Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende bu ay volkan hocayla tedaviye başlıcam adeti bekliyorum. İnşallah sonucunuz olumludur doktoru ve süreci anlatabilir misiniz?Volkan hocanın hastasıyım 16.04.2024 transferim oldum. 5. Gün embriyosu 1 tane.. hiç test yapmadım belirtim de yok.
İnşallahhhhh transferin başarılı olur.. benim tek embriyom olmuştu ve o transfer edilmişti.. rabbim sağlıklı iyi haberler almayı nasip etsinçok sevindim sizin adınıza benimde yumurta toplamam oldu 8 embriyom donduruldu Eylül ayında transfer olacak umarım sizlerin ki gibi olumlu sonuçlanır size kaç embriyo transfer edilmişti ?
Amin inşallah benim embriyoları 3/3/2 şeklinde dondurdular 2 embriyo koyar mı yoksa karşı mı buna bilginiz var mı ?İnşallahhhhh transferin başarılı olur.. benim tek embriyom olmuştu ve o transfer edilmişti.. rabbim sağlıklı iyi haberler almayı nasip etsin
Merhaba ben de Volkan hoca ile başlıcam yarın 2. Gün adetin Allah izin verirse başlıcaz. Siz memnun kaldınız mı? Süreciniz güzel ilerliyor muAmin inşallah benim embriyoları 3/3/2 şeklinde dondurdular 2 embriyo koyar mı yoksa karşı mı buna bilginiz var mı ?
Merhaba herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım doktor da hemşireler de gayet iyiydi. Bende pcos vardı toplama işleminden sonra 2 ay dinlendirelim hormonlar düşsün dedi şu an beklemedeyimMerhaba ben de Volkan hoca ile başlıcam yarın 2. Gün adetin Allah izin verirse başlıcaz. Siz memnun kaldınız mı? Süreciniz güzel ilerliyor mu
Anladım ben de herhangi bir sorun yok eşimde ileri hareketlilik düşük o yüzden olmuyor. Daha fazla zaman kaybetmek istemedik. Ne kadara mal oldu size acaba?Merhaba herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım doktor da hemşireler de gayet iyiydi. Bende pcos vardı toplama işleminden sonra 2 ay dinlendirelim hormonlar düşsün dedi şu an beklemedeyim
Transfer ücreti 87,500 içerisinde değil mi? Neden ekstra ücret alınıyor. Ortalama 40 bin civarı tutar sanırım ilaçlar değil mi?Benim eşimde de o sorun vardı. Hastaneye 87,500 ilaçlara da 30 bin transfer edilirken de 20 bin vereceğiz. Transfer öncesi de ilaç kullanılacak o ne kadar tutar bilemiyorum
Vücudun hazır olup olmamasına göre mi karar veriliyor ona. Ya da bu bizim tercihimize mi bırakılıyor?Evet ilaçlar öyle tutar. Benim embriyolar dondurulduğu için ekstra 20 bin istenildi taze transfer olursanız sizden alınmaz
Evet doktor beyle görüştük o da öyle söyledi. Süreç içerisinde tahlillere falan bakarak karar veriyorlarmış. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizinHormon yüksek çıkarsa bekliyor pek tercihe kalmıyor. Riske atmak istemiyor bence
Benim yakınlarım da volkan hoca da yaptırmıştı iki embriyo transferi yapmıştı ama yaş ve hastalık şekline göre mi yoksa direk iki embriyo var ikisini transfer eder mi bilmiyorum inan ki .gönlünce olsun herşeyAmin inşallah benim embriyoları 3/3/2 şeklinde dondurdular 2 embriyo koyar mı yoksa karşı mı buna bilginiz var mı ?
Merhaba Transfer yapıldı mıAmin inşallah canım çok teşekkür ediyorum