Merhaba estrofeme başladım 10 gün sonra tarih belli olacak rahim de uygunsa tabiMerhaba Transfer yapıldı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba estrofeme başladım 10 gün sonra tarih belli olacak rahim de uygunsa tabiMerhaba Transfer yapıldı mı
Merhaba Transfer yapıldı mı
Merhaba iyiyim çok şükür estrofeme başladım 10 gün sonra tarih belli olacak rahim de uygunsa tabi beklemedeyim şu anKardeşim merhabalar nasılsın transferin oldu mu
Hep iyi olun az kalmis Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahMerhaba iyiyim çok şükür estrofeme başladım 10 gün sonra tarih belli olacak rahim de uygunsa tabi beklemedeyim şu an
Amin hepimize de inşallahHep iyi olun az kalmis Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba estrofeme başladım 10 gün sonra tarih belli olacak rahim de uygunsa tabi
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah
Sağlıklı iyi haberler alırsın inşallah
İğne vurulduğun yerde mi ağrın oluyor ,,bende ağrı olmuyordu,, inşallah sonucun pozitif olurBende bu Temmuz'da volkan hoca ile tüp bebek tedavisine başladım. Yumurta toplama sonrası karın içinde sıvı birikimi oldu onun geçmesini bekledik. Bu ay da transfer için başladık. İnşallah 20 eylül cuma transfer olacak. Şuan prolutex adlı iğne kullanıyorum. Ama çok ağrı oluyor sizlerde böyle bir problem oldu mu?
Neden öyle dediniVolkan noyan da tedavi olmak isteyenler kararlarını bir kez daha düşünsünler.
Bende olmamıştı ağrı,herkesin vücudu farklı,iyi sonuçlar alırsın inşallahBende bu Temmuz'da volkan hoca ile tüp bebek tedavisine başladım. Yumurta toplama sonrası karın içinde sıvı birikimi oldu onun geçmesini bekledik. Bu ay da transfer için başladık. İnşallah 20 eylül cuma transfer olacak. Şuan prolutex adlı iğne kullanıyorum. Ama çok ağrı oluyor sizlerde böyle bir problem oldu mu?