• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

sinem8484 nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bizimle paylaşırsan sevinirim...

marifet sen ne aşamadasın senin nasıl gidiyor?...

sinem8484 nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bizimle paylaşırsan sevinirim...

marifet sen ne aşamadasın senin nasıl gidiyor?...

canım aşılama salı ve çarşamba günü yapıldı şu an iyiyim.çarşamba yumurtanın kaliteli olup olmadığını anlamak için test yaptıracam onu bekliyorum.heyecanlıyım biraz ama iyiyim.rabbim hayırlısıyla pozitif le sonuçlandırır inşellah ..... sen nasılsın .......

canım aşılama salı ve çarşamba günü yapıldı şu an iyiyim.çarşamba yumurtanın kaliteli olup olmadığını anlamak için test yaptıracam onu bekliyorum.heyecanlıyım biraz ama iyiyim.rabbim hayırlısıyla pozitif le sonuçlandırır inşellah ..... sen nasılsın .......

hadi hayırlısı olsun inşallah yüzünüz güler...ben beklemedeyim heralde sonbaharda filan olur midemin durumuna göre ii gibiyim şimdi şükür...yumurtanın kaliteli olup olmadığını nasıl bir testle anlışılıyor ki?benim kafam karıştı sen aşılama yapıldı dedin ya ondan sonra yumrtya nasıl bakıyorlar çatlatma iğnesi olmadın mı????

Merhabalar hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor açılma vardı dikiş atıldı şimdi evde dinleniyorum artık böyle rgeçiricez çok şükür bebişler iyi şşimdilik rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede

Merhabalar hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor açılma vardı dikiş atıldı şimdi evde dinleniyorum artık böyle rgeçiricez çok şükür bebişler iyi şşimdilik rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede

aminnn bizede ikiz bebekler nasip eder inşallahh ne güzel.... sanki hiç olmıcakmış gibi ümidimi yitirdim gibi bu aralar fazla karamsarım sanırım ......
Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah bundan sonrası gözaçıp kapayana kadar geçer bebeklerinize kavuşursunuz...çok geçmiş olsun...

hadi hayırlısı olsun inşallah yüzünüz güler...ben beklemedeyim heralde sonbaharda filan olur midemin durumuna göre ii gibiyim şimdi şükür...yumurtanın kaliteli olup olmadığını nasıl bir testle anlışılıyor ki?benim kafam karıştı sen aşılama yapıldı dedin ya ondan sonra yumrtya nasıl bakıyorlar çatlatma iğnesi olmadın mı????

bu tahlilin ismi progesteron sonucuna göre doktor bize ayın 20sini bekleyin yada boşuna beklemeyin diye cevap verecek... gerisi rabbimin taktiri artık

merhaba aynur,öncelikle çok geçmiş olsun....senin şu an içinde bulunduğun psikolojiyi çok ii anlıyorum bende hatta eşimde dahil herşeye bizde demem daha doğru olur senin geçtiğin aşamalardan farklı doktorlar sayesinde bizde geçtik...vakit kaybına mı yanarsın aynı zamanda moral ve manevi olarak yıprandığına mı yanarsın yoksa maddi olarakta kayıp yaşıyorsun ona mı!....hepsine yanıyorsun...ve osman hocaya gelene kadar işini bu kadar ciddiyetle yapan titiz başka bir doktorla karşılaşmadım...zamanında randevusuna alır randevularını kendi bizzzat telefonda veriri yani ne diyim biz ilk gittiğimizde 45 dk kadar bize anlattı ne var ne yok biz sorduk sabırla bize tane tane anlattı ne bilim ben seviyorum doktorumu önce RABBİM nasip edicek inşallah hocamda sebep olucak evlat sahibi olmamızda iki sefer denedik olmadı 3. için biraz zaman geçmesini bekliyoruz...ii bir karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun...

Çoook teşekkür ederim hbyiron.Benim tekrar siteye dönmem zaman aldı kusura bakma.yorumun için teşekkürler şuan maddi olarak uygun zamanı beklemek zorundayım Osman hoca'ya gitmek için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun içimize verdiği annelik sevgisini yaşatsın en kısa zamanda....

kızlar ben osman hoca sayesinde oğluma kavuştum şimdi 2 yaşını bitirdi Allah inşallah hepinize nasip eder çok zor zamanlar ama sonu güzel olunca hepsi unutuluyor

merhaba arkadaşım öncelikle allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım kaçıncı denemede oğluşuna kavuştun benimde 3. deneme negatif :( maddi manevi baya zorluyor yaşım geçmeden denemek istiyorum rabbim kimseyi bu yolda eylemesin içimde hep bir ümit var ben anne olcam diye inşallah

merhaba arkadaşım öncelikle allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım kaçıncı denemede oğluşuna kavuştun benimde 3. deneme negatif :( maddi manevi baya zorluyor yaşım geçmeden denemek istiyorum rabbim kimseyi bu yolda eylemesin içimde hep bir ümit var ben anne olcam diye inşallah

cnm bende seni merak ediyordum nasılsın başladınmı tedaviye ben erken doğum yaptım küvezde şuan bebeklerim 24 gün oluyor beni haberdar edersen gelişmelerden sevinirim

şuan inan çok duygulandım allahım inşallah bizde o günleri görürürüz inşallah ben henüz karar veremedim başlamaya

Mrb.Bende Osman hocanin hastasiydim ve onun sayesinde simdi 8 haftalik hamileyim.Ona burdan cok tesekkur ediyorum.

öncelikle tebri ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ilk denememi benim 3 kere tüp bebek yapıldı 2.si 2 aylıkken gelişimi durdu diğerleride hiç tutmadı:(
4.ye hazırlanıyorum ama artık çok korkuyorum çünkü son dondurulmuş paketimiz rabbim inşallah bizimde yüzümü güldürür bende osman hocanın hastasıyım

sa ol canim isallah allah tamamina erdirir.benim bulgaristanda bir ashilama yapildi ama tutmadi sonrada tup bebege karar verince Osman hocaya yoneldik ve ilk seferden tuttu.Allah ondan razi olsun sayesinde annelik duygusunu tadicam.Sende uzulme doktoruna guven ve isallah bu kez olur cnm.Allah yardimcin olsun.

Kızlar merhaba;bende osman beye gitmeyi düşünüyorum...Aranızda rahim filmi çektiren varmı?Bursada nerede çektirdiniz?Anestezilimi?Zor bir şeymi?Bilgi verirseniz çok sevinirim..

Kızlar merhaba;bende osman beye gitmeyi düşünüyorum...Aranızda rahim filmi çektiren varmı?Bursada nerede çektirdiniz?Anestezilimi?Zor bir şeymi?Bilgi verirseniz çok sevinirim..

canım uladak üniversitesi tıp fakültesinde mutlaka çekiliyodur oraya bir sorsaydın doktor olarak osman beyi seçmekle doğru karar verdiniz bende osman beyin hastasıyım ve doktorumdan çok memnunum

mrb arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim 1buçuk sene korunduktan sonra anne ve baba olmak istedik ilk 1 sene bir yere gitmedim ama olmadı sonra 2 dr daha gittik gösterdikleri ilgisizliklerden dolayı tedavilerine başlamak istemedik ve başlamadık sonra başka bir dr gittik ismini anmak bile istemiyorum bize 1 bucuk yıl tedavi etti tedaviyi sorucak olucaksınız 2 sefer aşılama yaptı.sorunumuzun ne olduğunu anlamadık hep tek sölediği ister aşılama yapalım ister tüp bebek sorunumun ne olduğunu anlamadan sadece aşılama istedik ve 2 aşılama yaptırdık tahlil istedi yaptırdık sorun yok diyo,rahim filmi çektirdi sorun yok kanallar acık.ikisininde sonucu olumsuz oldu tabiki.bunun yanında en kötü şekilde moral yıkımlılığıdı kavustu adeta.sorunumuzun ne olduğunu sordukça arada sperm düşüklüğü arada işte bende yumurta buyumuyo diye kısa kısa cevap veriyodu.uzun lafın kısası 1 bucuk yıl tedavi olduğum halde ne sorunumuzu öğrendik nede bebek sahibi olduk.tedaviyii bıraktım cesaret edip dr.bile araştıramaz hale geldim birini hamile görünce ve duyunca evimizde yıkım oluyodu.sonra tavsiyeler üzerine rabbimin sayesinde DR.OSMAN DEVELİOÜLUNU duyduk ve ona gitmeye karar verdim ve gittik.ilk görüşmemizde okadar bizi bilgilendirdiki daha ilkte inandık doktoruma.bütün tahlil ve filmi aldık yanımıza dr bizden aldığı bilgiler ile tek tek bütün tahlillerimizi(benim ve eşimin)inceledi ve ilk görüşte daha bize'sizin aşılama ile tutmaz' dedi spermler cok düşük suanki evraklarla sadece sorun bu görünüyo dedi.eşime tekrar sperm testi yapılmasını önerdi bizde kabul ettik yapıldı ve dr akşam saat 8buçukta arayın bilgi vereyim dedi.dr dediğini yaptık ve aradık kesinlikle tüp bebek dedi.bizde hemen karar verdik ve başladık.10 gün kalçadan 4toz 2 su karışım olarak iğne oldum.birde son 6 gün koldanda oldum.kalçadan olan yumurta büyüsün diye koldan olan büyüyen yumurtam çatlamasın diye.herşey çok güzel devam ediyodu bu arada kan tahlillerimizi de (eşimdende bendende istendi)yaptırdık cok şukur onlardada sorun cıkmadı.sonra yumurtalıklarım alındı aneztezi altında hiç birşey hissetmedim.dr ve art de çalışanlar okadar güler yüzlü ve sıcaklar ki ben kendimi toparlayana kadar hemşire hanım benle ilgilendi ve yardım etti.sonra 5.GÜN transferim oldu ve 03.12.2012 p.tesi transferim gerçekleşti.15.12.2012 c.tesi günü kan tahlilinde belli olucaktı saat 10.00 da gittim art ye aldılar kanımı 2 saat içinde haber vericez dediler ve saat tam 11:45 te telim çaldı dr osman bey aradı çok şükür rabbimden hamile olduğumu anladım.
uzun lafın kısası 15 günlük tedavi sonucunda hamile kaldım.ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN O DUYGUYU..ALLAHRAZI OLSUN OSMAN DEVELİOĞLUNDAN KESİNLİKLE BÜTÜN HERKEZE TAVSİYE EDİYORUM.

inocent_bum85 sevgili arkadaşım tebrikler rabbim tamamına erdirsin bende osman beyin hastasıyım ve doktorumdan çok memnunum inş bende senin gibi bu sayfada hamileyim yazarım

Back
X