- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
-
- Konu Sahibi madamcocomo
.
sumakcim fotolar güzel, tam kare olmasi sart degil zaten, öylesi resimlerde güzel oluyor
tek ördekli resim de cok güzel, suya yansimis cok hos bir foto olmus
koy tabı kuzum senın neyın eksık zemuszemus
hayırlı olsun sımdıden kaydirigubbakcemile5
.
bi sorum olucakti sumakcim, benim standart objektivim var, ikici objektivi almak istiyorum ama ilk olarak ne alayim? bi fikrin var mi, sen ne alirdin yada ne aldin??
yarin aksam görüsürüz
iyi aksamlar sumakcim
a.s.
ben gelene kdr herkes dagılmıs
ördekli resimler cok güzel cıkmıs ama onları net yakalamak kolay olmasa gereka.s
bitane daha ekliyim dedim alıntı olmassa sevinirim boshayallersmile
kizlar merhabalar bende cok yeniyim oyle profesyonel felanda degilim.anlamiyorum teknik kelimelerden felan alniyacaginiz cok ama cok comezim.makinem bridge yari pro yari digital fujifilm finepix S1730 kullaniyorum otomatik,makro ve bazen kendim ayar yapip cekiyorum.bende eklemek istedim bir kac kare dunku gezimizden Windsor Castle;
bu kadar guzel bulduklarimi ekledim daha cok cektim am a bunlari aralarindan sectim.
kizlar yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen nasil guzel cekebilirim, nasil ayar yapmaliyim,cekerken yaptigim hatalar neler acaba bana yardimci olun lutfen teknik sozleri bilmiyorum anlayabilecegim sekilde aciklarsaniz cok sevinecegim simdiden tesekkurler ve makro cekimle normal cekimin arasinadki farki bana anlatirmisiniz lutfen.
anlamam ama sanırım netlikte sorun var ama manzara süperrr
cok guzel ,you-know,acıklamak ıstedım kızmassan ,bu fotoda netlıkte sorun yok sadece ısık yetersız :)
bu yerı oglen vaktınde gunes tam tepedeyken cekmek isterdim opuyorumnanaktan
bayıldım ..
Princess of Rain sende oyle cek bır gun :1hug: