• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

merhaba arkdaslar,,

osman hocanın simdi nerede oldugunu, hangi hastanede oldugunu yazarmısınız.

ben kendisini bursadan tanıyorum, ama oradan ayrıdı dıye duymustum.

tskler

merhaba arkdaslar,,

tskler

osman hoca bursada esentepe de art tüp bebek merkezi açmış orda hastalarıyla ilgüleniyo ben osman beyin hastayımım orda tedavi görüyorum

merhaba arkdaslar,,

tskler

Fethiye Mah. Beyaz Sok. No:28 (FSM Bulvarı) Nilüfer/BURSA
T: 0224 241 47 47 F: 0224 241 47 78 info[@]bursaart.com

Fethiye Mah. Beyaz Sok. No:28 (FSM Bulvarı) Nilüfer/BURSA
T: 0224 241 47 47 F: 0224 241 47 78 info[@]bursaart.com

Arkadaşlar dua edin cumartesi günü tüp ebebk tedavisine aşladık.Osman bey uzun protokolü uygulayacak.Doktordan çok memnunum şimdilik.Forumda doktorun konusmadıgından bahsedilmiş.Bu söylenenlere kesinlikle katılmıyorum her şeyi ayrıntısıyla açıklıyor.
A.R.T. ye gidip çocuk sahibi olanlar var mı

Kızlar ben topiği takip ediyorum her zaman yazamasamda.Moral olması dileğiyle size müjde vermek istedim bu sabah gebelik testim pozitif çıktı ama henüz doktora gitmedim araştırıyorum kime gitsem diye.Ben çok düşünmediğim bir dönemde dogal yollardan gebe kaldım darısı başınıza diyorum....sevgiler...

Arkadaşlar dua edin cumartesi günü tüp ebebk tedavisine aşladık.Osman bey uzun protokolü uygulayacak.Doktordan çok memnunum şimdilik.Forumda doktorun konusmadıgından bahsedilmiş.Bu söylenenlere kesinlikle katılmıyorum her şeyi ayrıntısıyla açıklıyor.
A.R.T. ye gidip çocuk sahibi olanlar var mı

hayırlı uğurlu olsun bizde bu ay sonunda başlıcaz kısmetse bi aksilik olmazsa 3. deneme olucak....konuşmadığı konusuna gelince bir kişi yazmıştı oda hastası değil sanırım...gayet güzel anlatıyor...

Kızlar ben topiği takip ediyorum her zaman yazamasamda.Moral olması dileğiyle size müjde vermek istedim bu sabah gebelik testim pozitif çıktı ama henüz doktora gitmedim araştırıyorum kime gitsem diye.Ben çok düşünmediğim bir dönemde dogal yollardan gebe kaldım darısı başınıza diyorum....sevgiler...

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahh..darısı başımıza evet aminnnn....:)

Tüm kalbimle sizler için dua ediyorum arkadaşlar.Allah hepinizin dileğini gerçekleştirsin.
Anladım ki zihni boşaltmak ve beklentiye girmemek en dogrusu ben böyle bir zamanda kavuştum meleğime darısı sizlere olsun....

havin_su inşallah canım en kısa zamanda rabbim sanada verir,allah isteyen herkeze nasip etsin daha kucağıma almadım ama varlığını bilmek bile insana güç veriyo ....

mrb arkadaşlar
allahıma şükürler olsun ki dün dr.OSMAN DEVELİOĞLUNDA kontrolum vardı bebeğim çok iyi tam 8 hafta 2 günlükmüş herşeyi şimdilik çok güzel dedi birde kalpini gördük ve kalp atışının sesini dinledik rabbim herkeze nasip etsin inşallah gerçekten o duyguyu anlatmakla olmuyo yaşamak lazım.okadar mutluyumki sizlerle paylaşmak istedim.rabbim inşallah sonuna kadar böle gider ve sağlıklı,hayırlı bir evlat olarak kucağıma alırım.
allah isteyen bütün herkeze en kısa zamanda nasip etsin....

slm arkadaşlar bende Osman hocanın hastasıyım.malesef 4.tüp bebek denememizde olmadı.her denemede hersey cok güzel devam ediyor ama sonuç hüsran.dondurulmuslarla tekrar denicez.bebeğine zorluklarla kavuşanlar lütfen bizi unutmayın bizimle yasadıklarınızı paylasın bizlere morel olun.ALLAH kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın

slm arkadaşlar bende Osman hocanın hastasıyım.malesef 4.tüp bebek denememizde olmadı.her denemede hersey cok güzel devam ediyor ama sonuç hüsran.dondurulmuslarla tekrar denicez.bebeğine zorluklarla kavuşanlar lütfen bizi unutmayın bizimle yasadıklarınızı paylasın bizlere morel olun.ALLAH kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. inşallah her şey daha güzel olur. bizim de ilk denememiz.hafta sonu transfer olacak. umutluyuz ama her şey nasip tabi.birbirimize dua edelim.

inşallah hayırlı sonuç alırsın canım emeklerin boşa çıkmaz.kızlar hiç girmiyosunuz siteye topiğimizi canlandıralım yasadıklarımızı birbirimizle paylasalım

Merhaba hanımlar..
Çok yakın çok çok sevdiğim bir arkadaşım (Ayşe diyeyim adına) salı günü Osman Beye gidiyor nasipse..
İlk kez gidecek, methini duyduk ama burdan okuduklarımla şüpheler oluştu bende..
Kimine çok araştırmadan direk tüp bebek denilmiş..
Ama Ayşe hamile kalabiliyor, 2. ayına kadar duruyor ve düşüyor bebekler..
Tam dört kez düşük yaptı, en son 2011 kasımda beraber düşük yaptık :)
Psikolojisi çok çok kötü durumdaydı, panik atak tedavisi gördü..
Şimdi ilaçlarını bırakıyor yavaş yavaş kesme aşamasında..

Ama direk tüp bebek mi yapılıyor, güzelce bir araştırma olmuyor mu diye merak ettim açıkçası..
Tüm sayfaları okumaya fırsatım da olmadı, ama ufak ufak bilgilendirirseniz çok sevineceğim..
Çünkü çok değer verdiğim bir arkadaşım ve çok aşırı yıprandı...
Şimdiden teşekkür ederim herkese...

Merhaba hanımlar..
Çok yakın çok çok sevdiğim bir arkadaşım (Ayşe diyeyim adına) salı günü Osman Beye gidiyor nasipse..
İlk kez gidecek, methini duyduk ama burdan okuduklarımla şüpheler oluştu bende..
Kimine çok araştırmadan direk tüp bebek denilmiş..
Ama Ayşe hamile kalabiliyor, 2. ayına kadar duruyor ve düşüyor bebekler..
Tam dört kez düşük yaptı, en son 2011 kasımda beraber düşük yaptık :)
Psikolojisi çok çok kötü durumdaydı, panik atak tedavisi gördü..
Şimdi ilaçlarını bırakıyor yavaş yavaş kesme aşamasında..

Ama direk tüp bebek mi yapılıyor, güzelce bir araştırma olmuyor mu diye merak ettim açıkçası..
Tüm sayfaları okumaya fırsatım da olmadı, ama ufak ufak bilgilendirirseniz çok sevineceğim..
Çünkü çok değer verdiğim bir arkadaşım ve çok aşırı yıprandı...
Şimdiden teşekkür ederim herkese...

hiç öle düşündüğünüz gibi değil eğer okumadıysanız nasıl karar verdiniz anlayamadım...arkadaşınız doğru bir karar vermiş her hastası tüp bebek yatıran çiftler değil ki!...osman hocam çok kıymetli bir insan mesleğini hakkıyla yapıyor...zaten konuşur konuşmaz anlarsınız...Allah her kesin yardımcısı olsun...

kızlar bende Sakarya da oturuyorum.Osman beyin adını çok duydum.daha önce iki negatif denemem var.sizce Osman bey nasıl.çok kararsızım.

kızlar bende Sakarya da oturuyorum.Osman beyin adını çok duydum.daha önce iki negatif denemem var.sizce Osman bey nasıl.çok kararsızım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...ben Osman hocanın hastasıyım...ve çok memnunum...inşallah çocuk sahibi olmamızda bize vesile olucak...3. denememiz için tekrar iğnelere başlıcam yarın yüce Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...ben Osman hocanın hastasıyım...ve çok memnunum...inşallah çocuk sahibi olmamızda bize vesile olucak...3. denememiz için tekrar iğnelere başlıcam yarın yüce Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah...

Arkadaşım benimde 2. denemem Allah izin verirse 6,5 aylık olduk .Bundan önceki denenmem başka bir hastanedeydi ondan bu kadar memnun kalmadık.Osman Hoca işinin erbabı birisi bundan eminim diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.parasal noktadada gözü tok bir insan olduğunu düşünüyorum.İnşaallah herşey yolunda giderde bebişlerimize kavuşuruz.Rabbim yardımcımız olsun.

iyi geceler arkadaşlar bende şubat ayında tüp bebeye başlıyacam ama nerede başlıcam karar veremedik
acıbademmi yoksa florance mi arasında kaldık burada tüp bebek yaptıranlaar varmı bana yardımcı olun ne olur aklım çok karışık
:2::2::2:

Arkadaşım Bursa da ART ye git çok memnun kalıcaksın.Kafana takılan her soruyu sorabildiğin bir doktorla çok güler yüzlü bir embryologla ve görevini gayet iyi yapan (özellikle kan alırken) hemşirelerle karşılaşıcaksın.Selamlar.

canım bende senin gibi 4 deneme 2si negatif 2si 2 aylıkken kaybettim osman hocanın hastasıyım bunları 1 yıl içinde yaşadım bilmiyorum ne yapcam dondurulmuşta kalmadı maddi manevi bitik durumdayız rabbim yardımcımız olsun inşallah.

Back
X