Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir canim allah yardimcin olsunAllah senin gibi bir doktorun eline düşürmesin kimseyi. Aminn![]()
Diyarbakirda dimi kotu bir doktor muAllah senin gibi bir doktorun eline düşürmesin kimseyi. Aminn![]()
Gitmeyi düşünenler denim daha detaylı bilgi verir misiniz doktor hakkında teşekkür ederim şimdidenAllah senin gibi bir doktorun eline düşürmesin kimseyi. Aminn![]()
1 ay önce tüp bebek yaptım şuan hamileyim 4 yıldır bu anı bekliyodum gayet iyi bir doktor ve ilgili ekibi de aynı şekil adam elinden geleni sonuna kadar yapıyo ve Rabbim nasip etmedi dı hemen doktorlara lâf eder bu kadınlar yapmayın can veren Allahtır bence adam parasını sonuna kadar hak etti helal hoş olsun instegram sayfası da var bakabilirsinizYa da bu doktor hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa bize yol gösterebilir mi? lütfen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Kolay bir süreç değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben orda tedavi gördüm kucucuk bir alan ayirmislar hastanede tüp bebek icin ilgi alaka sıfır . Bana 2 embriyo transfer edildi kaliteleri nasıl dedim biri çok iyi diğeri orta dedi. Transferden sonra yatakta 1 saat dinlendim . İdrara sıkışık gidildiği için çok sıkıştım rahatsız oldum hemşireye belki 50 kere seslendim ama onlar sohbete dalmış beni duymadilar bile. Olumsuz oldu 4 ay sonra İstanbul'a Bülent trasa geldik dosyalarımı embriyoların fotograflarini gösterdim bunlar tutsa mucize olurmuş dedi 5 . Gün denmişti halbuki gelisimleri yavas birde 4.gunmus . Bülent trasa gelince gerçekten özel bir hastanede olduğumu anladım . Hakan coksuerin yeri devlet hastanelerinden beterYa da bu doktor hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa bize yol gösterebilir mi? lütfen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Kolay bir süreç değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun