- Konu Sahibi Lebensfreude
-
Hocama gidersen benden çok selam söyle...Hoşça kal canım......
Gittim Tayfun beye, Arzum77 nin doktoruna da gittim. Şimdi kafan hapten karışık(( Doktoruma karar verip bir an önce ameliyatımı olmak istiyorum.
Neden kafan karıştı?
4 doktora gittim. 4ü de farklı farklı şeyler söyledi. 3ü damla şeklinde, 1i yuvarlak silikon, 2 si göğüs altı kesisi, 2si göğüs ucu dedi. İyiki en azından hepsi kas altı dedi. Tabiki kafamda bir düşünce var ama düşündüğüme göre değil doğrusu hangisi ise onun olmasını istiyorum. Bu şekilde de karar veremiyorum
Canim fotograf yollyabilirmisin?Herkese merhaba Bende Tayfun hoca ya burun estetiği olanlardanım. 4. Brun esteğimi kendisi yaptı . Şu an 1. Ayımdayım belki yorum yapmak icin çok erken ama kendisin iyi bir plastik cerrahi olduğun herhangi bir şüphem yok daha önce gecirdiğim operasyonlarda kötü gözüken ve eşit olmayan burun ucumu düzelti bu da bana yetti .. Resim isteyen olursa gönderebilirim .
Özelden foto atabilir misiniz, lütfennnnMerhabalar ben de 3 ay once Tayfun hocama burun estetigi ameliyati ve elmacik kemiklerime dolgu yaptirdim.Cok ama cok memnum kaldim cunku tam istedigim gibi dogal bir burun oldu.Yuzum de cok guzel sekil aldi.Cevremdeki hic kimse ameliyat oldugumu farketmedi butun cevremden "sana bi guzellik gelmis sac rengini mi actin cok yakismis" gibi sozler duymaya basladim.Ameliyat oldugumu ogrendiklerinde ise cok sasirdilar...Gercekten bir estetik ameliyat bu kadar dogal bir sonuc verebiliyorsa bu Tayfun hocamin ne kadar basarili bir doktor oldugunun kanitidir..Tayfun hocam basarili oldugu kadar bir o kadar da cana yakin ,samimi ve cok icten bir insan.Ayni zamanda asiri derecede bir guven uyandiriyor insanda..Benim estetik ameliyat icin gorustugum ilk ve son doktor.Cunku Tayfun hocamla gorustukten sonra baska bir doktorla gorusme gereksinimi duymadim acikcasi..Gercekten cok cokk tesekkur ediyorum hocama duacisiyim ve herkese tavsiye ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?