Masal ıle hıc bakamıyorum bıle
çok becerikli hatunsun vallahi yelizim..neye el atsan harika işler çıkarıyorsun...tebrıkler
İşte bunlarda son çekimlerimm
Resimlerine bayildim elline yüregine saglik :)
teşekkürlerrr hayır profosyonel fotografçı degilim henüz :) amatör olarak ugraşıyorumgerçekten çok güzeller profesyonel fotoğrafçımısın yelizcem
bayıldım resimlere
Bir kaç fotoğraf da benden
Eki Görüntüle 603036 Eki Görüntüle 603037
Eki Görüntüle 603038 Eki Görüntüle 603039
Eki Görüntüle 603040
merhaba yelizcim resimlerine bayıldım harika fotoğraflar makine ve lens ne kullanıyorsun. bende yeni makine aldım canon 650d 18-55 lens var şimdilik. senin gibi fotoğraflar bende çekmek istiyorum ya bayıldım vallahi. maşallah.
Bu konuya denk geldiğim iyi oldu bende güzel bir fotoğraf makinası almak istiyorum profosyonel degıl ama ıyı bırsey olsun ıstıyorum..daha önce bakmıştım bir kaç yerde çözünürlük açısından,harekete duyarlı hareket halınde bıle cok net ceker falan demıslerdı cokta anlamam ..bana hangi makinaları önerirsiniz .yada nelerine dikkat etmem gerek alırken en ıyı cevap alıcam yer burası olsa gerek:))
Bu konuya denk geldiğim iyi oldu bende güzel bir fotoğraf makinası almak istiyorum profosyonel degıl ama ıyı bırsey olsun ıstıyorum..daha önce bakmıştım bir kaç yerde çözünürlük açısından,harekete duyarlı hareket halınde bıle cok net ceker falan demıslerdı cokta anlamam ..bana hangi makinaları önerirsiniz .yada nelerine dikkat etmem gerek alırken en ıyı cevap alıcam yer burası olsa gerek:))
canım şu an da media marketlerde indirimler var ben geçen gün gördüm çok ucuza profosyonel makinalar var zamanın olduğunda çık dolaş kendin gör incele içine sineni alırsın bende çok kompakt makina kullandım sonra fujifilme geçtim sonra canon 1100 d aldım sattım canon 50d aldım sattım şuan 60d kullanıyorum ilk kendine uygun alırsın zamanla insana yetmiyor zaten
Eğer bütçeniz yeterli ise prof. bir makine almanızı tavsiye ederim.. Kompak makinelerinde iyisi 800-900 var.. İnt. üzerinden araştırın,yorumları okuyun.. teknosa da falan elinize alıp bir bakın..seçtiğiniz mak. için önce int. üzerinde en ucuz ne kadar ona bakın öyle alın..
Ben üniversite hayatım boyunca canon a530 kullandım,öğrenci işi :) ama bugünkü 200-600tl arası makinelerden çok daha iyiydi :) neyse şimdi bütçeme göre 550d aldım çok da memnunum, sigma 70-300lens ile kullanıyorum. Canon' dan vazgeçmem :)
Kompak makine bile alsanız manuel özelliği olmasına bakın kendinizi geliştirmenize yardımcı olur
çokkk teşekkür ederim cevaplar içi dikkate alıcam söylediklerinizi :))bütçe olarak fazla zorlayamasamda 500-600 civarı düşünüyorum belki bu miktar artabilir birazcık:)
Bütçene göre CANON DSC POWERSHOT SX20 IS ve Canon DSC Powershot SX500 IS uygun fiyata buldum ilgilenirsen özelden link veririm.. özelliklerini araştır,sana uyar mı bakmanı tavsiye ederim..
Buradan link vermek yasak