Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Priorin mi Pantogar mı Inneov Densite mi ???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pegasus89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
140
3
46
Bingöl
Arkadaşlar merhaba bir eczacı tanıdığımız inneov densite önermişti ama burada priorin ve pantagoru kullanan ve memnun kalanlar var. Bu üç ilaçdan hangisini öneririsiniz lütfen yardım ???

ben hiç kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla pantogar en etkilisymiş..
ben öyle biliyorum yinede kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar umarım sana geçmiş olsun..

ben hiç kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla pantogar en etkilisymiş..
ben öyle biliyorum yinede kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar umarım sana geçmiş olsun..

canıımmmm çok teşekkür ederim koca forumda bir tek sen cevap verdin çok çok teşekkür ederim kullanmamışsın ama en azından bildiğin birşeyi paylaşmışsın yardımcı olduğun için saol çok çok öpüyorum

elimden gelsede fazlasını yapsam bende netten deli gibi araştırıyorum ne iyi gelir diye..
ama birz fiyatları uçk diilmi 100,110 birde en az 3 ay kullanman lazım..

umarım aradığını bulursun hepimiz kurtuluruz şu saç probleminden..

Merhaba bende 3 aylık saç dökülmesinden sonra dermotoloğa gittim.Yapılan tahlillerin hepsi iyi çıktı.Ama bende FMF hastalığı var ilaç kullanıyorum ve dökülmeninde bundan kaynaklandığını söyledi.Yapabileceğimiz ancak saç köklerini güçlendirmek olduğunu söyledi ve Inneoıv Densite tablet birde Folthene saç serumu yazdı.Eczaneye sorduğumda Innooıve mi yoksa prıorın mı diye en iyisinin Inneov olduğunu üzerine basa basa söyledi.Şu anda da 3 al 2 öde kampanyası varmışş 160 liraya 3 aylık ilacı alabilirmişim..

çok teşekkür ederim bende priorinden vazgeçtim zaten birkaç kişiden daha duydum priorinden ziyade diğer iki ilacı kullanmışlar şuanda inneov densite ile pantogar arasındayım inneov densite in fiyatı çok uygun ama sanki pantogarı daha çok kullanan var ben karar verene kadar başımda tek bi tel kalır inş

arkadaşlar diğer ilaçları bilmiyorum ama daha önceden priorini kullanmıştım şaç dökülmeme çok iyi gelmişti
şimdi son bir haftadır tekrar başladım kullanmaya...

2 sinin içeriğini kıyaslasak ona göre alsak daha mantıklı .Nette tam içeriği yazmıyor ama :/

bende priorin tablet ve şampuanını bir arada kullandım aylarca.
memnun kaldım ve artık her yıl bir kere olsun kullanmayı planlıyorum
ancak inneov densite yide merak ettim
kullanan varsa paylaşsın lütfen

İnneov densite vicy'nin çıkartığı bir ürünmüş galiba .

Geçenlerde 99 tl ye Priorin tablet ve şampuanını aldım .Umarım iyi gelir de ,şu dökülmeden kurtulurum .

bende priorin tablet ve şampuanını bir arada kullandım aylarca.
memnun kaldım ve artık her yıl bir kere olsun kullanmayı planlıyorum
ancak inneov densite yide merak ettim
kullanan varsa paylaşsın lütfen

ben ilk çıktığı zamanlarda kullandım 2010da ve cidden çok güzel bir ürün incelen tüm saç tellerimi şaşırtıcı dercede kalınlaştı kullanmaya başladıktan 1ay sonraydı bigün dikkatimi çekti bi baktım dipten yarıya kadar kalınlaşmış ki saçlarım belimdeydi uzunluğu 70-80cm arasındaydı içindekilerde zaten tamamen bitki özleri olduğundan hiç bir yan etkisi yok günde 2tane yemek esnasında yutuyosun birde tam etki için 6ay kullanman gerekiyor. gerçekten dökülmeyi azaltıp saçları kendine getiriyor kaç kişiye tavsiye ettiysem kullandı ve çok memnun kaldılar

Son düzenleme:
Saçlarım kaynaktan dolayı incelince ( forum da diğer yazılarım vardır bu konuda) 3 ay önce kaynakları çıkartıp eczacımın tavsiyesiyle priorin kullanmaya başladım. İlk ay gelişmeyi sadece tırnaklarım da deneyimleyebildim. Fazla da umudum yoktu açıkçası. Ama yine de denedim. 2. ayın sonunda dikkat ettim ki yeni saçlarım çıkmaya başlamış ve saçlarım kalınlaşmaya başlamış ve en önemlisi de uzadı:)) Uzaması harika bir şey, ama kalınlaşması daha da harika:

Cilt problemim için dr. a gittim 2 gün önce. Bana evelle diye bir hap önerdi. Ben de aldım. Kendisi de kür şeklinde kullanıyormuş dr.um. Dene dedi. priorine göre daha pahalı. Günde 2 tane yazıyor prospektüste. Dr. bana günde 1 tane al dedi. Tabii daha çok erken sonuçlar için ama priorinle beraber kullanacağım. Fakat günde 2 tane içemem çünkü pahalı. Bütçemi de sarsar.

Saç için önerebileceklerim:___ Kesinlikle organik şampuan___uçlarına argan yağı___organik saç kremi( silikon içermiyor organikler) ve destekleyici hap.

Asla yapmayın: Kaynak__Saç kurutma makinesinde çok sıcak ısı__Fön.. ( Benim deneyimlerim.. başkaları sorun yaşamayabilir)

Bir de ince telli saçlar da kına çok iyi saç kalınlaştırıcı. Senelerdir kullanırım ben.

Neyse çene düştü yine ben de:)) Ama priorin kesinlikle çok iyi bir destekleyici ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…