• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.dr Hakan çoksüer

Merhaba. Bizde şu an hakan hocada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz neden olumsuz yorum yapmışsınız öğrenebilir mym

Ya da bu doktor hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa bize yol gösterebilir mi? lütfen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Kolay bir süreç değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya da bu doktor hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa bize yol gösterebilir mi? lütfen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Kolay bir süreç değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun
1 ay önce tüp bebek yaptım şuan hamileyim 4 yıldır bu anı bekliyodum gayet iyi bir doktor ve ilgili ekibi de aynı şekil adam elinden geleni sonuna kadar yapıyo ve Rabbim nasip etmedi dı hemen doktorlara lâf eder bu kadınlar yapmayın can veren Allahtır bence adam parasını sonuna kadar hak etti helal hoş olsun instegram sayfası da var bakabilirsiniz

Ben orda tedavi gördüm kucucuk bir alan ayirmislar hastanede tüp bebek icin ilgi alaka sıfır . Bana 2 embriyo transfer edildi kaliteleri nasıl dedim biri çok iyi diğeri orta dedi. Transferden sonra yatakta 1 saat dinlendim . İdrara sıkışık gidildiği için çok sıkıştım rahatsız oldum hemşireye belki 50 kere seslendim ama onlar sohbete dalmış beni duymadilar bile. Olumsuz oldu 4 ay sonra İstanbul'a Bülent trasa geldik dosyalarımı embriyoların fotograflarini gösterdim bunlar tutsa mucize olurmuş dedi 5 . Gün denmişti halbuki gelisimleri yavas birde 4.gunmus . Bülent trasa gelince gerçekten özel bir hastanede olduğumu anladım . Hakan coksuerin yeri devlet hastanelerinden beter 👎👎👎👎👎

Çok zor süreçlerden geçtim o kadar kötüydü ki herşey buraya gelmeyi engellemiştim kendime . Tüp Bebek olayını tamamen kapattım ben . Nasipte yokmuş bunu anladm ve bunu kendime kabullendirmem gerekiyordu bu da çok kolay olmadı tabi. Hakan coksuer için yaptığım kötü yorumu sonuna kadar hak ediyor . İlgisizliği çok incitici 3 kez onun yanında denedim üst üste iki sene içerisinde 3 kez denemek . Maddi olarak bı yana kalsın manevi olarak aşırı yıprattı beni. Yalvardım hocaya hocam karşınızdaki bir insan duygularım var benim toparlanmam zor oluyor benim dedim ama dediği tek şey halledicez oldu. Ona kızdığım tek nokta üç başarısız denemeden sonra karşısına dikilip bir sebep istedim hani herşey yolundaydı herşey birinci kaliteydi neden tutmadı sadece sebebini soyle istedim ama karşıma çıkmaya bile tenezzül etmedi. Ordaki hemşire ve çalışanları anlatmıyorum bile transferden sonra bağıra bağıra seslenmeme rağmen uğrayan ilgilenen kimse yok. Tüp bebek tedavisi sırasında en önemli şey rahat psikolojidir. Ve o da bu hoca ve çalışanlarıyla mümkün değil. Sadece gitmek isteyenlere fikir olsun . Beterin beteri bı yer orası . .... Kurbanlık koyun gibi o iğrenç odaya dizilince anlayacaksınız ne demek istediğimi . İnsanı muamelesi sıfır olduğu için tekrar söylüyorum Allah insanı oraya düşürmesin ....

Öncelikle tüp bebek tedavisi için gittim Dr. Gayet ilgili geldi bize ve yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek tedavisine başladık yumurtalarım toplandı ve embriyom 2 gün gelişimi durdu iptal oldu bizde daha gitmemeye karar verdik. Yumurta toplamak için girdiğim bölüm çok pisti düzensizdi herkesin yattığı yatağı düzeltip değiştirmeden aynı yatağa yatıyorlar tiksinmiştim. Çalışanlar çok kaba hiç nazik ve ilgili değiller.. kurbanlık koyun gibi hepimizi eski bir koltuğa dizdiler kan aldılar hiç hijyenik değil vs vs burası nasıl bir tüp bebek merkezi diye sorguladım bu kadar hijyensiz bir ortam beklemiyordum devlet hastaneleri daha düzenlidir diye düşünüyorum. Özel hastane gibi beklentileriniz olmasın çok kalabalık hijyen sıfır. Bunlardan ötürü bizde bir daha gitmeme kararı aldık giderseniz dediklerimi o zaman anlarsınız 😊

Bu yazılan olumsuz yorumları fazlasıyla hak eden bir ticarethane malesef bende denedim öğlene kadar 25 öğleden sonra 25 hasta içeri alındı damızlık hayvan gibi davraniliyor malesef.... yer bulabilen oturuyor yatak deseniz kim yattı kim kalkti belli değil doktor 10 dk içinde 3 oda arasi mekik dokuyor. Eşimin deyimiyle sağım odaları olusturmuslar. 1. Oda para sağım odası 2. Oda erkek sper sağım odası (cok rencide edici bir sekilde herkesin icinde yapilan bir islem ) 3. Oda kadın sağım odası tabi oncelik para kadının biri hiçbir resmi işlem olmadan elden paraları alıp çekmecesi atıyor. Hocayla ilk görüşme süper yardımcı olacak ben yaninizdayimlar sonra yüzünü görmüyor 5dk konusamiyorsunuz. I san kaç embriyosu olduğunu, kalitesini transfer günü kendi yüzsüzlüğün mi öğrenir. Eğer diyarlife ise Evet.... başhekime gittik hocam burası nasıl yer acaba biraz daha koşullar iyilestirilse mi ? Dedi adamın dediği siz kendinizi Avrupa da mı sandınız nerde yaşıyorsunuz oldu ötesi var mı? Malesef benim için çok kötü bir tecrübeydi. 20 yumurta gelişti 10unu aldılar 3 tane guya 1. Kalite kaldı dondurduk 2si transfer 1de zaten zahmet edip zaten transfer yaptık deyip çöp ettileri haliyle ortada kalakaldik....

Back
X