- 23 Aralık 2020
- 13
- 2
- 6
- Konu Sahibi Mizgin2020
-
10 dk içinde çıktıysa silikte olsa vardır canım ama daha çok minik belliki hemen kan ver beta baktırMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben 1.yil 2 aylık evliyim çocuk istiyoruz bugun prodoctor gebelik testi yaptım 2. Çizgi çıktı bu test yanıltıcı diyen var tecrübelerinizi benimle paylasir mısınız?
Yeni olduğum için fotoğraf direk nasıl paylaşılıyor bilmiyorum linkini bırakıyorum teste bakar mısınız lütfen IMG 20201223 102833
Kaset testle ben de yaptım hiç bi çizgi çıkmadı iki gün sonra adetime 7-8 gün varken erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama belirgindi ertesi gün kan testi verdim pozitifti gebeliğim . sabah ilk idrarla yapın bir de testlerinizi öyle öneriyorlarAynı durum bende de var regle 5 gün var ve silik çıktı kaset testte hiç bişey çıkmadı. Bende test doğruluğundan emin değilim
Merhaba tekrar test yaptınız mı son durumunuz nedir ben de prodoctor test yaptım ve silik çıktıMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben 1.yil 2 aylık evliyim çocuk istiyoruz bugun prodoctor gebelik testi yaptım 2. Çizgi çıktı bu test yanıltıcı diyen var tecrübelerinizi benimle paylasir mısınız?
Yeni olduğum için fotoğraf direk nasıl paylaşılıyor bilmiyorum linkini bırakıyorum teste bakar mısınız lütfen IMG 20201223 102833
Bende bugün yaptım hemen çıktı 5 dk bile sürmedi sizde gebelik var mıMerhaba tekrar test yaptınız mı son durumunuz nedir ben de prodoctor test yaptım ve silik çıktı
Silik çıktı ama adete 8 gün varMerhaba tekrar test yaptınız mı son durumunuz nedir ben de prodoctor test yaptım ve silik çıktı
Maalesef diğer testlerden de yapmıştım negatif çıkmıştı bugün regl oldumSilik çıktı ama adete 8 gün var
Merhaba sonucunuz ne çıktı acabaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben 1.yil 2 aylık evliyim çocuk istiyoruz bugun prodoctor gebelik testi yaptım 2. Çizgi çıktı bu test yanıltıcı diyen var tecrübelerinizi benimle paylasir mısınız?
Bende yaptım aynı marka testten dün ve bu gün bu gün koyulaşma var gibi ama umutlanmak istemiyorum yanıltır diyeMerhaba sonucunuz ne çıktı acaba
Görebiliyorsun dimiKaset test yap tatlım
tabiki ama 5 tllik testler vrya smdi onu yap at banaGörebiliyorsun dimi
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam yaptıktan sonra foto yüklerimEve
tabiki ama 5 tllik testler vrya smdi onu yap at bana
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam yaptıktan sonra foto yüklerim
Ben ondan iki tane aldım birinde silikti diğerinde çok su içtiğim için yine silikti bu sefer prodoctor aldımKızlar marka paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama bence alabiliyorsanız bunu alın derim. Bende bununla öğrendim çok duyarlı betaya ve bundan doğru sonuç almayan yok gibi birşey duyduğum kadarıylabiraz tuzlu ama fiyatı diğerlerine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?