• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor silik çizgi

limonnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
5
1
1
34
Merhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_2160.jpeg
    IMG_2160.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 73
Merhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Pozitif canım regl gününde tekrarla bir daha tam net çizgiyi görürsün muhtemelen hayırlı olsun 💕💕

Belirtilerin neydi peki

Yaa umarım tam gecikince kan vereceğim direkt 🥰
Aslında bariz bir belirtim yok premens gibi karın hassasiyeti vs dışında ama istiyorduk ve günleri değerlendirdik o yüzden dayanamadım ve yaptım testi.

Canım var gibi görünüyor . Morumsu yada grimsi değilse vardır. 🥹

Kızlar buna bakar mısınız reglime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_6913.jpeg
    IMG_6913.jpeg
    224,1 KB · Görüntüleme: 46
Benimde böyle 🥹 inşallah güzel haberler alırız

Eklentiler

• IMG_0448.jpeg
    IMG_0448.jpeg
    123,5 KB · Görüntüleme: 43
Back