Merhaba Pelin seninle hemen hemen aynı durumdayız. Ben de yaklaşık 5 aydır çocuk istiyorum. Ama olmuyor
adetim de ufak bi düzensizlik var onun için doktora gittim doktor yaptı kan tahlili falan bişey yok dedi çok şükür adetim biraz düzensiz olduğundan ovulasyon günlerini yakalayamıyoruz galiba. Primolut N verdi adetin 15-25 günleri arası kullan dedi özellikle sordum doktora bu ilaç çocuk yapmaya engel mi felan diye hayır değil dedi zaten bilirsiniz bazı doktorlar sağ olsun konuşmaya kira istiyo halimizden anlamıyorlar açıklamadı bile düzgün günde 2 tane kullan dedi gittim eczacıya sordum adam detaylı açıkladı doğum kontrol özelliği yok dedi ben de ne bileyim kullandım müthiş şişkinlik yaptı ben de. Bu sürede cinsel hayatımıza normal devam ettik yumurta büyütünüz mü ne demişti doktor. Şimdi Cumartesi bıraktım ama hala adet olmadım. Ama hala çok tedirginlik bu ilaç hamile kalmayı engelliyor mu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfen bize yardım eder misiniz bilenler bi cevap versin çok huzursuzum
(((((.
Yardımmmmmmmmm lütfeeeeeennnnnn