Primolut -n Kullananlar

şuan kullanıyorum ama cok agrılarım var ya kasıklarıma inanılmaz sancılar giriyo bide en fazla kaç gün kullanılabiliyo biliyomusunuz? günde 3 kullanılması gerekiyomus ben 2 kullanıyodum:S

Slm arkadaşlar ben bir şey soracağım,ben bu cuma adet olacağım bu ilacıda aldım ama günde 3 defa aynı saatte dediler,adetten 3 yada 5 gün önce alınması gerekliymiş,bu cumarteside kaynımın nişan var ve benim adettim çok sancılı olur mecburen içeceğimde,tok karnınamı içeceğiz?Birde hergün aynı saatte alınması çok zor değilmi,ben unuturum gibi geliyorda,napıcamı şaşırdım.

ben bu yaz tatilden önce kullandım.Adetten 2 gün önce başladım yeterli oldu, düzene dikkat ettim genelde aynı saatlerde almaya çalıştım.Günde 3 defa kullandım.Biraz şişkinlik yaptı sadece kilo falan yapmadı..10 gün kullandım .Bıraktıktan 3 gün sonrada adet gördüm.

Ben de tüp bebek tedavim yarıyıl tatiline gelsin diye 10 gün geciktiriciolarak alıyorum. Dr verdi. 2 gün oldu biteli ama henüz adet olmadım. Yarın olurum sanırım...

Merhaba, En son adet tarihim 2 Aralık Cuma düzensizliğim hiç olmadı 31 Ocak c.tesi yeni adet tarihimdi. Ben 30 Ocak Cuma akşamı bir tane geçiktirci içtim sonra içmedim. Ve bu tarihe (9 Ocak) kadar adet olmadım. Gerginlik dışında rahatsızlığımda yok. Acaba bu 10 günlük geçikme normal mi? Doktora gitmeyi düşünüyorum.Acaba erken mi? Hep düzenli olduğum için bu geçikme beni korkutuyor.

9 ocak pazartesi doktora gittim adet söktürücü ilaç verdi. Hemen aldım ama o gün içmedim Gece 2 den sonra bir ağrı ile uyandım. İlça içmeden hasta olmuştum. VEEE ben çok mutlu oldum

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Ben primolut n'i 2 ocak ta bıraktım ama hala olamadım? yorum yapar mısınız

bitmeyen adet kanamamdan sonra gittiğim doktor bu ilacı verdi..günde 3 kez kullan bitince adet olucaksın ve 2. 3. gün tekrar gel dedi..kan şeker testi yapıcakmış ona göre bir yol izliycez dedi...

arkadaşlar prımolut ilacı kullanıyorum fakat bu bende acayıp gaz sıkıntısı ve ağrı yaptı normalmı bu acaba yardım edın lütfen

ya arkadaşlar bende bu ilacı aldım şimdiden benim tatil günüme denk geliyo adetim tatile haziranda gidicem ama ben bu ay kullansam geciktirsem tatilde kullanmama gerek kalmaz diye düşünüyorum acaba öylemi?

bende 20 sinde başlayacağım 25 inde bitireceğim tatil için eczanedeki bayan günde 2 kez 12 saat ara ile kullan dedi umarım bende sorunsuz hallederim :)

selam kızlar;
kasım 2011 de kist ameliyatı oldum,ameliyattan beri adete 10 gün kala lekelenmem başlıyo,gittikçe artıyo ve adet günü kanamaya dönüyo..bunun için doktora gittim,bana primolut n verdi..günde 3 kez al dedi..ama ben 2 kere almak istiyorum çnkü oruç tutuyorum..sadece 10 gün kullan dedi..bu arada bebek düşündüğümüz için korunmuyoruz,yumurtlama dönemi bitti ya döllenme olduysa bu ilaç zarar verir mi:26::26::26: kafam karmakarışık

kızlarrrr yardımm bende tatile gidicem ve doktora gittim geciktirici istedim bana düzenleştirici vermiş salak o ilacı sabah akşam aldım o akşam kahverengi akıntı geldi çok geç oldunda eczaneye gidemedim sabah erkenden kalktım akıntım olmamıştım gittim eczaneye bana bu ilacı verdi pri.... hemen içtim bi tane ve yine kahverengi akıntı geldi sizce içmeye devam etsem kesermi???

benim adet olmadan 15 gün önce sebebsizce kanamam başladı adet günümden sonrada devam etti doktor bu ilacı verdi ilacı 2.alışımda rahatsız edici şekilde göğsümde sol tarafımda ağrı başladı yan etkilerinde kesilmesi gerek diyor bu şekilde yan etki yaşayan oldumu arkadaşlar...

kızlar merhaba. Benim size bi sorum olcak. Bugün beklenmedik şekilde regl oldum ve perşembe günü 2 günlük kısa bir tatile cıkıcam.
İş-güçten dolayı zaten zar zor izin alabildim 2 güncük. Benim de regl dönemim rahatlıkla 1 hafta sürer.
Sizce adet dönemimin 2. veya 3. gününde primolut-n kullansam etkisi olur mu?

cnm bu ay bende kullandım saolsun doktor yüzünden regl oldun geciktirici istedim düzenleştirici söktürücü gibi bişey vermiş o akşamı hastalandım ama çok az kahverengi akıntı şeklinde ertesi gün gittim hemen pri... aldım sabah ögle akşam içtim aynı saatlerde akıntı devam edio ama çok az ara ara kahverengi şeklinde böle tatil boyunca kullandım bi sorun çıkmadı tabi tedbirli olman gerekio pat die kesmio hiç bi şekilde gerçi bünyeden bünyeyede far edio cnm tatilden söndüm an bıraktım 2 gün sonraydı sanırım hastalandım ama çok fena bi şekilde

kızlar bende dün bu ilacı kullanmaya başladım ama aşırı şekilde baş ağrısı var dünden beri uyuyorum uyanıyorum geçmiyor sizdede oldu mu böyle şikayetler ilacı bırakmalı mıyım

2 yil once tatil dolayisiyla bende kullanmistim. İlaci biraktiktan sonra acaip agri yapiyo. İlk gun resmen olmeyi tercih etmistim karin bolgesinde acaip bir yanmayla baslayan ve saatlerce suren kasilmalar. Simdi tekrar bir haftasonu tatiline denk geliyor tatil zehir olsun istemiyorum ama ilacida kullanmak istemiyorum

merhaba arkadaslar 21 yasıdayım endometrıum kalınlasmasından dolayı pimolut kulladım 10 gun boyunca iki gun once bıraktım fakat hala adet goremedım bır sorun olabılırmı ılk defa boyle bı durumdayım bıraz endıselıyım ne yapmalıyım? simdiden tesekkur ederım:)

Ben de denize girmek için bu ilacı aldım ama acaip mide bulantısı gece de karnımda kasılmalar oldu. Ayrıca bel agrısı hala kullanıyorum devamlı böyle mide bulantısı olacak mı merak edıyorum açıkçası :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…