- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
-
- Konu Sahibi madamcocomo
alamıyorum canım2.el aramaya basladım canon yada nikon bişeyler bulucam
cevrendee varsa temiz pak beni bilgilendir istnblda hayyamda satılıyormus ama
simdi daha acemiyim kandırılırım diye korkuyorum iyi bilen biriyle gidilmesi gerekiyor diyorlar eyvahedigeldismile
Akitra Hayyama sakın o esnafı tanıyan, fotoğraf makinelerinden çok iyi anlayan birini yanına almadan gitme; herkes ne tutturursam diye bakıyor. İnternet sitelerinde de 2. el satışları var ama tabi onlara da ne kadar güvenilebilir ki.
hayyamda kandırılmamak istiyorsan pasajın girişinde yan tarafta fotograf dunyası var orada yaslı bir amca var hani öyle en pahalısını sayatım derdinde deil ne istiosan ihtiyacın neyse onu verio bide spot alcam dersen yemede yanında yat kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun makinen:) D90 için çok iyi diyorlar bende yeni Nikond5000 aldım ama ayarlarını bilmedikten sonra yeryüzündeki en iyi makine olsa ne yazar
Ben de 1 haftadır ayarlarını çözme gayreti içindeyim çektiklerimden de ekleyeceğim bir cesaret gelseen azından işin ehli kişiler hatalarımızı göstererek bize yardımcı olurlar.
ayy çok sevdim bu konuyu zemuszemus
benim sizLer gibi bi profesyoneLLiğim yok ama :gitme:
yeni aLdım makinemi (nikon d90)
ayarLarından feLan hiç anLamıyorum
sözde kursa gitcektim ama asosyaL yanım engeL oLdu eyvahedigeldismile
artık sizden öğrenirim bişeyLer kaydirigubbakcemile2
Hayırlı olsun makinen:) D90 için çok iyi diyorlar bende yeni Nikond5000 aldım ama ayarlarını bilmedikten sonra yeryüzündeki en iyi makine olsa ne yazar
Ben de 1 haftadır ayarlarını çözme gayreti içindeyim çektiklerimden de ekleyeceğim bir cesaret gelseen azından işin ehli kişiler hatalarımızı göstererek bize yardımcı olurlar.
İlk fotolarımı ekliyorumTeknik bilgisi olanların, teknik bilgisi olmayıp estetik yönden değerlendirenlerin yorumlarını bekliyorum Ayrıca çok çok başlarda olduğumu da hatırlatayım tekrar
İzmit fuardan bir kare...
Makro denemeleri
.
sumaaaaak resimleri görmedim amaaaa