İlk 10 dakika sonuç önemli sabah tekrarla canim pembe kuruma olmaz ama hayırlısıdırSelam kızlarben 14 kasımda çatlama gördüm bugün üstünden 8 gün geçti test yaptım var mı yok mu (yok gibiydi) test yaptım 1 saat sonra baktım orda çizgi belirdi . Daha önce prodoctor testinde kuruma görmemiştim. Ya çok erken olduğu için böyle çıktı ya kuruma çizgisi ya da ben hayal görüyorum ne dersiniz
Çok erken henüz ama olsadaSelam kızlarben 14 kasımda çatlama gördüm bugün üstünden 8 gün geçti test yaptım var mı yok mu (yok gibiydi) test yaptım 1 saat sonra baktım orda çizgi belirdi . Daha önce prodoctor testinde kuruma görmemiştim. Ya çok erken olduğu için böyle çıktı ya kuruma çizgisi ya da ben hayal görüyorum ne dersiniz
İlk 10 dakika sonuç önemli sabah tekrarla canim pembe kuruma olmaz ama hayırlısıdır
Çok erken henüz ama olsada
Evet sabah ilk idrarla tekrarlaTekrarlayacağım canım , pembe mi duruyor sizce
Yarın sabah yine yap canım bir tık daha belirginlesirse vardır diyebiliriz aynı günlerimiz inşallah beraber hamile kalalımSelam kızlarben 14 kasımda çatlama gördüm bugün üstünden 8 gün geçti test yaptım var mı yok mu (yok gibiydi) test yaptım 1 saat sonra baktım orda çizgi belirdi . Daha önce prodoctor testinde kuruma görmemiştim. Ya çok erken olduğu için böyle çıktı ya kuruma çizgisi ya da ben hayal görüyorum ne dersiniz
Yarın sabah yine yap canım bir tık daha belirginlesirse vardır diyebiliriz aynı günlerimiz inşallah beraber hamile kalalım
Yaptım canım benim konuya baksana ama. Artmed markası çok yalancı pozitif çıkarıyormus bunu öğlen üçte yaptım sabah sekizde yaptığım başka markaydı negatif çıktı o yüzden buna hiç ehemmiyet vermiyorum bu kadar kırmızı çıkmasına ragmenİnşallah canımtest yaptın mı sen
Yaptım canım benim konuya baksana ama. Artmed markası çok yalancı pozitif çıkarıyormus bunu öğlen üçte yaptım sabah sekizde yaptığım başka markaydı negatif çıktı o yüzden buna hiç ehemmiyet vermiyorum bu kadar kırmızı çıkmasına ragmen
Ama başka marka negatif ya olsa ondafa en azından silik çizgi olurdu canımYalancı pozitif çıkarıyordur da bu bildiğin pozitiffffff
Ama başka marka negatif ya olsa ondafa en azından silik çizgi olurdu canım
bu kadar yalancı pozitif ben hiç görmedim varsada ben görmedim başka bi testle tekrarlayınYaptım canım benim konuya baksana ama. Artmed markası çok yalancı pozitif çıkarıyormus bunu öğlen üçte yaptım sabah sekizde yaptığım başka markaydı negatif çıktı o yüzden buna hiç ehemmiyet vermiyorum bu kadar kırmızı çıkmasına ragmen
yarın tekrarla aynı markayla varsa bi tık daha belirginleşir canımSelam kızlarben 14 kasımda çatlama gördüm bugün üstünden 8 gün geçti test yaptım var mı yok mu (yok gibiydi) test yaptım 1 saat sonra baktım orda çizgi belirdi . Daha önce prodoctor testinde kuruma görmemiştim. Ya çok erken olduğu için böyle çıktı ya kuruma çizgisi ya da ben hayal görüyorum ne dersiniz
Bence kuruma ama bakalım canımyarın tekrarla aynı markayla varsa bi tık daha belirginleşir canım
kuruma olsa bile sıkma canını daha erken ben ha gayret yapmıyorum test falan çok stres oldum ya o yüzden adete kadar beklemeyi düşünüyorumBence kuruma ama bakalım canım
Tekrarladım canım kaset test yaptım negatif çıktıbu kadar yalancı pozitif ben hiç görmedim varsada ben görmedim başka bi testle tekrarlayın