Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkdaslar,,
osman hocanın simdi nerede oldugunu, hangi hastanede oldugunu yazarmısınız.
ben kendisini bursadan tanıyorum, ama oradan ayrıdı dıye duymustum.
tskler
merhaba arkdaslar,,
osman hocanın simdi nerede oldugunu, hangi hastanede oldugunu yazarmısınız.
ben kendisini bursadan tanıyorum, ama oradan ayrıdı dıye duymustum.
tskler
Fethiye Mah. Beyaz Sok. No:28 (FSM Bulvarı) Nilüfer/BURSA
T: 0224 241 47 47 F: 0224 241 47 78 info[@]bursaart.com
Arkadaşlar dua edin cumartesi günü tüp ebebk tedavisine aşladık.Osman bey uzun protokolü uygulayacak.Doktordan çok memnunum şimdilik.Forumda doktorun konusmadıgından bahsedilmiş.Bu söylenenlere kesinlikle katılmıyorum her şeyi ayrıntısıyla açıklıyor.
A.R.T. ye gidip çocuk sahibi olanlar var mı
Kızlar ben topiği takip ediyorum her zaman yazamasamda.Moral olması dileğiyle size müjde vermek istedim bu sabah gebelik testim pozitif çıktı ama henüz doktora gitmedim araştırıyorum kime gitsem diye.Ben çok düşünmediğim bir dönemde dogal yollardan gebe kaldım darısı başınıza diyorum....sevgiler...
Tüm kalbimle sizler için dua ediyorum arkadaşlar.Allah hepinizin dileğini gerçekleştirsin.
Anladım ki zihni boşaltmak ve beklentiye girmemek en dogrusu ben böyle bir zamanda kavuştum meleğime darısı sizlere olsun....
slm arkadaşlar bende Osman hocanın hastasıyım.malesef 4.tüp bebek denememizde olmadı.her denemede hersey cok güzel devam ediyor ama sonuç hüsran.dondurulmuslarla tekrar denicez.bebeğine zorluklarla kavuşanlar lütfen bizi unutmayın bizimle yasadıklarınızı paylasın bizlere morel olun.ALLAH kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın
Merhaba hanımlar..
Çok yakın çok çok sevdiğim bir arkadaşım (Ayşe diyeyim adına) salı günü Osman Beye gidiyor nasipse..
İlk kez gidecek, methini duyduk ama burdan okuduklarımla şüpheler oluştu bende..
Kimine çok araştırmadan direk tüp bebek denilmiş..
Ama Ayşe hamile kalabiliyor, 2. ayına kadar duruyor ve düşüyor bebekler..
Tam dört kez düşük yaptı, en son 2011 kasımda beraber düşük yaptık :)
Psikolojisi çok çok kötü durumdaydı, panik atak tedavisi gördü..
Şimdi ilaçlarını bırakıyor yavaş yavaş kesme aşamasında..
Ama direk tüp bebek mi yapılıyor, güzelce bir araştırma olmuyor mu diye merak ettim açıkçası..
Tüm sayfaları okumaya fırsatım da olmadı, ama ufak ufak bilgilendirirseniz çok sevineceğim..
Çünkü çok değer verdiğim bir arkadaşım ve çok aşırı yıprandı...
Şimdiden teşekkür ederim herkese...
kızlar bende Sakarya da oturuyorum.Osman beyin adını çok duydum.daha önce iki negatif denemem var.sizce Osman bey nasıl.çok kararsızım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...ben Osman hocanın hastasıyım...ve çok memnunum...inşallah çocuk sahibi olmamızda bize vesile olucak...3. denememiz için tekrar iğnelere başlıcam yarın yüce Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah...
iyi geceler arkadaşlar bende şubat ayında tüp bebeye başlıyacam ama nerede başlıcam karar veremedik
acıbademmi yoksa florance mi arasında kaldık burada tüp bebek yaptıranlaar varmı bana yardımcı olun ne olur aklım çok karışık
:2::2::2:
slm arkadaşlar bende Osman hocanın hastasıyım.malesef 4.tüp bebek denememizde olmadı.her denemede hersey cok güzel devam ediyor ama sonuç hüsran.dondurulmuslarla tekrar denicez.bebeğine zorluklarla kavuşanlar lütfen bizi unutmayın bizimle yasadıklarınızı paylasın bizlere morel olun.ALLAH kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın