- 20 Ağustos 2015
- 6.511
- 15.672
- 248
- Konu Sahibi Rhsalhmsire
-
Geçen sene başka bir doktora gittiğimde bana aynı şekil doğum kontrol hapı vermişti adetin düzelir dedi fakat bende o aşırı derecede mide bulantısı yaptı kullanamadım. Bi kaç ay önce başka bir doktora gittiğimde bu yaşta sana doğum kontrol hapı vermiş ben vermemeye çalışıcam dedi. Doğum kontrol hapında daha çok hormon varmış. Bu ilacı kestiğimin 3. Günü adet görüyorum ve tam adet gününe denk geliyor düzene soktu bu konuda memnunum fakat bi ay daha kullanmam gerekiyor. Ondan sonra doktorumda kullanmamam gerektiğini söyledi fazlası zarar..
Bende kullandım ama çok faydalı bişi değil uyku yapmıyor ama şişkinlik uzun süre kullanımda kilo alımı filan tavsiye etmem sende kullanma bence hormonları bozuyoya arkadaşlar aranızda primolut n kullanmış olan var mı ? Kullandığımdan beri bi uyku aldı başını gidiyo sizede uyku yaptı mı ?
Yoo ben kullandım hiçbirşeyolmadıya arkadaşlar aranızda primolut n kullanmış olan var mı ? Kullandığımdan beri bi uyku aldı başını gidiyo sizede uyku yaptı mı ?
canım bak burda da kullanan insanların yorumları var okuyabilirsin:Demek ki kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Evet şişkinlikte fazlasıyla oluyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim en azından bu etkilerin sadece bende olmadığını öğrenmiş oldum
Çok teşekkür ederim, umarım sorunumuz düzelir en yakın zamanda sağlıklı günler :)canım bak burda da kullanan insanların yorumları var okuyabilirsin:
....
bana kurtajdan sonra bıtmeyen kanamam oldugunda doktorum vermıstı sokturucu gorevı mı gordu nedır ılactan sonra 2 3 gun sonra duzelmıstım.hala dolapta duruyor.ya arkadaşlar aranızda primolut n kullanmış olan var mı ? Kullandığımdan beri bi uyku aldı başını gidiyo sizede uyku yaptı mı ?
Nedeni belli değil doktorum küçük küçük kistlerin var fakat herkesde olan şeyler çokta önemli değil dedi. Bu zamana kadar adetimi hep gününde olurdum ne bi gün ileri ne bi gün geri... Fakat son 4-5 aydır 2 ayda bi olmaya başladım ultrasonla baktırıyorum yumurtalıklarıma gayetde sağlıklı diyorlar ama çözemedim gitti
Evet haklısın dikkat etmeye çalışıyorumPsikolojik olabilir. Çok takmayın bence.. Kafaya takmak bazen bu şekilde etkileyebiliyor.
yok canım bende kullandım uyku falan yapmadı ama mümkün olduğunca az kullan senede bir kere falan çok zorda kalırsan 2 kere en çok kullan derim yinede oku güzelce prospektüsünüya arkadaşlar aranızda primolut n kullanmış olan var mı ? Kullandığımdan beri bi uyku aldı başını gidiyo sizede uyku yaptı mı ?
oda yasak diomuşhanfendi sorunlu musunuz?ilaç nerde tavsiye ettim ben?arkadaş kullanıyorum böyle bi yan etkisi var sizde de oldu mu demiş.allala yaa.
Bende de çok uyku oluyor göğüste şişlik bacak kol ağrısı kaşık ağrısı baş ağrısı çok kötüyum ama bana bunu doktor gebe kalabileyim diye verdiya arkadaşlar aranızda primolut n kullanmış olan var mı ? Kullandığımdan beri bi uyku aldı başını gidiyo sizede uyku yaptı mı ?
Aynısı bendede var canım banada verdi göğüslerim şişti basim çok ağrıyor ayaklarım midem çok değişik oluyor benimde 1 seneden fazla çocuğum olmuyoe bakalım banada verdi dua edin banadaBende de çok uyku oluyor göğüste şişlik bacak kol ağrısı kaşık ağrısı baş ağrısı çok kötüyum ama bana bunu doktor gebe kalabileyim diye verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?