Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annenizle konuşmayın . Net. Kızın anane sevgisiyle(!) büyümeyiversin.

Torununu sevmeyen bir ananeye ihtiyaci yokki kizinizin bosuna strese giriyosunuz boyle bir anneyle neden gorusme cabasindasiniz kendi kendinize eziyet ediyosunuz

Anneme çocuğu hiç emanet etmedim 20 saat 1 aydir çalışıyor kreşe veremem çalışacağım şeylerde saat uyumsuzluğu var vede guvenemem
Kreşte eminim sizin ailenizde olduğu gibi çarpık ilişkiler yoktur neyine güvenmiyorsunuz kreşin? Çocuk bu ortamda nasıl bir psikolojiyle büyüyecek düşünemedim.

Hepsini okuyamadım da, Allah aşkınıza ayda yılda bir mangal yapacaksınız teyze ne alaka? Birlikte bir şeyler yapamıyor musunuz? 20 saat çalışan adam ailesine zaten zaman ayıramaz. Ayırdığı zamanda da kuyruk takıyor.
Madem paranız da yok, alın yiyeceğiniz kadar eti ooh çocuğunuzla yiyin dönün evinize. Paranız olunca ailelerle de gidersiniz. Ya da herkes payına düşeni alır birlikte yer içersiniz vs. Ne böyle peşinize insan takmak?

Hepsini okuyamadım da, Allah aşkınıza ayda yılda bir mangal yapacaksınız teyze ne alaka? Birlikte bir şeyler yapamıyor musunuz? 20 saat çalışan adam ailesine zaten zaman ayıramaz. Ayırdığı zamanda da kuyruk takıyor.
Madem paranız da yok, alın yiyeceğiniz kadar eti ooh çocuğunuzla yiyin dönün evinize. Paranız olunca ailelerle de gidersiniz. Ya da herkes payına düşeni alır birlikte yer içersiniz vs. Ne böyle peşinize insan takmak?
Konu sahibi baştan sona hatalı ama kabul etmiyor. 20 saat çalışan adama özel alan bile bırakmıyor.

Konu sahibi baştan sona hatalı ama kabul etmiyor. 20 saat çalışan adama özel alan bile bırakmıyor.
20 saat çalışan adam da bi zahmet teyzesini çağırmasın. Ay böyle adamlar beni delirtiyor. Şuraya gidelim "aaa anamı da alak" bunu yapalım "aa teyzemi bilmem napak"🤦🏻‍♀️
Konu sahibi ayrı zaten. Anasının umrunda değil ama işgüzarlık yapıp mangala çağırıyor. Sebep?
Bu adam 20 saat çalışıp niye parası yok o da ayrı bir olay.
Kızının poposunu ıssıran sapık evli herif ap ayrı bir olay. 🤦🏻‍♀️ Cidden okurken insan geriliyor.

1 aydir çalışıyor yol yemekte bu saat in için de 20 saat gündüz işi rahat yemeğini iş saatinde yiyor

Ee uyku? Geçen hafta 3 gün üstüste 4-5 saat uyudum ve ölmek üzere gibi hissediyordum. Gerçekten günde birkaç saat uyuyorsa eşiniz çok tehlikeli bir durum bu. Ölebilir. Insan vücudu o kadar az uykuyla hayatta kalmaya programlı değil.

Konuyu özetleyebilen var mı? Aydınlatın beni.

okuya okuya geliyordum anladıklarım:
konu sahibesinin eşi 20 saat çalışıyor
annesi metresi olduğu adamla davetsiz şekilde pikniklerine gelmiş karı koca aç kalmışlar. adam konu sahibesinin kızının poposunu ısırmış
konu sahibesi kreşlere güvenmiyormuş.

Ee uyku? Geçen hafta 3 gün üstüste 4-5 saat uyudum ve ölmek üzere gibi hissediyordum. Gerçekten günde birkaç saat uyuyorsa eşiniz çok tehlikeli bir durum bu. Ölebilir. Insan vücudu o kadar az uykuyla hayatta kalmaya programlı değil.
Diyorum anlatamıyorum dinlemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X