Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

birinin makinesi olur yanında tasımaya üşenir :dilcikar:
birinide makinesi yok olsa diye yırtınır
ne gerek var tekrar bişey almaya yetmedimi koca makine hıh diyorum sumak hanım hıh
:dilcikar:

saka biyana hayırlı olsun canım cok tatlı görünüyor fiyatıda idealmiş =)

aynı seyı esımde soyledı kaydirigubbakcemile3

bırı görse sana güler dedi ,ama olmuyor kı ya sen de al o zaman anlarsın halimi aklinialirimsmile

tesekkur ederım ,pek kullanılmıyor ama olsun :1ninca:

alamıyorum canım :KK43: 2.el aramaya basladım canon yada nikon bişeyler bulucam
cevrendee varsa temiz pak beni bilgilendir istnblda hayyamda satılıyormus ama
simdi daha acemiyim kandırılırım diye korkuyorum iyi bilen biriyle gidilmesi gerekiyor diyorlar
eyvahedigeldismile

Akitra Hayyama sakın o esnafı tanıyan, fotoğraf makinelerinden çok iyi anlayan birini yanına almadan gitme; herkes ne tutturursam diye bakıyor. ınternet sitelerinde de 2. el satışları var ama tabi onlara da ne kadar güvenilebilir ki.

ayy çok sevdim bu konuyu zemuszemus
benim sizLer gibi bi profesyoneLLiğim yok ama :gitme:
yeni aLdım makinemi (nikon d90)
ayarLarından feLan hiç anLamıyorum
sözde kursa gitcektim ama asosyaL yanım engeL oLdu eyvahedigeldismile
artık sizden öğrenirim bişeyLer kaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun makinen:) D90 için çok iyi diyorlar bende yeni Nikond5000 aldım ama ayarlarını bilmedikten sonra yeryüzündeki en iyi makine olsa ne yazar:KK70:

Ben de 1 haftadır ayarlarını çözme gayreti içindeyim çektiklerimden de ekleyeceğim bir cesaret gelse:KK70: en azından işin ehli kişiler hatalarımızı göstererek bize yardımcı olurlar.

alamıyorum canım :KK43: 2.el aramaya basladım canon yada nikon bişeyler bulucam
cevrendee varsa temiz pak beni bilgilendir istnblda hayyamda satılıyormus ama
simdi daha acemiyim kandırılırım diye korkuyorum iyi bilen biriyle gidilmesi gerekiyor diyorlar
eyvahedigeldismile

hayyamda kandırılmamak istiyorsan pasajın girişinde yan tarafta fotograf dunyası var orada yaslı bir amca var hani öyle en pahalısını sayatım derdinde deil ne istiosan ihtiyacın neyse onu verio bide spot alcam dersen yemede yanında yat kaydirigubbakcemile3

Akitra Hayyama sakın o esnafı tanıyan, fotoğraf makinelerinden çok iyi anlayan birini yanına almadan gitme; herkes ne tutturursam diye bakıyor. İnternet sitelerinde de 2. el satışları var ama tabi onlara da ne kadar güvenilebilir ki.

hayyamda kandırılmamak istiyorsan pasajın girişinde yan tarafta fotograf dunyası var orada yaslı bir amca var hani öyle en pahalısını sayatım derdinde deil ne istiosan ihtiyacın neyse onu verio bide spot alcam dersen yemede yanında yat kaydirigubbakcemile3

tskler kızlar bende istnblda olmadıgım için önce bi arastırma yaptım
herkes yanında anlayan biri olmadan gidilince kendi istediğini değil
satıcının satmaya calıstıgını aldıgını söylüyorlar en iyisi bi tane belirliceksin ondan
baskasını aramadıgını söyliceksin bende pek bilmiyorum napıcam bilmiyorum yaa :gitme:

buarada nikon alan arkidişin makinesi hayırlı olsun
resimlerini bekliyoruz yerimseniben

Hayırlı olsun makinen:) D90 için çok iyi diyorlar bende yeni Nikond5000 aldım ama ayarlarını bilmedikten sonra yeryüzündeki en iyi makine olsa ne yazar:KK70:

Ben de 1 haftadır ayarlarını çözme gayreti içindeyim çektiklerimden de ekleyeceğim bir cesaret gelse:KK70: en azından işin ehli kişiler hatalarımızı göstererek bize yardımcı olurlar.

saoL canım seninkide hayırLı oLsun
bende kurcaLayıp duruyorum
ekLe ekLe göreLim 100 msjı geçer geçmez bende ekLicemkaydirigubbakcemile2

ayy çok sevdim bu konuyu zemuszemus
benim sizLer gibi bi profesyoneLLiğim yok ama :gitme:
yeni aLdım makinemi (nikon d90)
ayarLarından feLan hiç anLamıyorum
sözde kursa gitcektim ama asosyaL yanım engeL oLdu eyvahedigeldismile
artık sizden öğrenirim bişeyLer kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun makınen ,bol bol çek :)

ekle ekle :)

İlk fotolarımı ekliyorum:KK70: Teknik bilgisi olanların, teknik bilgisi olmayıp estetik yönden değerlendirenlerin yorumlarını bekliyorum:KK70: Ayrıca çok çok başlarda olduğumu da hatırlatayım tekrar:KK70:

İzmit fuardan bir kare...

69789DSC_0373.JPG

Makro denemeleri:KK70:

kımse yorum yapmamıs alsanaalsanasmile

makro denemelerın buyuk halı var mı ,

fena degıl guzel fotolar ama makro cekımınde kı lale sanırım onun basının da cıkmasını tercih ederdim ,ama sen etmeyebılırsın :)

.

sumaaaaak resimleri görmedim amaaaa

ama amam cok kaldı burada ,eyvahedigeldismile

bır gun eklerım buraya , degısık fotoları hem fıkır olur hem de sen görmüş olursun olumunekankayizsmile

benımde bır zamanlar cektıgım bır ördek resmı vardı ,ekleyeyım ıstedım ayıp olmazsa eyvahedigeldismile

istockphoto_5862755-duck.jpg

görüldüğü üzere bende tam kare almıyorum ,'' o an '' fotoların ardarda bastıgım ıcın kı ördeklerde cok hareklıydı masallah böyle oldu :))

bu da tek ördek :)

I]

olmuş mu aklinialirimsmile

Yorumun için teşekkürler; çok acemiyim henüz bir yandan otomatik ayara alışmamak için elle netleme yap diğer yandan ışığı takip et vs... e haliyle kadrajı unutuyorum bu sefer:KK70: yani evet o lale ve ucu yok:KK70: aslında o haliyle de hoş geldi ama itiraf ediyorum fotoyu çekip bilg.a yükledikten sonra tepesi olmadığını fark ettim:KK70::KK70::KK70:

Ya çok büyük oldu ya da burdaki boyutu bende bu haliyle ekledim:)

Senin de ördeklerin çok hoş:) ıki ördeğin yarısı var kadrajda ama bence bu haliyle de etkileyici nihayetinde herkesin fotoda da bence ayrı bir üslubu vardır; öğrenme aşamasında kuralları bilmek/ uymak iyi ama sonra insan özgün denemeler yapıp kuralları da çiğneyebilir gibi geliyor bana=)))

tabi ki ,benım de bır cok fotom (cogu cok hızlı cekıldıgınden ) kadrajta tam degıl kı hepsını kadraja sıgdıramıyorsun zaten.

ısık ,netlık ayarlama zamanla olacak seyler ,cekmeye basladıkca sende kendı fotolarına bakınca nasıl bır cızgı cızdıgını gorursun ,

ynı esımde de cekıyor ben de o benım ustam olmasına ragmen ,fotolarımızı gorenler hangısını esımın hangısını benım cektıgımı anlıyorlar ..

cızgı olusuyor mutlaka :)

bu ordeklerı cok seneler once cekmıstım ,Antalya otogarı :)

otobusun kalkmasına ramak kala ıdı hadi hadi diyerek ,tamam bu son bu son bu son bagrıs cıgrıslarından sonra ortaya cıkan kare :)

iyi ki otobusu kacırmadım ,yoksa benı keserdı o zamankı sevgılım sımdı kı kocam :))

.

sumakcim fotolar güzel, tam kare olmasi sart degil zaten, öylesi resimlerde güzel oluyor

tek ördekli resim de cok güzel, suya yansimis cok hos bir foto olmus

X