• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık primolout-n

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhabalar.

adetimi geciktirmek için doktor kontolünde primolut-n kullandım. şuan 5. günü. 10 gün kullanacağım. ama iki gün önce ilişki yaşadım tabi bu sadece geciktirici olduğunu biliyorum. ekstra korunmak istemedim çünkü hamile kalmak istiyorum. benim adetlerim düzensiz olduğu için, yumurtalama zamanını da ayarlamam zor. Allah nasip ederse hamile kalırsam, ilacımın bittikten sonra 4 gün içinde normal şartlarda adet görüyorum. eğer görmezsem o aşama da mı test yaptırmam gerekiyor.

bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkürler...

Merhabalar.

adetimi geciktirmek için doktor kontolünde primolut-n kullandım. şuan 5. günü. 10 gün kullanacağım. ama iki gün önce ilişki yaşadım tabi bu sadece geciktirici olduğunu biliyorum. ekstra korunmak istemedim çünkü hamile kalmak istiyorum. benim adetlerim düzensiz olduğu için, yumurtalama zamanını da ayarlamam zor. Allah nasip ederse hamile kalırsam, ilacımın bittikten sonra 4 gün içinde normal şartlarda adet görüyorum. eğer görmezsem o aşama da mı test yaptırmam gerekiyor.

bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkürler...
Evet ozaman test yaptirsan cikar varsa. Zaten doktor kontrolundesin neden bebek icin baska tedavi uygulamiyorsunuz?

Evet ozaman test yaptirsan cikar varsa. Zaten doktor kontrolundesin neden bebek icin baska tedavi uygulamiyorsunuz?
şuan için sadece bu ilacı kullanarak adetinizi bir düzene sokmamız gerekiyor dedi doktorum. tüm hormon testleri vs yapıldı aslında adet düzensizliği için ama herşey normal. bu aşamada ilacı kullanmaya devam da ediyorum gebelik oluşursa zararlı olur mu olmaz mı bu konuda henüz danışamadım doktoruma :(

şuan için sadece bu ilacı kullanarak adetinizi bir düzene sokmamız gerekiyor dedi doktorum. tüm hormon testleri vs yapıldı aslında adet düzensizliği için ama herşey normal. bu aşamada ilacı kullanmaya devam da ediyorum gebelik oluşursa zararlı olur mu olmaz mı bu konuda henüz danışamadım doktoruma :KK43:
Cok stresli bir isin veya hayatin varsa oda etkiler. Allah gonlundekini nasip etsin. Doktorun daha ayrintili bilgi verir ama ben bu sitede baska ilaclar okudum hem adet duzenleyip hem gebe kalmaya yarayan haplar. Sor istersen doktoruna yada burada bir arastir

Back