• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr.Sabri Uslu

canı gittim yine görüstüm 25 nde tetkiklerim yapılcak ve göstericem büyük ihtimal 27 agustos gibi ameliyata alablirim seni dedi 25 agustosata belli olucak yani cnm inş :))

ne zaman görüştün canım ya sabri bey ankarada mı hastanede mi yani? bide o tarihte olmasını sen mi istedin yanı daha erken olamıyo mu? ben daha erken istiyorumda mümkünse ağustosun başı falan?

arkadaslarrr 31 ağustos salı günü sabri bey e ameliyat oluyorum inş hersey güzel olurr :))

tropfen' canımm ameliyat oldum kolay gecti ameliyatım morlugum yok dencek kadar az oldu şişlğimde biraz oldu resm ekledm albümüme bakablrsn burun deliklerim cok büyük görünüor bence ama cevremden olumlu tepkiler alıyorum düzelicek cok güzel olck diyorlar ilk gün cok üzülmüştüm asırı kalkık burun delklerim cok belli oluyor die ama git gide alısıorum sanırım bide sen bak bakalım begenicekmisin :)

canım resmi gördümm şimdilik şiş ve o bant yukarı çekiyor meraklanmaa..
mesajda sordum ama herkese yardımcı olsun diye soruyorum burdanda.

ne akdara ameliyat oldun..
morluklar ağrın sızın ne durumdaydı??
hastanede kaldınmı??

ayy canım maşşallah şimdiden bayıldım ya.Sabri beyin ellerine sağlık.çok özendim valla seni görünce.zaten kendın çok tatlı bi kızmışsın iyice güzelleşmişsn :) daha da güzelleşcek bu burnun.3günlük ameliyata göre çok iyi gördüm.hadi geçmiş olsun tatlım darısı başıma :)

canım resmi gördümm şimdilik şiş ve o bant yukarı çekiyor meraklanmaa..
mesajda sordum ama herkese yardımcı olsun diye soruyorum burdanda.

ne akdara ameliyat oldun..
morluklar ağrın sızın ne durumdaydı??
hastanede kaldınmı??

canım bende resime yorum yapamıyorum ztn mesaj sayım azda :) tesekür edrim işh düzelir güzel sözler duydukca benmde hosuma gitmeye baslıyor :) canım gazi hastanesinde ameliyat oldum devlet hastanesi oldugu için fiyatlar daha uygun ben deviasyon ameliyatı ve estetik oldum benm burnumda kemer fazla yoktu o yüzden kemik kırılmadı sadece törpülendi ve ucu kaldırıldı o yüzden 1250 tl ye oldum ameliyatın zorluguna göre fiyat değişiyor doktorum kbb hekimi :) bide özel oldugu için muayne ücreti 160 lira ilk görüsmede muayne ücreti almıyorlar ama canım.morlugum yok denecek kadar azdı göz altlarım hiç morarmadı kaşımın arası biraz morardı, şişliğim oldu, agrımda pek yoktu agrı kesici fln verdikleri için gayet iyi gecti yani ameliyatım, sadece burnun cok agır oluyor o biraz zor ben tasımakta güçlük cekiyorum sanki düscekmiş gibi :)) 1 gece hastanede kaldım o kadar :)

ayy canım maşşallah şimdiden bayıldım ya.Sabri beyin ellerine sağlık.çok özendim valla seni görünce.zaten kendın çok tatlı bi kızmışsın iyice güzelleşmişsn :) daha da güzelleşcek bu burnun.3günlük ameliyata göre çok iyi gördüm.hadi geçmiş olsun tatlım darısı başıma :)

cok tesekür ederim canım işh dedgn gibi olur:) evet evet sende ol bide seni görelimm :) eminim cok güzel olur :)

bilgi için teşekür ederim canımm bandajlar çıkınca resmini koyarsın artık:))

birdeee eski resimm koysan süper olurr...:))

morarmama nedeninide çözdüm bu aradaaçkemik kırılmadığı içinn morarma olmamaış.....kemikle oynama olunca bu kadar hafif atlatamıyorsunn....

tekrar geçmiş olsun canımm..

bilgi için teşekür ederim canımm bandajlar çıkınca resmini koyarsın artık:))

birdeee eski resimm koysan süper olurr...:))

morarmama nedeninide çözdüm bu aradaaçkemik kırılmadığı içinn morarma olmamaış.....kemikle oynama olunca bu kadar hafif atlatamıyorsunn....

tekrar geçmiş olsun canımm..

evet canım öyle cok sagol :) profilden eski resm bulursam koyucm :)

ben burnumu hiç beyenmediğim için ameliyat olmaya karar verdim ... ama yazılanları okuyunca çok korktum ankarada oturuyorum ve klinikte ameliyat yaptıkalrını biliyorum ferruh bingöl e olmayı düşünyordum ama korktum klinik ortamında olurmuki hiç bi fikrim yok... 22 yaşındayım ve burnum da çıkıntı var doğal olsun saadece çıkıntı gitisn istiyorum ama ailem hoş bakmıyor gizli yaptıracağım ama birşey olursa diye çok korkuyorum cevap yazarsan çok sevinirim çünkü bu konuda kendimi çok yalnız hissediyorum kendime hiç güvenim kalmadı nefret ediyorum kendimden hiç kimsenin beni beyenmeyeceğini düşünüyorum:( mutsuzum ama dahada mutsuz olurum diye korkuyorum lütfet akıl ver bana şey bide ben 2008 da burnumdaki kemiği aldırdım nefes almam da bi problem yok ... sabri beye sadece esnetik amaçlı gidebiliyormuyuz onu öğrenmek istedim yazarsan sevinirim

Sabri Bey e bende 2 yıl önce muayene olmuştum.bana ilaç tedavisinden sonuç alamazsan gel ameliyat ol demişti.sakin,güleryüzlü ve işinibilen bir dr.a benziyordu.ben o zamanlar ameliyat olmanın gerekliliğini kavrayamamıştım.ama bu sene beni çok zorladı nefes problemim.Emre İlhan içime sindiği için ve İstanbulda olmak istediğim için kendisine gitmedim.Ama Ankarada olsaydım kendisine birkezdaha gitmeyi düşünürdüm.

Merhaba Sabri beye görüsmeye gideceğim burnum etli, geniş ve kemik eğriliği, çikıklığı var sol burun deliğimden de nefes almakta zorlanıyorum. Sabri beye ameliyat olmayı dusünüyorum burnunuz şuan nasıl bir sıkıntı oldu mu? Ameliyattan birkaç yıl sonra kemik çöker diye korkuyorum açikçası

Back