• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problemli cildim!

SevdaCicegii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
599
809
123
Merhaba kizlaar :)

Sizlerin tavsiyesine ihtiyacim var :D
Hemen Konuya giriyorum, benim cildim coook hassas. Bebekligimden beri vücudum cok kuru.
Ben Önceleri Braun'un epilasyon aletiyle tüylerimi aliyordum. Sonra cok fazla batik olustu. KK'da agdanin daha az batik yaptigini okudum ve agda makinasi aldim. Fakat batiklar azalacagina aksine cogaldi. Doktorum tüylerin kökten alinan yöntemleri kullanmamami söyledi. Simdi 2 senedir Jilet ile aliyorum ama Jiletten memnun degilim.
Epilasyon ve agdayla yumusak cikan tüyler simdi diken gibiler. Batiklarda 2 senede azaldi ama hala varlar.

Bana tavsiyeleriniz varmi. Benimde bebek gibi cildim olma ihtimali varmi? :43:

Not: Okadar sorunlu cildim varki, yüzümdede senelerdir sivilce sorunu var, düzenli bakim ürünleriyle bakim yaptigim halde :50:

Merhaba kizlaar :)

Sizlerin tavsiyesine ihtiyacim var :D
Hemen Konuya giriyorum, benim cildim coook hassas. Bebekligimden beri vücudum cok kuru.
Ben Önceleri Braun'un epilasyon aletiyle tüylerimi aliyordum. Sonra cok fazla batik olustu. KK'da agdanin daha az batik yaptigini okudum ve agda makinasi aldim. Fakat batiklar azalacagina aksine cogaldi. Doktorum tüylerin kökten alinan yöntemleri kullanmamami söyledi. Simdi 2 senedir Jilet ile aliyorum ama Jiletten memnun degilim.
Epilasyon ve agdayla yumusak cikan tüyler simdi diken gibiler. Batiklarda 2 senede azaldi ama hala varlar.

Bana tavsiyeleriniz varmi. Benimde bebek gibi cildim olma ihtimali varmi? :43:

Not: Okadar sorunlu cildim varki, yüzümdede senelerdir sivilce sorunu var, düzenli bakim ürünleriyle bakim yaptigim halde :50:
ağda ile aldıktan sonra batık olmaması için üzerinden jiletle bir kez git.

ağda ile aldıktan sonra batık olmaması için üzerinden jiletle bir kez git.

Tuyler geri geldiginde jiletle mi almamiz gerekiyor... Benim genital bolgemde abarti çok batık/sivilce çikti. Ne yapicagimi şaşirdm.. İgrenç gorunuyuor hep yara oldu.. Bunun cozumu yok mu ya :-( tatilde bikini giymekte hayal oldu :-(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Tuyler geri geldiginde jiletle mi almamiz gerekiyor... Benim genital bolgemde abarti çok batık/sivilce çikti. Ne yapicagimi şaşirdm.. İgrenç gorunuyuor hep yara oldu.. Bunun cozumu yok mu ya :-( tatilde bikini giymekte hayal oldu :-(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hayır tatlım sadece tüylerin çıkmasına dik çıkmasına yardım ediyorsun , sonra yine ağda , daha çıkmadan önce yani ağdadan hemen sonra alacaksınki çıkmasına yardımcı olacak , :49:

düzenli kese, düzenli nemlendirme ve arada bir jilet yaparak batık sorunu azaltılabiliyor. jilet çok zahmetli, tüyleri daha sert çıkartıyor, düzenli sir yapın.

Back