Merhaba 3. Gün embriyosu halkında bilgi verirseniz sevinirim ..

Evet daha doğrusu 4.gün cumartesiydi pazar günü de orası kapalı ve kimse olmadığı için benimkileri 4.günden dondurduklarını düşünüyorum 5.gün neden dondurulmadı dediğimde doktor öyle uygun gördü dendi 🤷‍♀️
Hiç canınızı sıkmayın 🌸 4.gün embriyosu ile hamile kalan çok var.
Sanırım devlet hastanesi. 4.gün morula oluyor.
3.gün arayıp kalitesini söylemişler miydi?

Evet daha doğrusu 4.gün cumartesiydi pazar günü de orası kapalı ve kimse olmadığı için benimkileri 4.günden dondurduklarını düşünüyorum 5.gün neden dondurulmadı dediğimde doktor öyle uygun gördü dendi 🤷‍♀️
Saçma olmuş , hafta sonuna gelindi diye 4. Gün doldurulur mu?
Benim 2 tanesi 4. Güne gelmiş ama 5. Güne gelemediği için iptal oldu

Merhaba anlamadığım bir konu var benim 2 tane 3. Gün 3 tane 5. Gün embriyom donduruldu.
Neye göre 3. Gün dondurulma yapılıyor, 5. Güne kadar beklenebilirdi, 5 tane 5. Gün olabilirdi ,sebebini anlamadım, 3. Günler çok çok iyi olduğu için mi hemen dolduruluyor?
Bilgisi olan, bilgi verirse sevinirim ...
Benimde üç tane 4. Gün donduruldu aradılar ve durumlarının çok iyi olduğunu söylediler.. diğer ikisi de 5. Gün donduruldu. 4. Gün tek embriyo transfer ettiler ve pozitif sonuçlandı. Sanırım hızlı gelişim gösterdi kaliteleri iyidi o yüzden 5. Günü beklemeye gerek duymadilar

Rica ederim 🌸 benim daha önce denemelerim oldu. Şimdilik ara verdim.. Yoruldum.
Sizin ilk transferiniz mi? Kaç embriyonuz var?
Bence pes etmeyin devam edin olacak Allah’ın izniyle zamanı var demekki 🤲🏼🌹

Evet ilk transferim 15 embriyo vardı dün 2 di çözülüp 1i transfer edildi diğerinin de durumunu öğrenmek için pazartesi arayacağım nasipse 🤲🏼

Benimde üç tane 4. Gün donduruldu aradılar ve durumlarının çok iyi olduğunu söylediler.. diğer ikisi de 5. Gün donduruldu. 4. Gün tek embriyo transfer ettiler ve pozitif sonuçlandı. Sanırım hızlı gelişim gösterdi kaliteleri iyidi o yüzden 5. Günü beklemeye gerek duymadilar
Yaaa maşallah ne güzel benimde hepsi 4.gün donduruldu inşallah inşallah bizimde hayırlısıyla sonuçlanır 🤲🏼

Teşekkür ederim umarım hakkımızda hayırlısı olur

X