Prodoctor gebelik testi kullananlar bakabilir mi?

roseesedefff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
22
8
Arkadaslar merhaba yumurtlama donemimi degerlendirdim bugun beklenen adetime 7 8 gun var dayanamadim prodoctor marka test ile ilk idrarla test yaptim 2.cizgi cikti ve 1 saat gecince dahada belirginlesip koyulasti ama bu benim ilk testim ve kuruma cizgisi mi bilmiyorum bu marka kullanip 1 saat bekleyince test kurudugunda 2.cizgisi cikanlaryani kuruma cizgisi gorenler var mi bana yardimci olun lutfen

Fotoğraf ekle bakalım canım

Fotoğraf ekle bakalım canım
IMG_20220910_072523.jpg

Canım kuruma çizgisine benziyor zaten çok erken bu kadar erken çıkmaz bence 3 4 gün kala tekrar yap. İnşallah gebesindir.
Siz kuruma cizgisidir dedikten sonra ben heveslenmek istemedigim icin testi cope atacaktim sonra isim vardi unuttum az evvel cope atmak icin elime aldim ve test bayagi pembe 2.ciz duruyor kuruma cizgisi pembe olur mu resim yukleyecegim bakar misiniz

Eklentiler

• 1662792080329..jpg
    1662792080329..jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 1.440
Bende senin gibi7-8 gün kala yaptım aynı böyle çıktı. Tekrar 3-4 gün kala yaptığımda çıkmadı inşallah hamilesindir sen
Kafam cok karıştı bide ben pek bilgi sahibi değilim anlayamadım ilk 10 15 dkkada cizgi olustu ama inanilmaz silik 35 dkkda falan bayagi belirdi simdi 3 saat oldu pembe ve belirgin napsam bilemedim daha adetimede var neyse en iyisi umutlanmamak gibi bosvereyim sanirim sonucunda uzulecegim

Kafam cok karıştı bide ben pek bilgi sahibi değilim anlayamadım ilk 10 15 dkkada cizgi olustu ama inanilmaz silik 35 dkkda falan bayagi belirdi simdi 3 saat oldu pembe ve belirgin napsam bilemedim daha adetimede var neyse en iyisi umutlanmamak gibi bosvereyim sanirim sonucunda uzulecegim
Canım, bende senim gibiydim gittim kan verdim en iyisi sende kan ver kafan karışıksa anlayabiliyorum seni

Canım, bende senim gibiydim gittim kan verdim en iyisi sende kan ver kafan karışıksa anlayabiliyorum seni
Negatif sonuc alacagimi biliyorum hissediyorum canim hamile olsam illa bi sekilde hissederdim diye düşünüyorum suan 2.cizgi bi sekilde var ve bnde hamileymisim hissi yok en guzeli uzulmemek bosuna yardimin icin tesekkurler

Bende dün aynı marka testle yaptım böyle çıktı sevindim sabah tekrar yaptım negatifti 😔

Eklentiler

• 4CB99780-4143-45E5-A2C6-B4231DD3BCC9.jpeg
    4CB99780-4143-45E5-A2C6-B4231DD3BCC9.jpeg
    23,9 KB · Görüntüleme: 753
Siz kuruma cizgisidir dedikten sonra ben heveslenmek istemedigim icin testi cope atacaktim sonra isim vardi unuttum az evvel cope atmak icin elime aldim ve test bayagi pembe 2.ciz duruyor kuruma cizgisi pembe olur mu resim yukleyecegim bakar misiniz
Bunda da pozitif gibi duruyor canım. Sen ya gidip kan ver ya da yarın sabah ilk idrarla tekrar yap.

Siz kuruma cizgisidir dedikten sonra ben heveslenmek istemedigim icin testi cope atacaktim sonra isim vard i unuttum az evvel cope atmak icin elime aldim ve test bayagi pembe 2.ciz duruyor kuruma cizgisi pembe olur mu resim yukleyecegim bakar misiniz
Canım bende bu testten yaptım cok net iki çizgi çıktı ama kan sonucum negatif çıktı.Pek güvenme derim.Baska bir test yap ondada çıkarsa o zaman kan verirsin

Eklentiler

• 20220910_110044.jpg
    20220910_110044.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 604
Canım bende bu testten yaptım cok net iki çizgi çıktı ama kan sonucum negatif çıktı.Pek güvenme derim.Baska bir test yap ondada çıkarsa o zaman kan verir
Canım bende bu testten yaptım cok net iki çizgi çıktı ama kan sonucum negatif çıktı.Pek güvenme derim.Baska bir test yap ondada çıkarsa o zaman kan verirsin
Anladim canim zaten olumsuz bir sonuc olacagini biliyordum hevesim yoktu Allah hayirlisini nasip etsin

Ne kuruması net bi sekilde gorunuyo erken testlerde kuruma çizgisi olmaz görmemek için gör olmak lazım ihmal etmeyin kan verin hayırlı olsun
Canim valla testi çöpe bile attim bu prodoctor herkesi yaniltmis herkes hamile sanip negatif oldugunu gormus buyuk ihtimal benimde oyle o sebepten bekleyecegim adet gelecek mi gelmezse kan verecegim 1 haftaya nasip diyelim🙏🙏

X