Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinem8484 nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bizimle paylaşırsan sevinirim...
marifet sen ne aşamadasın senin nasıl gidiyor?...
canım aşılama salı ve çarşamba günü yapıldı şu an iyiyim.çarşamba yumurtanın kaliteli olup olmadığını anlamak için test yaptıracam onu bekliyorum.heyecanlıyım biraz ama iyiyim.rabbim hayırlısıyla pozitif le sonuçlandırır inşellah ..... sen nasılsın .......
Merhabalar hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor açılma vardı dikiş atıldı şimdi evde dinleniyorum artık böyle rgeçiricez çok şükür bebişler iyi şşimdilik rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede
hadi hayırlısı olsun inşallah yüzünüz güler...ben beklemedeyim heralde sonbaharda filan olur midemin durumuna göre ii gibiyim şimdi şükür...yumurtanın kaliteli olup olmadığını nasıl bir testle anlışılıyor ki?benim kafam karıştı sen aşılama yapıldı dedin ya ondan sonra yumrtya nasıl bakıyorlar çatlatma iğnesi olmadın mı????
merhaba aynur,öncelikle çok geçmiş olsun....senin şu an içinde bulunduğun psikolojiyi çok ii anlıyorum bende hatta eşimde dahil herşeye bizde demem daha doğru olur senin geçtiğin aşamalardan farklı doktorlar sayesinde bizde geçtik...vakit kaybına mı yanarsın aynı zamanda moral ve manevi olarak yıprandığına mı yanarsın yoksa maddi olarakta kayıp yaşıyorsun ona mı!....hepsine yanıyorsun...ve osman hocaya gelene kadar işini bu kadar ciddiyetle yapan titiz başka bir doktorla karşılaşmadım...zamanında randevusuna alır randevularını kendi bizzzat telefonda veriri yani ne diyim biz ilk gittiğimizde 45 dk kadar bize anlattı ne var ne yok biz sorduk sabırla bize tane tane anlattı ne bilim ben seviyorum doktorumu önce RABBİM nasip edicek inşallah hocamda sebep olucak evlat sahibi olmamızda iki sefer denedik olmadı 3. için biraz zaman geçmesini bekliyoruz...ii bir karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun...
merhaba arkadaşım öncelikle allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım kaçıncı denemede oğluşuna kavuştun benimde 3. deneme negatifmaddi manevi baya zorluyor yaşım geçmeden denemek istiyorum rabbim kimseyi bu yolda eylemesin içimde hep bir ümit var ben anne olcam diye inşallah
Mrb.Bende Osman hocanin hastasiydim ve onun sayesinde simdi 8 haftalik hamileyim.Ona burdan cok tesekkur ediyorum.
Kızlar merhaba;bende osman beye gitmeyi düşünüyorum...Aranızda rahim filmi çektiren varmı?Bursada nerede çektirdiniz?Anestezilimi?Zor bir şeymi?Bilgi verirseniz çok sevinirim..