- Konu Sahibi madamcocomo
-
merhaba yelizcim resimlerine bayıldım harika fotoğraflar makine ve lens ne kullanıyorsun. bende yeni makine aldım canon 650d 18-55 lens var şimdilik. senin gibi fotoğraflar bende çekmek istiyorum ya bayıldım vallahi. maşallah.
canım bende 650d ıstıyorum ama cok pahalınerden ne kadara aldın sen?
Panasonic Lumix FZ48 modelibu fotoları hangi makineyle çektiniz ??
Merhaba kızlar :) ben üyelikte çok daha yeniyim :) çömezimÇiçeği burnunda da fotoğrafçıyım :) İlk çekimimi yaptım devamını bekliyorum bakalım :) ve İSTANBULda Çekimlerime ortak olucak bi fotoğrafçı arıyorum :) birlikte iş yapabileceğimiz ilgilenen varsa bana ulaşabilir
ben özel günleri fotoğraflıyorum düğün nişan doğum gibi bu işi benimle yapabilecek birini istiyorum kafa dengi :)Eki Görüntüle 739047 buda eğer yüklendiyse düğün çekimimden en sevdiğim kare :) MASAL DÜNYASI
merhaba :) eğer istanbul da oturuyosan Hayyam Pasajına gidip ordan almanı öneririm, onlar sana yardımcı olur çok sayıda fotoğraf makinesi satan yer varmrb bende profosyonel fotoraf makinası almak istiyorum daha yeni başlıycam ne alıcagımı bilmiyorum da anlamıyorum araştırdım ama pek bilciegim şeyler diyil sanırım bana yardımcı olurmusun(((( marka ve özellik olarak şimdiden teşekkürler
ben canon eos 60d kullanıyorum. aslında kullanmıyorum çünkü fazla bi bilgim yok fotoğraf çekimi hakkında malesefki :/ ama o kadar paraya kıydık bi işe yarasın istiyorum özellikle de fotoğraf çekmeyi çok severim ama fotoğrafın modeli olmayı daha çok severim. fakat beni çekecek kimse yokyardımcı olur musunuz bana da :/ fotoğrafçılığı öğrenmek istiyorum gerçekten güzel fotoğraflar çekmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?