Prof. Dr. Erol Tavmergen ile tup bebek tedavisine başlayan ve devam edenler..

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Benim de aynı sorunum. Bildim bileli ilaçsız regl olamıyorum. Kuzenim gitmişti Erol beye. 9 yıl sonra bebeği oldu. Ben de ona istinaden gittim. Transfer için son kontrolüm yarın. Umarım sorunsuz geçer. Yalnız şunu belirtmek isterim Erol hoca denildiği gibi biraz ketum olsa da hakkini yememek gerek. Turkiyeye tup bebek tedavisini ilk getiren insan. Özgeçmişi fazlasıyla dolu bu konuda. Bu olay biraz deneme yanılma üzerine. Her bunye farklı buna bağlı olarak da tedavi değişken. İlaçlar her bünyede farklı etki ediyor. Önceden tahmin etmek zor. Herşey Allahtan sonuçta. Doktorlar sadece vesile burada. %100 başarı yok keske olsa dileğim ama maalesef. Kısaca iyi bi doktor gerisi takdir-i ilahi arkadaslar

ben katılmıyorum size bu konuda. eğer hipogonadizm hastasıysan ve estrofem kullanmadıysan sonrasında progestan almadıysan tüp bebek yapsanda devamı gelmıyor. bu hastalıga sahıp olan 80 kişi tanıyorum cogu nda pıhtılasmaya yatkınlık var. sonuc pozıtıf olsa bıle sulandırıcı kullanmayıp bebegını kaybeden cok insan tanıyorum. bunlardan bırıde benım. takdiri ilahi evet ama cogu drda bu hastalıgı bılmıyor ve ilaçla desteklemıyor. erol beyde bunlardan bırı.

Pıhtılaşma üzerine tahliller önceden yapıldı bize. Progestan kullanmam söylendi. Pıhtılaşma sorunu pkoslularda da olabiliyor. Ben çoğu şeyi internetten araştırıyorum kafama takılan bsey olursa onlara soruyorum. Orada yüzlerce hasta var.hastalarin da kendilerini takip etmesi gerek bana göre . Sonucun olumsuz olması genele vurdugumuzda adamin basarisiz oldugu anlamina gelmez ki zaten herkese çocuk vericem herkes hamile kalacak gibi ıddiaya sahip değiller. Normal yolla da bebeğini kaybedenler var o zaman kimi suçlayacagiz? Allah demekki size şuanda bunu uygun görmüş hayırlısı buymuş de mek daha mantıklı. Şahsen ben hayırlısı diyorum kendime.

Arkadaşlar biz Erol Hoca ile tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç aldık çok şükür. Eşimde sperm ileri hareketliliği düşüktü. Bende herhangi bir şey yoktu. Bana çok yakın davrandı. Mesela spekuluma direnç gösteriyorum diye muayeneler esnasında hep konuşarak beni rahatlatmaya çalıştı. Yani ben memnun kaldım.

evet hayırlısı dıyoruz herzaman ama biz doktor değiliz sonuçta. rahimin bizde ince olup bunu kalınlastırmamız getektiğini biliyodur mesela dimi yıllarını vermiş bir cerrahtan bahsedıyoruz ama bısey kullandırmadı. benim rahatsızlığımı bilmiysa kabul etmeyebilirdi. nadir bi grubuz evet türkiyede belki binde biriz ama ben en sın tedavımde dahil olduğum grup sayesınde üçüzlere hamile kaldım. ilacın dozunu, kullanmam gereken ilaçları, herseyı tecrübeli arkadaslardan öğrenip uyguladım. burada normal bir kadın dogum doktoru sadece yumurta ölçümü yaptı bana faydası o kadar.
ilaçlarımı raporla alacagımı öğrendim mesela ve hiç bir ücret ödemeden katkı paysız aldım. bunları erol beyde rapor alabilirsin ilaçlara diyebilirdi.
neyse uzun lafın kısası bana hitap eden bir cerrah değil. aret kamara gittim daha önce evet adam erol beyden daha yogun ama o enerji o pozitiflik zamanım olsaydı yıne ona giderdim. hala daha her takıldıgımda yazarım ve cevap verir bu kadarda mütevazı bir adam.

ben istediğim sonucu elde ettim ve inşallah 4 ay sonrada sağ salim kucagıma alırım ikizlerimi. ve şnşallah sizlerde en güzel sonuçları elde edersinizz. dualarım hep sizlerle. yaşamayan bu duygunun eksıklıgını anlamaz ben hep dua ediyorum. allah sızlerınde kucagınıza almayı nasip etsın

Baya cesaretliymissiniz ilacın dozu konusunda cevreden yardim alarak. Hormon ilaçları bu sonuçta doktora bile yeri geldiğinde güvenemiyoruz. Herkes aynı doktoru sevmek zorunda değil tabikide haklisiniz. Ama tup bebek merkezine gittiyseniz oradaki bebek fotolarını gördüğünüzde oradaki tedavilerin boş olmadığını goruyosunuz. Geçen netten baktım turkiyedeki ilk tup bebek şuan 29 yaşındaymış ne kadar güzel bi olay bunu da Erol bey gerçekleştirmiş. Sizde aksilik olmuş dediginiz gibi gözden kaçmış da olabilir ama şuan ikizleriniz var geçmiş çokta önemli değil. Tup bebek için evlerini arabalarını satanlar var çok deneme yapan. Bence siz çok şanslısınız

bende suan baska bi doktora gidiorum..memnun kalmdm

Doğru diyosunuz Erol bey fazlasıyla yoğun. Hâlâ Ege üniversitesinde öğretim üyesi ve de orada da hastaları var. Açıkçası biz bunu göze alarak gittik. O yokken Bilgen bey ve Ayşin hanım bakıyor onların bilgisi Erol beye iletiliyor o şekilde bi sistem kurulmuş. Yumurta toplama transfer işleminde kendisi bulunuyor. Bana söyleneni yapıyorum zaten onun dışında da deneyimim yok bu tedaviyle ilgili. Yapabildigimizi yapıyoruz yeterki doğru tedavi yöntemi uygulasınlar çok fazlası da önemli değil

Hayırlısı olsun. Bana da ilk aşılama denildi ama yaşımdan dolayı direkt tüp bebek istedim.

Tup bebeğe nazaran basit bi işlem hem de yorucu değil bu şekilde hamile kalanlar da var büyük bi sorun yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…