Amin cümlemize inşallahO zamn gececktr. Cok tuzlu yememek lazm sanrm. Allah kolaylik versn
Yaşınız kaç merak ettim. İlk denememde 8 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi ama 2 tanesi 3. güne geldi ve dondurulmuştu. Transfer edildi ikiside biri tutundu. 7. haftada gelişim durduğu için kürtaj oldum maalesef. Ben 38 yaşındayım yaşla da ilgili tabi. Sizin yaşınız kaç peki 14 yumurta iyi toplanmış......Haziran ayında 14 yumurta toplandı ama 5. Güne 2 tane gelebildi
Ben 32 yaşındayım yaş faktörüde önemli tabikiYaşınız kaç merak ettim. İlk denememde 8 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi ama 2 tanesi 3. güne geldi ve dondurulmuştu. Transfer edildi ikiside biri tutundu. 7. haftada gelişim durduğu için kürtaj oldum maalesef. Ben 38 yaşındayım yaşla da ilgili tabi. Sizin yaşınız kaç peki 14 yumurta iyi toplanmış......
Şuan kendiliğinizden hamilesiniz yani doğru mu anladımBende gürkan arıkan da tedavi oldum tüp bebek için amh 0.86 ve 3 yumurtadan sadece 1 tane 5güne geldi ve suan dondurdum çünkü 2 ay sonra transfer edilecekti benim kendi tercihımden dolayı sonra kendiliğinden hamile kaldım transfer ayı geldi adet bekliyorum adet olmadım gesttede pozitif çıktı
Gözünüz aydın valla süper olmuş :) Sorununuz neydi peki tüp bebeğe yönelmenizin sebebiEvet aynen öyle Allah isteyen herkes nasip etsin
6 senedir olmuyordu 2 defa aşılama yaptık yumurta rezervi düşüktüGözünüz aydın valla süper olmuş :) Sorununuz neydi peki tüp bebeğe yönelmenizin sebebi
Çok sevindim gerçekten. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.6 senedir olmuyordu 2 defa aşılama yaptık yumurta rezervi düşüktü
Allah razı olsun Allah sizde nasip etsinÇok sevindim gerçekten. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Merak etmeyin o 1 tane bile işinizi görürBen gürkan beye tedavi oldum amh düşüktü 0.96 sadece 3 yumurta toplandı okadar ilaca rağmen ve sadece 1 tanesi 5. Güne ulaştı donduruldu