- 13 Ocak 2012
- 37
- 1
-
- Konu Sahibi madamcocomo
yorumların hepsini okuyamadım. benim uzun zamandır hayalim nikon 5100 işe başladığımda almak istediğim tek şey diyebilirim.
size sorum bu makineyi aranızda kullanan varmı acaba iyi veya kötü bir yorum almak isterim.
şunu da ekliyeyim bu makineyi bikaç kez kullanmışlığım var ama tabiki iyi bir şekilde bilmiyorum amatörüm henüz[
neden nikon veya neden nikon d5100 istiyorsunuz yanlış anlamayın o kadar çok seçenek var ki neden bu modeli seçtiğinizi merak ettim sadece d5100 hiç kullanmadım fakat nikon d90 kullanma fırsatım oldu bir kaç kez çok başarılı bir makineydi çokta severek kullanmıştımeğer hobi olarak fotoğraf çekecekseniz sizi üzeceğini pişman ettireceğini sanmıyorum
yorumların hepsini okuyamadım. benim uzun zamandır hayalim nikon 5100 işe başladığımda almak istediğim tek şey diyebilirim.
size sorum bu makineyi aranızda kullanan varmı acaba iyi veya kötü bir yorum almak isterim.
şunu da ekliyeyim bu makineyi bikaç kez kullanmışlığım var ama tabiki iyi bir şekilde bilmiyorum amatörüm henüz
neden nikon veya neden nikon d5100 istiyorsunuz yanlış anlamayın o kadar çok seçenek var ki neden bu modeli seçtiğinizi merak ettim sadece d5100 hiç kullanmadım fakat nikon d90 kullanma fırsatım oldu bir kaç kez çok başarılı bir makineydi çokta severek kullanmıştımeğer hobi olarak fotoğraf çekecekseniz sizi üzeceğini pişman ettireceğini sanmıyorum
en son araştırdığımda fiyat olarak d90 bana uygun gelmediği için elemiştim özellik açısından gayet iyi makine yoksa :) neden canon vs değil derseniz de profesyonel olarak kullanan çevremde arkadaşlarıma sorduğumda nerdeyse çoğu nikonu tavsiye etti
şunu da ekliyeyim bu makineyi bikaç kez kullanmışlığım var ama tabiki iyi bir şekilde bilmiyorum amatörüm henüz
Merhaba ben de bir yildir bu isle ugrasiyorum bu isi profsyonel yapan birileri ile sohbet etmeyi cok isterim cunku meslek olarak yapmak istiyorum artik.Kızlarrrr bende doğum ve düğün fotoğrafları çekiyorum.madem bukadar fotosever var birlikte fotoğraf etkinliği falan yapsak ya bigün ne güzel olur...
merhaba ben 5 d mark 2 kullanıyorum çokta memnunumDugun fotografciligi yapan arkadsslarim hangi makinayi onerirler acaba ? Canon mark serisi cok iyimis
Kızlarrrr bende doğum ve düğün fotoğrafları çekiyorum.madem bukadar fotosever var birlikte fotoğraf etkinliği falan yapsak ya bigün ne güzel olur...
Merhaba kizlar : ) ben de 1 yildir cekiyorum
Merhaba ben de bir yildir bu isle ugrasiyorum bu isi profsyonel yapan birileri ile sohbet etmeyi cok isterim cunku meslek olarak yapmak istiyorum artik.