• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen tüyler ve problemli cildim

Merhaba kızlar,

Size acil birşey danışmak istiyorum. Benim derdim istenmeyen kıllar/tüyler.
Ben uzun süre epilasyon yaptim ama çok batık oluştu. Bu forumda sir ağdanın batık yapmadığını okudum ama benim cildim problemli olduğu için yine batık oldu.
Cildiyeye gittim ve bana kılları yüzeysel almamı söyledi.
Bende Gillette Venues kullanmaya başladım ama acayip kaşıntı yapıyor. Hatta jiletledikten sonra günde 2 kere kremlendigim halde kanayacak kadar kaşınıyor.

Şimdi ben bekarım. Hergün kıl tüy almadan idare ediyorum ama bu durumdan memnun değilim. Her genç kız gibi herzaman pırıl pırıl olmak istiyorum. Ayrıca şimdiden evlensem ne yaparım diye düşüncelere başladım (not: şimdilik evlilik yok ama yaşım 27)

Araştırmalarım sonucu Philips Lumea almak istiyorum. Aranızda kullanan varmı? Sonucu gerçekten olumlu oluyormu?
Benim gibi hassas cildi olanların bana verecekleri tavsiyelerine ihtiyacım var

Teşekkürler :KK200:
Kuzenim de lumea var cidden işe yaramış ama sarışın ve az kıllı biriydi

Ben lumea değil ama aynı mantıkla çalışan (ipl) silkn glide kullandım. Uzun vadede memnun kalmadım. Tüyleri yakıyor ve kökler kalıyor olduğu gibi. Kullandığın süre boyunca jiletliyorsun bir de kılları kalınlaştırdığınla kalıyorsun. Sadece biraz geç uzuyor o kadar. Lumea bir ton para. 1000-2000 lira ona verip pişman olacağınıza benim gibi,lazer epilasyon yaptırın. Ben eylülde lazere başlamayı düşünüyorum.

Lazere gittim bacaklarda benimde batık vardı bı tek onlara ıyı geldı eskisi kadar olmasada tuy cıkıyor yıne her yerde ama azaldı tabiki bu arada jıletler batık yapar agda ıle alın yada kuaföre aldırın.

Ben lumea değil ama aynı mantıkla çalışan (ipl) silkn glide kullandım. Uzun vadede memnun kalmadım. Tüyleri yakıyor ve kökler kalıyor olduğu gibi. Kullandığın süre boyunca jiletliyorsun bir de kılları kalınlaştırdığınla kalıyorsun. Sadece biraz geç uzuyor o kadar. Lumea bir ton para. 1000-2000 lira ona verip pişman olacağınıza benim gibi,lazer epilasyon yaptırın. Ben eylülde lazere başlamayı düşünüyorum.
Ben cok uygun bir kampanya buldum canim :)
Bu resimdeki iki ürün beraber 150€ yani 800tl gibi bir miktar galiba. Yüz fırçasınıda uzun zamandır almak istiyordum zaten :)

Eklentiler

• $_1.PNG
    $_1.PNG
    89 KB · Görüntüleme: 73
Ben kullandım o bahsettiğiniz aletlerin bir modelini. Kollarmda ve karnımda kullandım. Kollarımdakileri baya inceltti ama cok fazla azalma olmadı karın bolgemi de baya azalttı ve inceltti. Bacaklar bikini bölgesi ve koltuklatı icin lazere gitmistim fazlasıyla memnun kaldım. Esmer ve oldukça kıllı bir insanım. Kollarım için lumea kullanmak beni tatmin etti çünkü o bölgenin tamamen kılsız olması gibi bi isteğim yoktu azalıp incelmesi yeterli oldu. Ama bacaklarım için mesela tercih etmezdim. Ince ince de olsa kılların olması hosuma gitmez yine almak zorundasınız çünkü. O aletler asla tamamen bitirmiyor hele kılların kalın yoğun oldugu bolgelerde hic tavsiye etmem. Sadece görece daha ince olan yerlerde ise yarıyor bir miktar.
Benim cildimde birazcık hassastır jilet kullandıgımda falan cok kasıntı oluyor bende de.
Sonuç olarak o aletlere vereceginiz parayla lazere gidin en güzel ve uzun vadeli çözüm

Merhaba kızlar,

Size acil birşey danışmak istiyorum. Benim derdim istenmeyen kıllar/tüyler.
Ben uzun süre epilasyon yaptim ama çok batık oluştu. Bu forumda sir ağdanın batık yapmadığını okudum ama benim cildim problemli olduğu için yine batık oldu.
Cildiyeye gittim ve bana kılları yüzeysel almamı söyledi.
Bende Gillette Venues kullanmaya başladım ama acayip kaşıntı yapıyor. Hatta jiletledikten sonra günde 2 kere kremlendigim halde kanayacak kadar kaşınıyor.

Şimdi ben bekarım. Hergün kıl tüy almadan idare ediyorum ama bu durumdan memnun değilim. Her genç kız gibi herzaman pırıl pırıl olmak istiyorum. Ayrıca şimdiden evlensem ne yaparım diye düşüncelere başladım (not: şimdilik evlilik yok ama yaşım 27)

Araştırmalarım sonucu Philips Lumea almak istiyorum. Aranızda kullanan varmı? Sonucu gerçekten olumlu oluyormu?
Benim gibi hassas cildi olanların bana verecekleri tavsiyelerine ihtiyacım var

Teşekkürler :KK200:

O kadar para verene kadar bir merkeze gidip adam gibi lazer yaptır bence. Ben verdim pişman oldum. Silk n glide almıştım, kıl köklerimi sertleştirdi, bırakmam zorunda kaldım.

Lumia ipl lazer gibidir. Yani modern ağda. Uzun süre çıkmaz gibi görünür sonra aynen çıkar. Lazer epilasyon ise çözüm. Ben de inanılmaz tüylüydüm hatta yok herhalde bunun çaresi diye dusunuyordum lazeri keşfettim ve yıllar oldu bacaklarım da koltukaltımda tüy yok. Kollarımı da düşündüm ama ince dipleri sarı olduğu için görmeyecekti.

Ben cok uygun bir kampanya buldum canim :)
Bu resimdeki iki ürün beraber 150€ yani 800tl gibi bir miktar galiba. Yüz fırçasınıda uzun zamandır almak istiyordum zaten :)
Siparişi internetten vereceksen çok dikkatli olmalısın. Dolandırıcılar cirit atıyor,başka bir ürün gelmesin

IPL cihazların sağlıkla ilgili bir sakıncası var mı acaba? Ben araştırdım ama detaylı bir şey bulamadım. Kılları tamamen yok etmiyor da baskılıyor sonuçta. İleride bir sıkıntı olur mu diye cesaret edemiyorum.
Lazer epilasyon gibi açık renk kıllara etki edip etmediği de belli değil. Herkes farklı bir şey söylemiş internette.
Beyaz tenli, açık renk kıl kökü olan ve memnun kalan var mı?

IPL cihazların sağlıkla ilgili bir sakıncası var mı acaba? Ben araştırdım ama detaylı bir şey bulamadım. Kılları tamamen yok etmiyor da baskılıyor sonuçta. İleride bir sıkıntı olur mu diye cesaret edemiyorum.
Lazer epilasyon gibi açık renk kıllara etki edip etmediği de belli değil. Herkes farklı bir şey söylemiş internette.
Beyaz tenli, açık renk kıl kökü olan ve memnun kalan var mı?

Ben memnun kaldım ama her bölge icin bunu söyleyemem,mesela kollarımdaki tüyler bitmedi.
Kol ve yuz bölgesi lazere en gec cevap veren bolgeymis

Soyle söyleyeyim,zaten yuzde 75 80 kimisinde 90 oraninda sonuç aliniyor

Bikini bölgemde bitti. Dudak kısımlarında ince ince 10.12.tel kaldi ama rengi cok açılmış sarı gibi benden baskasi görmüyor yani,ve 4 5 ayda bir jiletliyorum..o da ic camasirina temas eden,sürtünen bölge oldugu icin tamamen kılsız olmamalıymış tahris olmamasi acisindan. Bikini falan rahat giyiyorum hic kıl yok. O bolge haric
Bacaklarim da.okey. koltukaltim da okey

Ama.ufaktefek ust bacağımda kaldı. Bana gebelik düşünüyor musun dedi gittigim lazer merkezi evet dedigim icin ek seans yapmadık. Gebelikte malesef tüyler nuks ediyormuş tekrardan
Ama su ana kadar çok rahatim tuy problemim.yok
Kollarima da agda yapiyorum :// napayim ince oldugu icin bitmiyor hos kollarim cok tüylü degildi ben kaşındım
....

Beyaz tenliyim tuy rengim açık.

Back