Prof.Volkan Noyan hastaları

inci_01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
183
129
31
Volkan hocanın hastasıyım 16.04.2024 transferim oldum. 5. Gün embriyosu 1 tane.. hiç test yapmadım belirtim de yok.

Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın ailesel sorun vardı.. benim sonucun olumlu çok şükür rabbime. Rabbim sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Bizim genetik problemimiz vardı doğal yolla çocuğumuz oluyordu ama genetikten ötürü tüp bebek tedavisine başladık sağlıklı olması açısından.. öncelikle Volkan hoca ve ekibi bence çok iyi ve ilgili doktor beyin muayene sırasında görüyorum zaten geri kalan süreçleri detaylı olarak hemşireler anlatıyordu Dr de anlatıyordu ama detaylı şekilde hemşireleri anlatıyordu ben memnun kaldım ya istediğim her soruyu sordum cvp aldım.. herkesin sorunu başka herkese başka tedavi uygulanıyor neticede doktorlar bı saat yarım saat oturup muhabbet etmiyorum Dr de hep bı koşturmaca içinde zaten hep yoğun ama işinin ehli bence.. benim iki yakınımın da tedavisini kendi yapmıştı onların normal yolla gebeliği olmuyordu 15 yıldır çok Dr ve tedavi yaptılar olmamıştı Volkan Hocayla biri 2 çocuk doğurdu diğerinin de bir çocuğu oldu. Rabbim isteyen Hersek'e nasip etsin..

çok sevindim sizin adınıza ☺️ benimde yumurta toplamam oldu 8 embriyom donduruldu Eylül ayında transfer olacak umarım sizlerin ki gibi olumlu sonuçlanır 🙏 size kaç embriyo transfer edilmişti ?

çok sevindim sizin adınıza ☺️ benimde yumurta toplamam oldu 8 embriyom donduruldu Eylül ayında transfer olacak umarım sizlerin ki gibi olumlu sonuçlanır 🙏 size kaç embriyo transfer edilmişti ?
İnşallahhhhh transferin başarılı olur.. benim tek embriyom olmuştu ve o transfer edilmişti.. rabbim sağlıklı iyi haberler almayı nasip etsin ♥️

Amin inşallah 🥰 benim embriyoları 3/3/2 şeklinde dondurdular 2 embriyo koyar mı yoksa karşı mı buna bilginiz var mı ?
Merhaba ben de Volkan hoca ile başlıcam yarın 2. Gün adetin Allah izin verirse başlıcaz. Siz memnun kaldınız mı? Süreciniz güzel ilerliyor mu

Merhaba ben de Volkan hoca ile başlıcam yarın 2. Gün adetin Allah izin verirse başlıcaz. Siz memnun kaldınız mı? Süreciniz güzel ilerliyor mu
Merhaba 🌸 herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım doktor da hemşireler de gayet iyiydi. Bende pcos vardı toplama işleminden sonra 2 ay dinlendirelim hormonlar düşsün dedi şu an beklemedeyim

Merhaba 🌸 herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım doktor da hemşireler de gayet iyiydi. Bende pcos vardı toplama işleminden sonra 2 ay dinlendirelim hormonlar düşsün dedi şu an beklemedeyim
Anladım ben de herhangi bir sorun yok eşimde ileri hareketlilik düşük o yüzden olmuyor. Daha fazla zaman kaybetmek istemedik. Ne kadara mal oldu size acaba?

Benim eşimde de o sorun vardı. Hastaneye 87,500 ilaçlara da 30 bin transfer edilirken de 20 bin vereceğiz. Transfer öncesi de ilaç kullanılacak o ne kadar tutar bilemiyorum

Benim eşimde de o sorun vardı. Hastaneye 87,500 ilaçlara da 30 bin transfer edilirken de 20 bin vereceğiz. Transfer öncesi de ilaç kullanılacak o ne kadar tutar bilemiyorum
Transfer ücreti 87,500 içerisinde değil mi? Neden ekstra ücret alınıyor. Ortalama 40 bin civarı tutar sanırım ilaçlar değil mi?

Evet ilaçlar öyle tutar. Benim embriyolar dondurulduğu için ekstra 20 bin istenildi taze transfer olursanız sizden alınmaz

Amin inşallah 🥰 benim embriyoları 3/3/2 şeklinde dondurdular 2 embriyo koyar mı yoksa karşı mı buna bilginiz var mı ?
Benim yakınlarım da volkan hoca da yaptırmıştı iki embriyo transferi yapmıştı ama yaş ve hastalık şekline göre mi yoksa direk iki embriyo var ikisini transfer eder mi bilmiyorum inan ki .gönlünce olsun herşey ♥️

X