Prof.Dr.Sabri Uslu

ben82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
11
0
86
İstanbul
Merhaba,Sabri Bey'e hem deviasyon hem estetik amleiyat olacağım.Kendisi hakkında bilgi sahibi olan var mı?Kulak Burun Boğaz anlamında başarılı olduğunu duydum ama hiç estetik örneği görmedim kendisine ait.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:1rolleyes:

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..
ıyi paylaşımlar a.s.

Arkadaşlar merhaba yeniden.Çevremden aldığım tavsiyeler üzerine ameliyatımı 10 gün önce Ankara Gazi Üniversitesi Prof.Sabri Uslu 'ya oldum.Ameliyat için ıstanbul'dan geliyorum ve öncesinde emin olabilmek için gerek çevremden gerekse internetten pek çok araştırma yapıp,hatta ıstanbul'un ünlü doktorlarından vazgeçip Ankara'da ameliyat oldum. Nefes alma,baş ağrısı gibi problemler sonucu bu işe kalkıştım ama sonradan aynı zamanda rinoplasti olmaya da karar verdim.Diğer doktorların aksine bana ameliyatın 1-1.5 saatte şıp diye biteceğini,hemen 1 hafta sonra işe dönebileceğimi de süslü cümlelerle söylemedi.Aksine ameliyatın odadan çıkıp geri gelene kadar birkaç saat sürebileceğini , sonrasında 2 hafta alçılı kalmam gerektiğini söyledi.Ve tabi hepimizin bildiği diğer şeyler,morluklar,şişlikler vs.olabileceğini anlattı.Önce tıbbi açıdan yaklaştı,daha sonra şekil olarak düzeltmesini istersem doğallıktan yana olduğunu söyledi.Zaten muayeneye giderseniz siz de anlarsınız.Alçak gönüllü ancak kendine güvenen,her soruyu sabırla mantıkla açıklayan,sakin,güven veren bir doktor.Hastanede odasından çıkan kim varsa hatta asansörde bile insanların kendi aralarında konuşurken Sabri Hocadan ne kadar memnun olduklarını konuştuklarına çok şahit oldum.Gelelim ameliyata.3saat sürdü,çıktığımda sadece tek bir gözümün altında yarım santimetrekarelik bi alan morarmıştı ve şişlik yoktu.Hastanede kalınması gereken o 1 gece de sürekli buz koyduk ve zaten şişme ve morluk da olmadı.Sonrasında 2inci gece biraz şişme oldu ve tamponlar biraz basınç yaptı-sanırım herkeste bu böyle. 3.gün sabahı hiç acı çekmeden yeni nesil tamponlarım da çıktı.Şu anda halen alçılı burnum.Tabiki akıntılarım var ama daha şimdiden rahat nefes aldığımı hissediyorum.Pazartesi gününü merakla bekliyorum,şimdilik göründüğü kadarıyla güzel.Ama tabi alçım çıktığında fikirlerimi yine sizlerle paylaşacağım.Yani eğer asıl sorununuz sağlıkla ilgiliyse ve yanında bir de rinoplasti ameliyatı olmak istiyorsanız bir Kulak Burun Boğaz Cerrahı olan Sabri Uslu 'ya ameliyat olmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yeniden a.s. Alçım çıkalı 26 gün oldu ve insanlardan aldığım tepkiler mükemmel zemuszemus Daha önce de söylediğim gibi burun ameliyatı sürecinin en korkutucu aşaması olan morluk ve şişliklerini yok denecek kadar az seviyede yaşadım.Hatta bu yüzden;daha önce çevresinde bu ameliyatı olmuş birini görenler yeni ameliyat olduğuma inanamadılar.Hem şekil hem de sağlık olarak son derece memnunum. Halen forumda okumaya devam ettiğim "hangi doktor" sürecini ben de çok sıkıntılı geçirmiştim.Ancak görüşmeler yaptığım ünlü doktorların sırasını beklemeye,en az 2-3 kat masraf yapmaya hatta "ameliyattan sonra ben de diğerleri gibi yine nefes alamayacak mıyım acaba?" diye endişe etmeye hiç gerek yokmuş.Ankara'da ameliyat olacaksanız ve ameliyat öncesi ve sonrasında kafanız rahat,yüzünüz güzel ve güleç olsun istiyorsanız Sabri Uslu'yu gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

ne kadr guzel sız hayalınızee kavusmussuz keskee bende kavusabılsemm pekı kızlarr bu doktorr özelmı yapıo bu amelıytlrı yoksa ssk ılede baglantısı varmı

benim de bi sorum var, benim burnum yapı olarak cok güzel..fakat güldüğüm zaman burun kanatlarının yanında şişlikler oluyor,minik kabarcıklar.bunu yok etmek için operasyon gerekir mi??? yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba :) Sabri Bey ameliyatı özel yapmıyor,Gazi Üniversitesi'nde yapıyor yine.Benim özel sigortam var ama estetik de olduğum için cebimden ödeme yaptım.SSK ile ilgisi vardır tabi ama estetiği ödemez.Ama zaten uygun bir fiyatı var.Özel muayenehane falan değil yani direk devlet hastanesinde,devletin doktoruna ameliyat oluyorsun.:)

merhaba bende sabri beye ameliyat olmayı düşünüyorum.Benim nefes sorunum var ve ek olarak burnumdaki kemerde alıncak.Sabri beye ameliyat olduğunu ve anladığm kadarıyla çok memnun kaldığını okuyunca seninle konuşmak istedim.Açık yöntemle mi kapalıyla mı oldun acaba?Aslında çok şeyi merak ediyorum ama aklıma gelmedi şimdi.Ön görüşmede neler yaşadın?Bilgisayarda burnunun nasıl olcağını gördün mü önceden?direk sen diye hitap ettim ama kusura bakmazsın artk :)

Merhaba;sorunu çok geç gördüm,bu arada ameliyat oldun mu bilemiyorum ama daha önce de yazdığım gibi Sabri Bey'den hiç şüphen olmasın,sorunsuz burun ameliyatı olacak şanslı insanlardan birisin kesinlikle!Ameliyat öncesi burnunu tasarlayamıyorsun hastanede.Biz Sabri Bey'le doğal bir burun olması fikrinde anlaştık,ama sonra ben nolur nolmaz diye netten bulduğum birkaç fotoğraf götürdüm kendisine.Sonuçta herkesin "doğal" kavramı farklı olabilir değil mi? :) Açık teknikle yaptı ameliyatımı.Ama açık ya da kapalı sen zaten hiçbirşey hissetmiyorsun.İz falan da kalmıyor.Şu anda ben söylemesem kimse anlamıyor burnumun ameliyatlı olduğunu.Ama yeri geldiğinde gururla da söylüyorum açıkçası,çünkü herkes çok beğeniyor.Buradan yazışmaya devam etmek isterim,aklındaki tüm soruları iletebilirsin bana.Ama dediğim gibi hiç korkun olmasın,hem şeklen hem de sağlık olarak memnun kalacaksın.Yani normalde bu gibi bir konuda bu kadar emin konuşmamak gerekebilir ama ben Sabri Bey'e güveniyorum.kaydirigubbakcemile5

Yok henüz ameliyat olmadım ama inan bu memnuniyetin bana çok cesaret verdi :) Burnu bilgisayarda tasarlayamama konusunda üzüldüm doğrusu ama bende sana yaptığı gibi doğal görünen,ameliyat olduğu belli olmayan bi burun istiyorum.Burun ucumdan memnun olduğum için kapalı ameliyat istiyorum aslında. Umarım bilgisayarda göstermeden de istediğim burna kavuşurum.Ben Sabri beyle bi defa görüştüm, okulum olduğu için okullar kapanınca yazın gel yapalım demişti.Benim hem nefes hem şekil bozukluğu sorunum var, sende de öyleymiş anladığım kadarıyla.Mesela yatarken sürekli ağzımdan nefes aldığım için sabahları boğaz ağrısıyla uyanıyorum.Bu arada merak ettiğim bi şey var;biliyorum insandan insana değişiyor ama sende şişlik ve morluklar ne kadar sürdü?Yani ne kadar süre sonra rahatça ameliyatın belirtileri olmadan sosyal ortamlara girebiliyorsun? cevapların için şimdiden teşekkürler :1hug:

ben82 resmin varsa görmemiz mümkünmü bende sabri beye bu yaz ameliyat olmayı düsünüyorumda ?

canım bendede kemik eğriliği var nefes alamıyosum hem onun için hemde olmusken seklindede degşiklik istiyorum sabri byle görstüm bana iyice arastır kararını vernce görüselim dedi onun yaptıgı burunları görmek istiyorum ? birde saglık acısından rahatmısnız bilmek istiorum

Anladım canım bende bu yaz olmayı düşünüyorum sabri beye.ben82 çok memnun kalmış ve beni bu konuda cesaretlendirdi doğrusu onun bu memnuniyeti. Çünkü hem sağlık hem şekil açısından artık rahat etmek istiyorum.Bi resim görsek gerçekten çok iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…