• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Priorin kapsül saç dökülmesine karşı ilaç....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nursel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
90
0
96
İstanbul
Arkadaşlar saçlarım çok dökülüyor bir arkadaşım Priorin kapsül önerdi saç dökülmesine karşı iyi geliyormuş aranızda kullanan varmı gerçekten işe yarıyor mu en az üç ay kullnmak gerekiyormuş cevaplarınızı bekliyorum :uhm::fisfisfis

canım priorin saç dökülmesini kesiyor diye bişi yok çino vitamin değerin düşükse değerlerini normale taşıyor ama saç dökülme sebebin çinko eksikliği olmayabilir değerlerine baktır , ama onun dışında tırnaklara iyi geliyor ben 4 ay kullandım saç dökülmemi kesinlikle kesmedi ama yeni saç çıkımını kolaylaştırmıştı..

Ben aldım her gece yatmadan 3 tane içiyorum...Ve yanında da restorex saç dökülmesini önleyici şampuan kullanıyorum.Geçenlerde bi arkadaşım çim adam gibi oldun kız saçların çıkmaya başlamış dedi.Tabi sevindim ama bana pek uzadı gibi gelmiyor :) bakalımmm inşallah biraz daha uzar
Ancak şöyle de bi problem oldu.Favori kısmımda olan tüyler belirginleştiii mafoldumben
Bi de o kadar lazere gitmiştim. :( Şampuala saçınızı yıkarken mutlaka başını eğerek yıkayın köpükler yüzünüze değmesiiin. :( :bbo:

Ben aldım her gece yatmadan 3 tane içiyorum...Ve yanında da restorex saç dökülmesini önleyici şampuan kullanıyorum.Geçenlerde bi arkadaşım çim adam gibi oldun kız saçların çıkmaya başlamış dedi.Tabi sevindim ama bana pek uzadı gibi gelmiyor :) bakalımmm inşallah biraz daha uzar
Ancak şöyle de bi problem oldu.Favori kısmımda olan tüyler belirginleştiii mafoldumben
Bi de o kadar lazere gitmiştim. :( Şampuala saçınızı yıkarken mutlaka başını eğerek yıkayın köpükler yüzünüze değmesiiin. :( :bbo:

bana restorex hiç iyi gelmedi nedense:sinifsinif:kişiden kişiye degişiyor demek ki...priorin hap kullandım bende o biraz etki etti tabi sonra bi süre cinko ve minoxilde kullandım...saclarım düzelmeye basladı kaydirigubbakcemile2

bana restorex hiç iyi gelmedi nedense:sinifsinif:kişiden kişiye degişiyor demek ki...priorin hap kullandım bende o biraz etki etti tabi sonra bi süre cinko ve minoxilde kullandım...saclarım düzelmeye basladı kaydirigubbakcemile2

benim o kadar etkili olmus olmalı ki düşün favori kısımlarımdakiler bile çıkmaya başladı :( sanırım öyle hayatsya :( sen başka ne deniyorsun peki ?

Canım favori kısmındaki tüyler, şampuandan değil, kullandığın haptan kaynaklanıyor :)

piriorini bende kullandım ama pek fayda görmedim elanın dediği gibi tırnaklara ii geliyo ama ben düzenli kullanmadım ondan etkisini görmemiş olabilirim

Back