Prof. Dr. Erol Tavmergen ile tup bebek tedavisine başlayan ve devam edenler..

selam canım ben daha önce bal tarçın çörek otu kürü yaptım bende kist yaptı. ama içinde keten tohumu ve karanfil kullanmamıştım. Bu defa hepsini birlikte deneyeyim. belli bir ölçüsü var mı yoksa göz kararı mı? ben erol hocanın kendisinden sıra aldım önümüzdeki ay şubatta nasipse. bilmiyorum belki de sizin gibi merkeze giderim hala kararsızım

Bende Erol hocanın kendisinden randevu alarak gittim yani merkeze de onun hastası olarak gittim kendisi merkezde olduğu zamanlar giriyordu muaneye orda olmadığı zamanlar diğer doktorlar bakıyordu sizi zaten büyük ihtimalle merkeze çağırırlar tedavin merkezde ilerler randevu gününden bir gün önce arayıp merkeze yada muananeye çağırıyorlar ama çoğunluk hersey merkezde oluyor kürü ben göz kararı yaptım 500 gr bala hepsinden 1,5 yemek kaşığı koydum sadece karanfili yarım kasık koydum hepsini karıştırıp katı bir macın haline getirdim her sabah aç karnıma yedim

teşekkür ederim. bende deneyeyim

Cok gecmis olsun seni üzmek istemedim

Cok haklisiniz,hem muayehane hem merkeze gitmis biri olarak soyluyorum cogu kez baska doktorlarla muattap oluyorsunuz,cok kalabalik cok sira ustelik ozele gitmenin ne anlami kaldi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…