Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar priorin, pantagor, medobiotin, biotin, propecia, revigen, alfolin .. ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DeReN_GeMiCi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
36
0
86
Ankara
kızlar tablet almak istiorum ama hangisini almam konusunda kararsız kaldım kullanan ve faydasını gören varsa bi zahmet yazabilir mi ?

kızlar tablet almak istiorum ama hangisini almam konusunda kararsız kaldım kullanan ve faydasını gören varsa bi zahmet yazabilir mi ?

bu vitamin haplarında propecia yanetkileri çoktur tavsiye etmiyorum.. "'en çok tavsiye edilen''başlığı altında konu açtım okumanı tavsiye ediyorum

ahh sonunda cevap veren biri :) saol yazdığın için çörek otu mu bahsettiğin

hayır çörekotu değil saç dökülenlerin paylaşım alanında alt başlık olarak konu açtım . konu başlağının adı ise " EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN YÖNTEM" bu başlık altında yararlı bilgiler paylaştım bir bak

selam canım benim pko ve b12 eksikliğine bağlı dökümem vardı bunun için önce priorin ve benexol içtim daha sonra medobiotin içtim 2 kutu çok şükür dökülmem durdu ve saçlarım acayip derecede uzadı ben priorinden çok ama çok memnun kaldım tekrar içmek istiyorum ama fiyatı biraz pahalı:)) yani sonuç olarak priorin ve medobiotini tavsiye edebilirim sen ne için kullanmak istiyosun belirtmemişsin ama hem dökülmeyi durduruyo hemde uzatıyo özellikle medobiotin hem fiyatıda uygun..

canım ben yeni şaç çıkartmak için içmek istiorum ayrıca saçlarım ince telli hani aynı zamanda da telleri kalınlaştırabilecek bişey istiorum. fiyat aralığı pek mühim deil benm için yan etkisi olmasın ve yeni şaçlarım çıksın yeter :) cevap verdiğin için teşekkr ederm şu medobiotini bi kaç kişiden daha duydum bide eczaneye sorsam ii olucak sanırım :)

anladım dediğim gibi benim medobiotin içtikten sonra dökülen yerlerden ufak ufak saçlarım çıktı deneyebilirsin priorinde saçın yapısını çok güzel yapıyo parıl parıl parlıyo saçların çok sağlıklı görünüyo ben ikisindende çok memnun kaldım dönüşümü olarak ikisinide kullanabilirsin bende bi yan etkisi olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…