Prodoctor erken gebelik testim çok silik

Wish0961

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
729
458
33
25
Ay kızlar bakar mısınız yumurtlamanın 12. Günü yaptım ilk 5 dk da çizgi belirdi sizce yeni oluştuğu için bu kadar silik çıkmış olabilir mi pcos var ve adetlerim düzensiz kasık batması göğüslerde dolgunluk gaz sorunu kabızlık bazı yiyeceklerden tiksinme gibi belirtilerim var.

benim bat 3 gün geçmesine rağmen bu marka testte çıkmamıştı. Kan verip öğrenmiştim.

Çok düşünüp stres mi yapıyorsunuz paylaşımlarınızı çok görüyorum inşallah vardır beni yanılmıştı bu marka bende de pcos var bata 14 gün var ben de beklemedeyim

Çok düşünüp stres mi yapıyorsunuz paylaşımlarınızı çok görüyorum inşallah vardır beni yanılmıştı bu marka bende de pcos var bata 14 gün var ben de beklemedeyim
Evet maalesef elimde değil 2 yıldır bekliyorum çünkü ha oldu ha olacak bende de pcos var inşallah gönlünüzce olur

Beni de geçen ay ki testim böyleydi 2 gün sonra adet oldum

Eklentiler

• IMG_20231117_210556.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 1.160
Kızlar merhaba . Bu testler prodoctor erken gebelik testi . Ben ince silik bir çizgi görür gibiyim . Sizce var mi yorumlar misiniz

Eklentiler

• 20231204_200205.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 935
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…