- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allahbenim butun konteollerimi erol bey yapti biri haric onda da kongredeydi sanirim.yumurta toplama ve transferi de kendi yapti bizim icin bi sıkıntı yoktu. Bi de ben daha once 9 eylul unv hastamesinde yaptirmistim mesela transferde doktorum izne ayrilmis baska bi doktor yapmisti cok moralim bozulmustu ki negatif olmustu sonuc. Gonal-f kullandim ben sadece igne bi de iste catlatma onleyici ve catlatma ignesi. Ama klinikte tedavi goren diger kisilerde farkli ilaclar da goruyordum kisiye gore ilac belirliyorlar mutlaka. İsrael aruh icin de iyi diyorlar ben hic gitmedim ama nasip bu isler kimin vesile olacahini bilemiyoruz.
amin inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda size de Rabbim nasip etsinÇok teşekkür ederim bilgileriniz için. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah
arkadaslar bnm durumum farklı benım rahatsızlıgında yumurta kendınden büyüyüp çatlamıyor. kendımden ilaçsız adet olamıyorum. gittiğim butün kadın dogum ve endokrınler cocugun olmaz dedi.
ilk tedavime erol beyle basladım ve bilinçsizdim ben. rahım kalınlıgım 3.5 mm iken asılama yapıldı nasıl tutunsun kı en az 8 olması lazım ve bunun içinde sabah aksam estrofem kullandım.
ikincisi yanında tüccar gibi eczacı ve ilaçları raporla alabilme imkanım varken söylemediler, sadece 1750 tl ilaçlara verdim kı hastalıgıma katkı paysız rapor cıkıyor ve hıc ucret vermeden merionali ücretsiz alabiliyorum. buda söylenmedi.
gectim bi gün kusuyom sürekli artık köpük ve kan kusmaya basladım bişey yiyeniyorum. hemsire hiç bişey kullanma diyo ve cidden hayatımdakı en kötü gündü.
ilk tedavimdeki negatiften sonra kadınlar klübünden aynı hastalıga sahıp arkadaslarla tanıstım ve gercekten bir doktordan daha cok doktorlar.
onların sayesınde raporumu aldım. ikinci tedavim takip sadece yumurta takıbı ve sonuc pozıtıf ama onuda kan sulandırıcıdan dolayı kaybettım. kullanmam gerekırken doktor vermedı kullanmadım.
3.aşılama negatf ve 4.takip negatif.
5. takipte 3üzlere hamile kaldım birisi devam etmedi kalbi durdu 7. haftada ve ikizlerle suan 18. haftadayız.
doktorum kim ? kendim aslında ve gruptakı kızlar. aydında normal kadın doğumchda basladım ve yumurta ölçümlerimi yaptı sadece.
kullanmam gereken ilaçları hep gruptan öğrendim ve her başım sıkıştığında aret kamara danıstım. istanbul tüp bebeğin sahibi ve alanında cok tecrubelı. izmirde gittiğim perinatolog clexan önermezken aret beyi dinleyip kullanıyorum. kullanmamın zararı yok ama kullanmamada beslenemeyıp kan gitmeyince kalbi duruyor.
sizde kolay ulaşabileceğiniz cerrahlar bulun. aret beyın hastası degılım bı kez gittim sonra tedavi baslangıcı kapandıgı için nasip olmadı ama acıldıgında da ben gidemedim.
o kadar yogun olmasına ragmen instadan her yazdjgımda cevap verdi saolsun.
arkadaslar bnm durumum farklı benım rahatsızlıgında yumurta kendınden büyüyüp çatlamıyor. kendımden ilaçsız adet olamıyorum. gittiğim butün kadın dogum ve endokrınler cocugun olmaz dedi.
ilk tedavime erol beyle basladım ve bilinçsizdim ben. rahım kalınlıgım 3.5 mm iken asılama yapıldı nasıl tutunsun kı en az 8 olması lazım ve bunun içinde sabah aksam estrofem kullandım.
ikincisi yanında tüccar gibi eczacı ve ilaçları raporla alabilme imkanım varken söylemediler, sadece 1750 tl ilaçlara verdim kı hastalıgıma katkı paysız rapor cıkıyor ve hıc ucret vermeden merionali ücretsiz alabiliyorum. buda söylenmedi.
gectim bi gün kusuyom sürekli artık köpük ve kan kusmaya basladım bişey yiyeniyorum. hemsire hiç bişey kullanma diyo ve cidden hayatımdakı en kötü gündü.
ilk tedavimdeki negatiften sonra kadınlar klübünden aynı hastalıga sahıp arkadaslarla tanıstım ve gercekten bir doktordan daha cok doktorlar.
onların sayesınde raporumu aldım. ikinci tedavim takip sadece yumurta takıbı ve sonuc pozıtıf ama onuda kan sulandırıcıdan dolayı kaybettım. kullanmam gerekırken doktor vermedı kullanmadım.
3.aşılama negatf ve 4.takip negatif.
5. takipte 3üzlere hamile kaldım birisi devam etmedi kalbi durdu 7. haftada ve ikizlerle suan 18. haftadayız.
doktorum kim ? kendim aslında ve gruptakı kızlar. aydında normal kadın doğumchda basladım ve yumurta ölçümlerimi yaptı sadece.
kullanmam gereken ilaçları hep gruptan öğrendim ve her başım sıkıştığında aret kamara danıstım. istanbul tüp bebeğin sahibi ve alanında cok tecrubelı. izmirde gittiğim perinatolog clexan önermezken aret beyi dinleyip kullanıyorum. kullanmamın zararı yok ama kullanmamada beslenemeyıp kan gitmeyince kalbi duruyor.
sizde kolay ulaşabileceğiniz cerrahlar bulun. aret beyın hastası degılım bı kez gittim sonra tedavi baslangıcı kapandıgı için nasip olmadı ama acıldıgında da ben gidemedim.
o kadar yogun olmasına ragmen instadan her yazdjgımda cevap verdi saolsun.
ben katılmıyorum size bu konuda. eğer hipogonadizm hastasıysan ve estrofem kullanmadıysan sonrasında progestan almadıysan tüp bebek yapsanda devamı gelmıyor. bu hastalıga sahıp olan 80 kişi tanıyorum cogu nda pıhtılasmaya yatkınlık var. sonuc pozıtıf olsa bıle sulandırıcı kullanmayıp bebegını kaybeden cok insan tanıyorum. bunlardan bırıde benım. takdiri ilahi evet ama cogu drda bu hastalıgı bılmıyor ve ilaçla desteklemıyor. erol beyde bunlardan bırı.Benim de aynı sorunum. Bildim bileli ilaçsız regl olamıyorum. Kuzenim gitmişti Erol beye. 9 yıl sonra bebeği oldu. Ben de ona istinaden gittim. Transfer için son kontrolüm yarın. Umarım sorunsuz geçer. Yalnız şunu belirtmek isterim Erol hoca denildiği gibi biraz ketum olsa da hakkini yememek gerek. Turkiyeye tup bebek tedavisini ilk getiren insan. Özgeçmişi fazlasıyla dolu bu konuda. Bu olay biraz deneme yanılma üzerine. Her bunye farklı buna bağlı olarak da tedavi değişken. İlaçlar her bünyede farklı etki ediyor. Önceden tahmin etmek zor. Herşey Allahtan sonuçta. Doktorlar sadece vesile burada. %100 başarı yok keske olsa dileğim ama maalesef. Kısaca iyi bi doktor gerisi takdir-i ilahi arkadaslar
Pıhtılaşma üzerine tahliller önceden yapıldı bize. Progestan kullanmam söylendi. Pıhtılaşma sorunu pkoslularda da olabiliyor. Ben çoğu şeyi internetten araştırıyorum kafama takılan bsey olursa onlara soruyorum. Orada yüzlerce hasta var.hastalarin da kendilerini takip etmesi gerek bana göre . Sonucun olumsuz olması genele vurdugumuzda adamin basarisiz oldugu anlamina gelmez ki zaten herkese çocuk vericem herkes hamile kalacak gibi ıddiaya sahip değiller. Normal yolla da bebeğini kaybedenler var o zaman kimi suçlayacagiz? Allah demekki size şuanda bunu uygun görmüş hayırlısı buymuş de mek daha mantıklı. Şahsen ben hayırlısı diyorum kendime.
bende suan baska bi doktora gidiorum..memnun kalmdmMerhabalar arkadaşım, hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş.bende Erol hocaya histeroskopi yaptırdım. Histeroskopi sonrası 2 ay ilaç kullandım ve korundum, ameliyattan sonra kontrole gitmek istedim hemşirelerinden şu cevabı aldım: aşılama yapacaksanız gelin yoksa bi yada sorun yaşarsanır arayın. Neyse iki ay kendim denedim sonra hadi aşılama deneyim hemde muayene olurum dedim. Dediğin gibi ağzından kerpetenle cevap alıyorum. Tedavi hakkında kendisi bilgi vermiyor hemşirelere birşey soruyorum ben bilmem doktor bilir diyor. Uzatmayayım aşılamam başarısız oldu. İkinci aşılama için başka doktor düşünüyorum, özel olmazsa sen hangi doktora gittin?
Hangi konuda memnun kalmadinizbende suan baska bi doktora gidiorum..memnun kalmdm
zatenn erol bey muayene etmiyordu. tedavu surecindede fazla bilgilendirilmedim.Hangi konuda memnun kalmadiniz
ben gitmiorum artik. baska bi doktora gidiorum. asilama yapilckTedaviniz hangi aşamada Şuan?
bende 30 yasondwym. catlatma ignesi olimsuz oldu. asilamaya geciczHayırlısı olsun. Bana da ilk aşılama denildi ama yaşımdan dolayı direkt tüp bebek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?