- Konu Sahibi DeReN_GeMiCi
kızlar tablet almak istiorum ama hangisini almam konusunda kararsız kaldım kullanan ve faydasını gören varsa bi zahmet yazabilir mi ?![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tablet almak istiorum ama hangisini almam konusunda kararsız kaldım kullanan ve faydasını gören varsa bi zahmet yazabilir mi ?![]()
bu vitamin haplarında propecia yanetkileri çoktur tavsiye etmiyorum.. "'en çok tavsiye edilen''başlığı altında konu açtım okumanı tavsiye ediyorum
ahh sonunda cevap veren biri :) saol yazdığın için çörek otu mu bahsettiğin
hayır çörekotu değil saç dökülenlerin paylaşım alanında alt başlık olarak konu açtım . konu başlağının adı ise " EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN YÖNTEM" bu başlık altında yararlı bilgiler paylaştım bir bak
selam canım benim pko ve b12 eksikliğine bağlı dökümem vardı bunun için önce priorin ve benexol içtim daha sonra medobiotin içtim 2 kutu çok şükür dökülmem durdu ve saçlarım acayip derecede uzadı ben priorinden çok ama çok memnun kaldım tekrar içmek istiyorum ama fiyatı biraz pahalı:)) yani sonuç olarak priorin ve medobiotini tavsiye edebilirim sen ne için kullanmak istiyosun belirtmemişsin ama hem dökülmeyi durduruyo hemde uzatıyo özellikle medobiotin hem fiyatıda uygun..
kızlar tablet almak istiorum ama hangisini almam konusunda kararsız kaldım kullanan ve faydasını gören varsa bi zahmet yazabilir mi ?[/QUOTE
eğer sadece genetik dökülme ise sorunun bunların hiç birini kullanma boşuna sadece minoxidil kullan. ama tahlillerine göre bi eksiklik varsa ve dökülmüşse saçların ancak o zaman işe yarar bunlar. bende herhangi bi eksiklik yok sadece genetik dökülme ve bu yazdıklarının bazılarını denedim hiç bir işe yaramadı ki sonradan anladım boşuna uğraştığımı bu durumda tek ve en etkili çözüm minoxidil.
kızlar tablet almak istiorum ama hangisini almam konusunda kararsız kaldım kullanan ve faydasını gören varsa bi zahmet yazabilir mi ?[/QUOTE
eğer sadece genetik dökülme ise sorunun bunların hiç birini kullanma boşuna sadece minoxidil kullan. ama tahlillerine göre bi eksiklik varsa ve dökülmüşse saçların ancak o zaman işe yarar bunlar. bende herhangi bi eksiklik yok sadece genetik dökülme ve bu yazdıklarının bazılarını denedim hiç bir işe yaramadı ki sonradan anladım boşuna uğraştığımı bu durumda tek ve en etkili çözüm minoxidil.
canım ya işte umut fakirin ekmek kapısıbenimki de o hesap aynen genetik dökülme benmkide olmazsa tablet işiyle boşuna wakit ve para harcamayım çok sağol canm :)
canım ya işte umut fakirin ekmek kapısıbenimki de o hesap aynen genetik dökülme benmkide olmazsa tablet işiyle boşuna wakit ve para harcamayım çok sağol canm :)
rica ederim kesinlikle öyle ki ben priorin medobiotin falan kullandım küçüçük bile fark olmadı heleki bioxin tarzı ampulleri hele hiç deneme boşuna iki üç kere üst üste aldım sadece boşyere para harcadığımla kaldım. hatta o çok pahalı şampuanlara bile para harcamaya gerek yok neden genetik dökülme olduktan sonra hiç bi anlamı yok çünkü
rica ederim kesinlikle öyle ki ben priorin medobiotin falan kullandım küçüçük bile fark olmadı heleki bioxin tarzı ampulleri hele hiç deneme boşuna iki üç kere üst üste aldım sadece boşyere para harcadığımla kaldım. hatta o çok pahalı şampuanlara bile para harcamaya gerek yok neden genetik dökülme olduktan sonra hiç bi anlamı yok çünkü
evet canm doğru sölüosun ama bişey dicem ben yaklaşık 1 buçuk haftadır falan bi şampuan kullanıorum doktor önerdi die aldım belki işine yarar inan dökülmem %90 azaldı önceden banyo yapmak korkulu rüyam olurdu saçım dökülecek die 1 haftadır hoplaya hoplaya giriorum duşa bu kullandığım şampuan minoksilin firmasının ürettiği bi şampuanmış doktor öle demişti ikisini birlikte kullanmamı söledi henüz minoksili kullanmadım ama şampuandan çok memnunum istersen bi araştır belki işine yarar canım fiyatı da 29 lira falan eczaneden almıştım ismide dermalute