Merhaba, burda umut verici hikayeler okuduktan sonra karar verip ben de başkaları umut olması için kendi
tüp bebek tedaviimizde yaşadıklarımı yazmak istiyorum.
Ben iki yıl Almanya’da tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ama maalesef başarısızdı. Sorun nerde olduğunu bulunmadı. Almanya’da ilk tüp bebek transferinde pozitif bir sonuç aldım maalesef bu yedinci haftada düşük sonlandı. Sonrasında iki tane transferi yapıldı ama pozitife sonuç alamadık. Biraz zaman sonra eşimle Türkiye’de tedaviyi devam edeceğimizi karar verdik. Bir tanıdık hemşire sayesinde
Prof.Dr. Murat Bozkurt‘la tanıştık ve durumunuzu ona anlattık. Doktorumuz ilk kontrolde ultrasonda Ademiyozis hastalığına olduğunu tespit etti. Sonra tedaviye başlamaya karar verdik. Yumurtalar toplandı iyi olan Embriyolar sayısı belli oldu.
Dr. Murat Bozkurt hocamızın bize verdiği öneri ile 6 tane 5.gün Embriyosunu Genetik teste yollandı. Ve iki tane Embriyo sağlık transfere uygun çıktı. Yumurta toplamadan sonra bana 2023 ün 10’ ayda ilk denememiz oldu 1 Embriyo Doktorum tavsiyesi transfer edildi. 12 gün sonra pozitif sonuc aldık. Ama maalesef bu 9 haftaya kadar bilmediğimiz bir sebepten kalp atışı durdu.
Dr.Murat Bozkurt burda anormal bir durum olduğu söyledi ve 2 ay sonra Histeroskopi Laporoskopi ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası
Dr.Murat Bozkurt bize Endometriose hücreleri ve çikolata kist bulunduğu farklı yerlerde söyledi ve bunları aldı.
Biraz kendimizi toparlanana kadar zaman istedik, zaten ameliyatan sonra
Dr. Murat Bozkurt bir 6 aya kadar toparlama süreci iyi olur diye tavsiye etti. 2024 ekiminde ikinci transferi yapıldı. Ve 12 haftaya geldik çok şükür . Çok mutluyuz Eşimle birlikte
Dr. Murat Bozkurt hocayla tanıştığımıza onun bilgi ve tecrübelerine güvendiğimize. Çalıştı tüm ekip ilede hep memnun kaldık. Umarım burda birileri umut olur ve bu yol ne kadar çok sabır, saygı ve güven istediğin anlaşılır.