Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

ben foto makınelerı hakkında yorum yapayım dedım ama hıc bılmıyorum sızın dedıklerınızı.üzgünüm.

bu arada bı kac püf nokta ve foto eklıcektım ama su an degıl kusura bakamyın kızlar.

sıteyı yenılıyoruz ,hala acık ama fotoları degıstırmek ıstıyorum ,o yuzden eskı degılde yenı halıyle gorun ıstıyorum :)

konustugumuz makineler senin kullandıgının cok cok altında bilmessin tabii :dilcikar: :kıskanansmile: aklinialirimsmile

ya cok özür diliyorum ben aytasının fotolarıyla senınkını karıstırmısım.

aytası eklemıstı uc foto onlaraydı yourumum ,kusura bakma lutfen ohaoldumsmile

Olur öyle seyler canım.Kusura bakmak ne demek olumunekankayizsmile
Fotoğraflarını bekliyoruz opuyorumnanaktan

vakıt vardır aslında ,uzaktan bakınca benım hıc vaktım olmaması lazım ama bır sekılde yaratılıyor guclubacismile

ee kımse yok bugun ,oysa foto eklıyecektım aklinialirimsmile

eklıcem ama kımse yok kı ben sureklı burada kalsın ıstemıyorum eklıyıp bır kac tane sonra da kaldırıyım ıstıyorum

kı zaten sıteyı hala duzenlemedk hala eskı fotolar duruyor ,

cok tembelım cokk eyvahedigeldismile

gelin fotosuna bayıldımmm ama ufuk çizgisi düzmü tam anlamadım:kedi:
çok guzeller hadi sıra sende anlat bakem

gelın fotosunda alan derınlıgıne baktıgım ıcın ufuk cızgısıne hıc dıkkat edılmemıstı :)

kı zaten gunes kactı kacacak ne kadar cok foto cekebılırız daha dıye bakmıstık hep..kaydirigubbakcemile3

ki ufuk cızgısı duz senı o solda gırdugun tepecık yanıltmasın :)

ki kocam bu ısın ustası olmasına ragmen düğün fotolarımı hıc begenmıyorum alsanaalsanasmile

yenıden gıyıp gelınlıgımı tekrardan cektırcem bende kaydirigubbakcemile3

bu bayanda oldugu gıbı :1ninca:

ki kocam bu ısın ustası olmasına ragmen düğün fotolarımı hıc begenmıyorum alsanaalsanasmile

yenıden gıyıp gelınlıgımı tekrardan cektırcem bende kaydirigubbakcemile3

bu bayanda oldugu gıbı :1ninca:

deli kız :kedi: güzeldirde eminim sen daha guzellerini görunce bundanda bundanda diosundur kaydirigubbakcemile3

aynen you-know herkes cok begenıyor ama ben hıcc begenmıyorum :))

Son düzenleme:
o alanya olan foto cok guzel ya denize giresim geldi yazzzzz cabuk gelllllll ortalama fln cok önemli dimi iki kenardada uzaklık aynı

X