- Konu Sahibi koyukahverengi
-
ben de selçuk bey'e 1 hafta önce ameliyat oldum.pzt alçımı çıkartacak.heyecanla yeni burnumu görmeyi bekliyorum
ben de selçuk bey'e 1 hafta önce ameliyat oldum.pzt alçımı çıkartacak.heyecanla yeni burnumu görmeyi bekliyorum
merhaba fikr edinmem için beni eklerler ve resimlerini görebilirsem çok sevinirim
Merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah burnunuz istediğiniz gibi olur:) Arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz çok sewinirim teşekkürler. :)
ay canım jet hızıyla yazına cvp verıyorum sankıgrdum bıranda sen cddımısın o sekterı ne hakla benden 350 mılyon talep ettı sıkayet edıcem onu ozaman ınanmıyorum yha kendı ceplerıne mı atıyorlar acaba parayı? canım heycanla beklıorum fotolarını ve yanı burun ıcıne alttan kesıp gırmıyorlar deılmı mazr gor benı pek anlayamadım da yanı burun ıcıne kapalı burun kanatlarına yanlardan kesı yaparak mı ulasıyor cnm vallahı cok tesk ıkı dr arasında gel gtteyım yanı bırısı bu dr. bırısıde fevzı o topıcede yazıorum kımse cvp vermıyor cok tesk yenıden saol cnım bu arada ekleme talebı yolladm sana
Daimagozde merhaba,
Sen çok araştırmıştın galiba, ne yapmaya karar verdin? Selçuk İnanlı beye ameliyat oldun mu?
Ameliyat olduğunu düşünüyorum, ameliyatını kime oldun ve sonuçtan memnun musun?
Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Bende 2 hafta sonra ameliyat olucam Selçuk beyden gün aldım ama korkuyorum.
Tşk.
bana görüşme için fiyat verdi sekreteri, 350 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?