• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Erol Tavmergen ile tup bebek tedavisine başlayan ve devam edenler..

Merkezde muaneleri bazen Bilgen bey basende Ayşin hanım yaptı kür olarak bal tarçın çörekotu keten tohumu ve karanfil bunların hepsini toz halinde olacak sekılde balla karıştırıp adetin ilk günü sabah aç karna yedim ben bu kürün faydası olduğunu düşünüyorum senin yumurta rezerv azlığı varsa bence kesinlikle bu kürü denemelisin zarar gelmez insallah sende de faydası olur ve bol bol yumurtaların oluşur ne zaman başlıycaksın sen tedavi ye
selam canım ben daha önce bal tarçın çörek otu kürü yaptım bende kist yaptı. ama içinde keten tohumu ve karanfil kullanmamıştım. Bu defa hepsini birlikte deneyeyim. belli bir ölçüsü var mı yoksa göz kararı mı? ben erol hocanın kendisinden sıra aldım önümüzdeki ay şubatta nasipse. bilmiyorum belki de sizin gibi merkeze giderim hala kararsızım

selam canım ben daha önce bal tarçın çörek otu kürü yaptım bende kist yaptı. ama içinde keten tohumu ve karanfil kullanmamıştım. Bu defa hepsini birlikte deneyeyim. belli bir ölçüsü var mı yoksa göz kararı mı? ben erol hocanın kendisinden sıra aldım önümüzdeki ay şubatta nasipse. bilmiyorum belki de sizin gibi merkeze giderim hala kararsızım
Bende Erol hocanın kendisinden randevu alarak gittim yani merkeze de onun hastası olarak gittim kendisi merkezde olduğu zamanlar giriyordu muaneye orda olmadığı zamanlar diğer doktorlar bakıyordu sizi zaten büyük ihtimalle merkeze çağırırlar tedavin merkezde ilerler randevu gününden bir gün önce arayıp merkeze yada muananeye çağırıyorlar ama çoğunluk hersey merkezde oluyor kürü ben göz kararı yaptım 500 gr bala hepsinden 1,5 yemek kaşığı koydum sadece karanfili yarım kasık koydum hepsini karıştırıp katı bir macın haline getirdim her sabah aç karnıma yedim

Bende Erol hocanın kendisinden randevu alarak gittim yani merkeze de onun hastası olarak gittim kendisi merkezde olduğu zamanlar giriyordu muaneye orda olmadığı zamanlar diğer doktorlar bakıyordu sizi zaten büyük ihtimalle merkeze çağırırlar tedavin merkezde ilerler randevu gününden bir gün önce arayıp merkeze yada muananeye çağırıyorlar ama çoğunluk hersey merkezde oluyor kürü ben göz kararı yaptım 500 gr bala hepsinden 1,5 yemek kaşığı koydum sadece karanfili yarım kasık koydum hepsini karıştırıp katı bir macın haline getirdim her sabah aç karnıma yedim
teşekkür ederim. bende deneyeyim

kusura bakmayın ama bu konularda konuşmak istemiyorum.. geçmişte tedavi sürecinde yaşadığım olumsuzluklar aklıma geliyor. konuşmak istemiyorum iyi günler. kaan beyle benim bir problemim yoktu iyi bir hekimdir kendisi.
Cok gecmis olsun seni üzmek istemedim

Cok haklisiniz,hem muayehane hem merkeze gitmis biri olarak soyluyorum cogu kez baska doktorlarla muattap oluyorsunuz,cok kalabalik cok sira ustelik ozele gitmenin ne anlami kaldi ki 👎

Back