Bir kaç dakika içinde çıktıysa test pozitifAy kızlar bakar mısınız yumurtlamanın 12. Günü yaptım ilk 5 dk da çizgi belirdi sizce yeni oluştuğu için bu kadar silik çıkmış olabilir mi pcos var ve adetlerim düzensiz kasık batması göğüslerde dolgunluk gaz sorunu kabızlık bazı yiyeceklerden tiksinme gibi belirtilerim var.Eki Görüntüle 3345632 Eki Görüntüle 3345633
Çok düşünüp stres mi yapıyorsunuz paylaşımlarınızı çok görüyorum inşallah vardır beni yanılmıştı bu marka bende de pcos var bata 14 gün var ben de beklemedeyimAy kızlar bakar mısınız yumurtlamanın 12. Günü yaptım ilk 5 dk da çizgi belirdi sizce yeni oluştuğu için bu kadar silik çıkmış olabilir mi pcos var ve adetlerim düzensiz kasık batması göğüslerde dolgunluk gaz sorunu kabızlık bazı yiyeceklerden tiksinme gibi belirtilerim var.Eki Görüntüle 3345632 Eki Görüntüle 3345633
Evet maalesef elimde değil 2 yıldır bekliyorum çünkü ha oldu ha olacak bende de pcos var inşallah gönlünüzce olurÇok düşünüp stres mi yapıyorsunuz paylaşımlarınızı çok görüyorum inşallah vardır beni yanılmıştı bu marka bende de pcos var bata 14 gün var ben de beklemedeyim
Beni de geçen ay ki testim böyleydi 2 gün sonra adet oldumÇok düşünüp stres mi yapıyorsunuz paylaşımlarınızı çok görüyorum inşallah vardır beni yanılmıştı bu marka bende de pcos var bata 14 gün var ben de beklemedeyim
Kimsayal mı oldu acabaBeni de geçen ay ki testim böyleydi 2 gün sonra adet oldum
Bilmiyorum bu kadar koyu test biraz daha geç olurdum bence testin ilk hali de böyleydi belki de test bozuktu ama yine de çizgi vardıKimsayal mı oldu acaba
Olabilir çünkü kontrol çizgisinin yarısı yokBilmiyorum bu kadar koyu test biraz daha geç olurdum bence testin ilk hali de böyleydi belki de test bozuktu ama yine de çizgi vardı
EvetOlabilir çünkü kontrol çizgisinin yarısı yok
kaset test yapmışmıydınız?benim bat 3 gün geçmesine rağmen bu marka testte çıkmamıştı. Kan verip öğrenmiştim.
İnşallah ne zaman kan testi yaptıracaksınEvet maalesef elimde değil 2 yıldır bekliyorum çünkü ha oldu ha olacak bende de pcos var inşallah gönlünüzce olur
Cuma günü doktoruma gidicemİnşallah ne zaman kan testi yaptıracaksın
İnşallah ne zaman kan testi yaptıracaksın
Var gibi görünüyor. Cuma doktorunuza yine gidersiniz zaten ama önden sağlık ocağına gidip neden kan vermiyorsunuz?Eki Görüntüle 3346452
Bu sabah yaptım yanlış olma ihtimali var mı bunda ilk idrar
Bariz var ya tebrik ederim kaç gün gecikme varEki Görüntüle 3346452
canım ben sende göremedim valla tekrarla testı yada başka bir arkadaş yorumlasın belkı ben seçemiyorumKızlar merhaba . Bu testler prodoctor erken gebelik testi . Ben ince silik bir çizgi görür gibiyim . Sizce var mi yorumlar misiniz
tebrikler :)))Eki Görüntüle 3346452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?