• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.Tayfun Aköz hakkında, hasta yorumlarımızı paylaşalım.

Lebensfreude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
859
4
0
İstanbul
Tayfun bey'i müstesna insan olarak ve de çok başarılı hekim olarak tanımlıyabilirim.Mutlaka benim gibi çok memnun kalan hastası vardır,fakat memnuniyetinizi niye paylaşmıyorsunuz güzel bayanlar?

göğüslerimi yaptıralı tam8 ay oldu okadar mutluyumki kendisine ne kadar tesekkur etsem azdır çok seviyorum tayfun hocamı
Güzel arkadaşım bende 8 ay önce ameliyat olmuştum,bende çok mutluyum kendisine her zaman duacıyım.Hiç böyle cana yakın bir hekimle tanışmamıştım,bende senin gibi kendisini çok seviyorum,umarım bayanların estetik ameliyatı konusunda tercihi sevgili Tayfun hocam olur netice mükemmel oluyor.

forumdan yola çıkarak bende cmtesi günü için bir randevu aldım .. inşallah sizler kadar memnun kalmış olarak bu foruma geri dönerim : )

Güzel arkadaşım inan ki çok memnun kalacaksın.Ben kendisi ile hala e mail yoluyla görüşüyorum.İşiniz rast gitsin gelişmelerden haber verirseniz memnun olurum.Sevgiler saygılar...:)

Son düzenleme:
forumdan yola çıkarak bende cmtesi günü için bir randevu aldım .. inşallah sizler kadar memnun kalmış olarak bu foruma geri dönerim : )

Ben kendisi ile bir kez görüştüm; ameliyatı başka bir doktora olmaya karar verdim ama kendisi gerçekten çok muhterem bir doktor izlenimi veriyor. Fiyat konusunda da bu kadar yardımcı olmaya çalışan başka doktor yoktur...

Ben kendisi ile bir kez görüştüm; ameliyatı başka bir doktora olmaya karar verdim ama kendisi gerçekten çok muhterem bir doktor izlenimi veriyor. Fiyat konusunda da bu kadar yardımcı olmaya çalışan başka doktor yoktur...

Kizlar Merhaba
Ben de doktorla gorusmek istiyorum bana ozelden google dan baktim bilgi bulamadim iletisim bilgilerini atarmisiniz,bende gogus kucultme ameliyati istiyorum fiyatlarini merak ettim,,,gecmis olsun,tesekkurler :)

Kizlar Merhaba
Ben de doktorla gorusmek istiyorum bana ozelden google dan baktim bilgi bulamadim iletisim bilgilerini atarmisiniz,bende gogus kucultme ameliyati istiyorum fiyatlarini merak ettim,,,gecmis olsun,tesekkurler :)

Nazik arkadaşım mesaj alanın dolmuş eski mesajlarını silersen gönderdiğim yazıyı okuya bilirsin.Sevgiler saygılar....:)

:))) Aslında çok sorum var. İz kaldı mı? istediğiniz sonuç oldu mu? Bin tane soru sorabilirim :))

Seve seve cevap verebilirim meme küçültme ameliyatımı bir yıl önce oldum izler belli belirsiz, arzum77 arkadaşım var onun doktoru farklı fakat sana çok güzel cevaplar verebilir o da çok memnun kalmış ameliyatından. Onun profiline bakabilirsin o meme büyütme ameliyatı olmuştu.Tayfun Aköze mail yoluylada sorular sorabilirsin mutlaka cevap veriyor.Ben kendisine ve beni bu derdimden kurtardığı için her zaman duacıyım.Hakkında hayırlısı olsun ilayteciğim....

Son düzenleme:
Seve seve cevap verebilirim meme küçültme ameliyatımı bir yıl önce oldum izler belli belirsiz, arzum77 arkadaşım var onun doktoru farklı fakat sana çok güzel cevaplar verebilir o da çok memnun kalmış ameliyatından. Onun profiline bakabilirsin o meme büyütme ameliyatı olmuştu.Tayfun Aköze mail yoluylada sorular sorabilirsin mutlaka cevap veriyor.Ben kendisine ve beni bu derdimden kurtardığı için her zaman duacıyım.Hakkında hayırlısı olsun ilayteciğim....

Çok teşekkürler. Bir de arzun77 ye sorayım ama gittikçe kafam karışıyor farklı doktor isimleri aldıkça. O nedenle tayfun beye yoğunlaşmıştım. :(

Back