Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf tutturmuşsunuz gidiyor bir kreşe güvenemem lafıAnneme çocuğu hiç emanet etmedim 20 saat 1 aydir çalışıyor kreşe veremem çalışacağım şeylerde saat uyumsuzluğu var vede guvenemem
Ay bizim cocuklarimiz kreste buyuyor guvenemem edemem bunlara hastayimOfff tutturmuşsunuz gidiyor bir kreşe güvenemem lafı
Kreşte eminim sizin ailenizde olduğu gibi çarpık ilişkiler yoktur neyine güvenmiyorsunuz kreşin? Çocuk bu ortamda nasıl bir psikolojiyle büyüyecek düşünemedim.Anneme çocuğu hiç emanet etmedim 20 saat 1 aydir çalışıyor kreşe veremem çalışacağım şeylerde saat uyumsuzluğu var vede guvenemem
Anlayabilseydik takılmazdık. Okumayı ve anlamayı basarıp yorum yapanları tebrik ediyorumAcele yazdım ve açıklama yaparak yazdım çok takılmayın
Valla bende anlamadım.kizim 2 yıl gitti.yegenim 1 yıl gitti.kizimin diger kuzenide 1 yildir kreşte.. merdivenalti kreş olmadığı sürece neden gitmesinOfff tutturmuşsunuz gidiyor bir kreşe güvenemem lafı
Konu sahibi baştan sona hatalı ama kabul etmiyor. 20 saat çalışan adama özel alan bile bırakmıyor.Hepsini okuyamadım da, Allah aşkınıza ayda yılda bir mangal yapacaksınız teyze ne alaka? Birlikte bir şeyler yapamıyor musunuz? 20 saat çalışan adam ailesine zaten zaman ayıramaz. Ayırdığı zamanda da kuyruk takıyor.
Madem paranız da yok, alın yiyeceğiniz kadar eti ooh çocuğunuzla yiyin dönün evinize. Paranız olunca ailelerle de gidersiniz. Ya da herkes payına düşeni alır birlikte yer içersiniz vs. Ne böyle peşinize insan takmak?
çocuğu kreşe verse işe girmemek için bahanesi kalmıycak incileri dökülecek Allah muhafazaAy bizim cocuklarimiz kreste buyuyor guvenemem edemem bunlara hastayim
20 saat çalışan adam da bi zahmet teyzesini çağırmasın. Ay böyle adamlar beni delirtiyor. Şuraya gidelim "aaa anamı da alak" bunu yapalım "aa teyzemi bilmem napak"Konu sahibi baştan sona hatalı ama kabul etmiyor. 20 saat çalışan adama özel alan bile bırakmıyor.
1 aydir çalışıyor yol yemekte bu saat in için de 20 saat gündüz işi rahat yemeğini iş saatinde yiyorOnları unutmuşum adam çalışmaya gelmiş bu hayata
1 aydir çalışıyor yol yemekte bu saat in için de 20 saat gündüz işi rahat yemeğini iş saatinde yiyor
Konuyu özetleyebilen var mı? Aydınlatın beni.
Diyorum anlatamıyorum dinlemiyorEe uyku? Geçen hafta 3 gün üstüste 4-5 saat uyudum ve ölmek üzere gibi hissediyordum. Gerçekten günde birkaç saat uyuyorsa eşiniz çok tehlikeli bir durum bu. Ölebilir. Insan vücudu o kadar az uykuyla hayatta kalmaya programlı değil.
1 aydir çalışıyor yol yemekte bu saat in için de 20 saat gündüz işi rahat yemeğini iş saatinde yiyor
Ölmek istiyorsa kendi bilir ama araba kullanıyorsa kesinlikle onun kullandığı arabaya binmeyin. O bünyeyle kaza yapması çok büyük ihtimal.Diyorum anlatamıyorum dinlemiyor
2 iş te çalışıyor yanigündüz işi derken?
20 saat gündüz hangi memleket?
Araba kullanmıyor geçici bir durumÖlmek istiyorsa kendi bilir ama araba kullanıyorsa kesinlikle onun kullandığı arabaya binmeyin. O bünyeyle kaza yapması çok büyük ihtimal.