Mayıs ayı aşılama yapacaklar ovitrellayı nerden buldunuz

zuzuuuuu68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
46
12
3
İyi akşamlar kızlar 4 yıllık evliyim dün rahim filmi çekildim. Ve mayıs ayında aşılama yapılacak doktorum ovitrellayı bulmam gerektiğini söyledi. Kayseri Konya Ankara Erz aradığım bazı eczaneler yok dedi. Yakın zaman içinde bu ilacı temin edenler veya elinde fazla olanlar varsa yardımcı olabilirler mi? 🌺🤲

Merhaba ben de cumartesi günü aşılama oldum çok zor bulunuyor tüp bebek merkezleri ve kadın doğum hastanelerinin olduğu eczanelere bakın stoklarda yokmuş eczanelerde elinde kalan oluyo benim aldığım yerde bir tane kalmıştı inşallah bulursunuz izmirdeyim

Merhaba ben de cumartesi günü aşılama oldum çok zor bulunuyor tüp bebek merkezleri ve kadın doğum hastanelerinin olduğu eczanelere bakın stoklarda yokmuş eczanelerde elinde kalan oluyo benim aldığım yerde bir tane kalmıştı inşallah bulursunuz izmirdeyim
merhaba izmirde nerede aşılama yapırdınız acaba

İyi akşamlar kızlar 4 yıllık evliyim dün rahim filmi çekildim. Ve mayıs ayında aşılama yapılacak doktorum ovitrellayı bulmam gerektiğini söyledi. Kayseri Konya Ankara Erz aradığım bazı eczaneler yok dedi. Yakın zaman içinde bu ilacı temin edenler veya elinde fazla olanlar varsa yardımcı olabilirler mi? 🌺🤲
canım hala bulamadıysan en son sakaryada vardı bende çok zor buldum

Merhaba ben de cumartesi günü aşılama oldum çok zor bulunuyor tüp bebek merkezleri ve kadın doğum hastanelerinin olduğu eczanelere bakın stoklarda yokmuş eczanelerde elinde kalan oluyo benim aldığım yerde bir tane kalmıştı
Tesekkür ederim. Tüp merkezi çevresindeki eczaneleri aradım direkt diğer tüp bebek ilaçlarınızı aldınız mı diye sordular bende başka ilaç yok birtek bu reçete edildi dediğimde yok deyip kapattılar sonradan öğrendim ki aslında ellerinde var ama tüm tüp bebek ilaçlarını aldığınızda çıkarıp veriyorlarmış çok üzücü ama böyleymiş bir eczanede tüp bebek merkezi etrafındaki eczanelere sorun biz firmayı arayıp sorduğumuzda bize artık arayıp sormayın size gönderim yapmıyoruz diyorlarmış

Back
X