• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Merhaba canım. Benim 3.tup bebegim orda olacak Allahin izniyle. Ilk etapta 600 tl muayene ucreti ödüyorsun. Elimde ne evrak ne test varsa götürdüm ben. Eşimde sorun olduğu için test vermesini ve ona göre yol izlememizi soyledi. Benimde elimde rahim filmim vardi ona baktı muayene etti. Sonraki gitmem de bana bir tane vitamin verdi. Eşim test verdi ekimde baslayacagiz insaallah. Başka bir sorun varsa sorabilirsin canim
Sizde nasıl bir tadevi uygulanacağına eşinizin sonucuna göremi karar verilecek canım.

600 tl giris ücreti ve 375 tl sperm testine verdik baska odeme yapmadık. Aynen tese mi olacak normal mi olacak hic belli değil o yüzden net şu kadar diyemem ona da.
Dün hastaneyi tekrar aradım bana ilk muayeneye geldiğinizde ne kadar ödeme yapacağınız belli olur tedaviye başladığınızda ek maliyet çıkarılmaz daha tedavinize başlamadan ödeyeceğiniz tutar belirlenir dedi

Dün hastaneyi tekrar aradım bana ilk muayeneye geldiğinizde ne kadar ödeme yapacağınız belli olur tedaviye başladığınızda ek maliyet çıkarılmaz daha tedavinize başlamadan ödeyeceğiniz tutar belirlenir dedi
Tup bebek için belli bir ücret var. Ama rahim dinlendirme embriyo dondurma extra bir ücret. Bunları sordunuz mu ? Bide berfu hoca pek taze transferden yana değil gibi geldi bana

Tup bebek için belli bir ücret var. Ama rahim dinlendirme embriyo dondurma extra bir ücret. Bunları sordunuz mu ? Bide berfu hoca pek taze transferden yana değil gibi geldi bana
Evet sordum bu konuların hepsi siz ilk görüşmeye gittiğinizde konuşulur size nasıl bir tedavi uygulanacağı söylenir, ona göre fiyat belirlenir denildi.

evet genelde dondurma ve rahim dinlendirme işlemi yapılıyormuş

Yhaaaa çok heveslenmiştim bu hastane için bu duruma göre yine devlete kalıcaz sanırım çok canım sıkıldı:cry:
Bide bence ilk etapta belli olmaz ki. Çünkü mesela rahim duvarin ince olur mecburen embriyolar donar ve kalinlasmasi için beklenilir. Bende hic olmadı iki tedavimde ama orda olan arkadaslar vardı. Tabii bende yeni başladım hatta tedavim baslamadi bile sayılır yine net orda tedavi görmüş biri size bilgi verirse daha iyi olur canım. Belki de senin durumunda taze transfee olur extra bir ücret çıkmaz

Bide bence ilk etapta belli olmaz ki. Çünkü mesela rahim duvarin ince olur mecburen embriyolar donar ve kalinlasmasi için beklenilir. Bende hic olmadı iki tedavimde ama orda olan arkadaslar vardı. Tabii bende yeni başladım hatta tedavim baslamadi bile sayılır yine net orda tedavi görmüş biri size bilgi verirse daha iyi olur canım. Belki de senin durumunda taze transfee olur extra bir ücret çıkmaz
Kuzum sizde tek sorun eşinde demi oligospermi sende bir problem yok yani.

bende 26 yaşındayım kuzum, benden daha küçük olup 4-5 tane yumurtası toplanan arkadaşları biliyorum.
Evet çok sorun yapmadı hoca zaten. Ama işte eşimin durumu çok ciddi :( lab. bizim icin çok önemli. Yumurta bir şekilde gelişiyor şükür ama embriyo oluşmuyor:( ne olacak nasil olacak bende bilmiyorum kafamda kocaman bir soru işareti:( Rabbime sığınıyorum sadece bizim gibilere yardim etsin insaallahhh

Back
X