İstenmeyen tüyler ve problemli cildim

Epilasyon aletlerinin çoğu batık yapar. Sir ağdayı sürekli kullanırsanız bir süre sonra batıklarda azalma oluyor. En garanti yöntem lazer epilasyon. Lumeayı ben de düşünüyorum ama güzellik merkezindeki gibi olur mu bilmem.

Bahsettigim epilasyon araclarinin hepsini kullandim. Lumea dahil. Lumea alali 1.5 yil oldu. Sebat etsem su an sut gibi gacıydım ama nedense cok üşendim seanslarin arasini uzattim. Su an sadece kollarima bacaklarima ve koltuk altima yapiyorum. Bitti gibi. 2. Ayimdayim. Daha once sadece genital icin kullanmistim ama epi topu 4-5 seans yapmistim, fayda da gornustum ama sonra 6 7 ay hic dokunmadim. Eski haline dondu. Bikamayip sebat edersen ve omur boyu seyrek de olsa lazer yapman gerektigini kabul edersen gayet mantikli lumea. Not: en seyrek yerimi bile en yuksek ayarda yapan tuyleri yogun ve sert bir insanim

Ben memnun kaldım ama her bölge icin bunu söyleyemem,mesela kollarımdaki tüyler bitmedi.
Kol ve yuz bölgesi lazere en gec cevap veren bolgeymis

Soyle söyleyeyim,zaten yuzde 75 80 kimisinde 90 oraninda sonuç aliniyor

Bikini bölgemde bitti. Dudak kısımlarında ince ince 10.12.tel kaldi ama rengi cok açılmış sarı gibi benden baskasi görmüyor yani,ve 4 5 ayda bir jiletliyorum..o da ic camasirina temas eden,sürtünen bölge oldugu icin tamamen kılsız olmamalıymış tahris olmamasi acisindan. Bikini falan rahat giyiyorum hic kıl yok. O bolge haric
Bacaklarim da.okey. koltukaltim da okey

Ama.ufaktefek ust bacağımda kaldı. Bana gebelik düşünüyor musun dedi gittigim lazer merkezi evet dedigim icin ek seans yapmadık. Gebelikte malesef tüyler nuks ediyormuş tekrardan
Ama su ana kadar çok rahatim tuy problemim.yok
Kollarima da agda yapiyorum :// napayim ince oldugu icin bitmiyor hos kollarim cok tüylü degildi ben kaşındım
....

Beyaz tenliyim tuy rengim açık.

Ben 7-8 sene önce gitmiştim lazere. Azaldıktan sonra ve hep sarı olanlar kaldıktan sonra niye bilmiyorum ama dayanamadım acısına. Başka bir yere gittim yine dayanamadım. Sonra normal yöntemlere dönünce eski haline döndü tabii her şey. :KK43:
Bu evde kullanılan cihazlardan almak istiyorum ama sarı olanlarda işe yaramazsa diye cesaret edemiyorum.

Ben 7-8 sene önce gitmiştim lazere. Azaldıktan sonra ve hep sarı olanlar kaldıktan sonra niye bilmiyorum ama dayanamadım acısına. Başka bir yere gittim yine dayanamadım. Sonra normal yöntemlere dönünce eski haline döndü tabii her şey. :KK43:
Bu evde kullanılan cihazlardan almak istiyorum ama sarı olanlarda işe yaramazsa diye cesaret edemiyorum.

Cok eski zamanda gitmissen eger makina eskidir ve eski makinalar gercekten can yakıyor.
Sari olanlarda lazer bile sonuc vermiyor dogru durust bolemedim simdi evde kullanılan cihazlari

Ama bende hic eski haline dönmedi eski yontemlere dönünce. Uzuldum hem.paraniz gitmis hem caniniz yanmış hemde eskiye dönmüş
Bence lazere başlayın iyi bir merkezde.

Bi cihaz vardi sari tüylerde etkilio diod du galiba sogutma buz lazer. :/

Cok eski zamanda gitmissen eger makina eskidir ve eski makinalar gercekten can yakıyor.
Sari olanlarda lazer bile sonuc vermiyor dogru durust bolemedim simdi evde kullanılan cihazlari

Ama bende hic eski haline dönmedi eski yontemlere dönünce. Uzuldum hem.paraniz gitmis hem caniniz yanmış hemde eskiye dönmüş
Bence lazere başlayın iyi bir merkezde.

Bi cihaz vardi sari tüylerde etkilio diod du galiba sogutma buz lazer. :/

En son gittiğimde ağlamıştım acıdan, öyle bıraktım zaten :KK48:
Dediğiniz gibi 8 senede değişmiştir makineler ama cesaret edemediğim için araştırmadım hiç tekrar.
Yine de buz lazeri bir araştırayım, teşekkür ederim :KK51:

Esimde o bıcakları tras ıcın kullanıyor ama ben misal bı yerime denesem olmuyo en iyisi permatık. Sız nasıl alıyosunuzkı??
Allah Allah neden olmuyoki? Dugmesi var calistiriyo basligi.. normal jilet gibi trasliyosun. Ben bacaklarima kullaniyorum ama genital bolgeye sevmiyorum jilet. 3-4 gunde anca cikiyo jiletle ilgisi var mi bilmiyorum.

Arkadaslar, ben de gittim lazere, ama biraktigimda hep sonuc ayni :KK43: Soprano ve Alexandrit cihazlarini kullanmistim, lazere gidip kesin sonuc alan var mi? yaaa komple lurtulayim artik su tuylerden biktim :KK43:

Allah Allah neden olmuyoki? Dugmesi var calistiriyo basligi.. normal jilet gibi trasliyosun. Ben bacaklarima kullaniyorum ama genital bolgeye sevmiyorum jilet. 3-4 gunde anca cikiyo jiletle ilgisi var mi bilmiyorum.
Nasıl yanı o makınelı bısey mı hıc gormedım o zmn bahsettıgım sey daha farklı bneım soyleıdgım normal tras bı avı ama

peki tuy dokuculer? gecen nurs diye tuy dokucu gordum, hatta burdada sordum ama cvp veren olmadi :KK43: firmanin baska urunleri ile
Gıttım ama maalesef seanslar bıttı tuyler bıtmedı
peki tuy dokuculer? gecen nurs diye tuy dokucu gordum, hatta burdada sordum ama cvp veren olmadi :KK43: firmanin baska urunleri ile ilgili sikayetler gordum almaktan vazgectim. Bioten kullanmak istiyorum ama o kadar yoruldum ki artik tum urunleri dene dene sonuc alma, artik umidimi yitirdim, onlara harcanan parayla cinsiyetimi degistirip erkek olsaydim bu tuylerle yasamak daha kolay olurdu :KK70:

Ben de biktim bu kil tuy probleminden .Uc gunde bir epilasyon aletiyle aliyorum..azicik uzasa rahatsiz oluyorum .Eski ye nazaran epey azalmis olsa da insani yoruyor

Lazere gitmedim, önce lumeayı deneyim diye düşündüm.
Yurtdışında yaşıyorum. Burada lazere gitmek çok yaygın değil. Açıkcası çekiniyorumda gitmeye...
İmkanınız varsa lazere gidin. Ben evlendim gebeyim bekarken zamanında lazere gitmediğim için çok pişmanım.. şimdi sıkıntısını çekiyorum, jilet asla kullanmak istemiyorum ama diğer tüm yöntemlerde (sir ağda, plastik eldiven) nedense evlendikten ve gebelik sonrası batık kıl dönmesi yaptı hatta bugun kadın doğum doktoruma anlattım durumu fucidin yazdı ve uzun bir süre jilet kullanmamı çok hassas olduğunu söyledi....

peki tuy dokuculer? gecen nurs diye tuy dokucu gordum, hatta burdada sordum ama cvp veren olmadi :KK43: firmanin baska urunleri ile

peki tuy dokuculer? gecen nurs diye tuy dokucu gordum, hatta burdada sordum ama cvp veren olmadi :KK43: firmanin baska urunleri ile ilgili sikayetler gordum almaktan vazgectim. Bioten kullanmak istiyorum ama o kadar yoruldum ki artik tum urunleri dene dene sonuc alma, artik umidimi yitirdim, onlara harcanan parayla cinsiyetimi degistirip erkek olsaydim bu tuylerle yasamak daha kolay olurdu :KK70:
Inanın hıc bır bılgım yok. Vede ben ınanmıyorum zaten tuy dokuculerde jılet gıbı ustten alır tamamen bıtırmez. Dusunun kıl koku zaten kalıyor. Nasıl dokulme olsunkı

bioder sirli ilik agdaya basladim da sabrim yetmedi, cabuk yapamiyorum bide bazi yerlerde tuyler kaliyor ve bir yeri ikinci defa yapamiyorum. Bu arada agdadan 3 gun gecti ama hala dusa girince ilik suda bile azcik acima hissi duyuyorum bu normal mi? ilk defa agda yapiyorum da. Bu arada benim bacagimda bazi tuylerin ucu gozle gorulecek derecede kokunden kalin oluyor. nedeni ne bilen var mi?

X