Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim yaklaşık 4,5 aylık ilk doğduğundan beri Prima Premium Care kullanıyorum ama sızdırma yapıyor ,çamaşırları batmış durumda ,en iyi bezin prima olduğunu düşünüyordum ama yanıldım galiba,daha iyi bir bez tavsiye eden varmı..!:44:
Bende memnun kalmadım premium care denemenin kalmadım . Hem sizdirma oldu hemde pisik yaptı. Birde poposuna yapışıyordu . Arkadasım huggies i tavsiye etmişti ona geçtik gayette memnunum
Prima pampers yani yeşil paketlerden kullanıyorum. Sızdırmıyor, iyi hoşta parfumlu işte hemde bazı paketler nedense daha cok parfumlu:44:
Ben huggies kullanıyorum doğduğundan beri ve hiç pisik olmadı, primayi ben kullanmadim ama kullanan bir arkadasim memnun olmadığını ve bezin kendinden cok kötü bi kokusu olduğunu söylemisti huggiesi tavsiye ederim birde biraz uzun süre bekliyorsa bütün bezler sızdırıyor markası ne olursa olsun
buyuk gelıyor olabılır mı ?
5 aylık 3 numara kullanıyorum,bende küçük diye düşünmeye başladım ama ..(
evet olabilir aslında, parfümlü olması rahatsız ediyormu peki..?
Ben doğduğundan beri primapremiumcare kullanıyorum ,birkaç kez sızdırdı ama ben bağlamadığım zamanlardaGevşek bağlandığı zaman sızdırıyor sadece. Küçük gelme meselesine gelince ,sanırım bebeklerin vücut tipiyle alakalı ,Umay 1 ay önce 8 kiloydu,şuan heralde 8.400 falandır ,ben hala 3 numara kullanıyorum.
Evde 4 numara da vardı,bez bitince bakıcı yanlışlıkla o paketi açmış,ama bayağı büyük yani,ben birkaç paket daha 3 numara kullanırım gibi. Bir de 4 numaranın içi file gibi değil,genelde fileden yapışıyo şikayetleri oluyo.Sık sık altını açınca yapışma falan da olmuyo bende.
Bebeginiz kaç kilo? Benim kızım 4.5 aylık olmasına rağmen 4 numara kullaniyoruzo bile bacaklarını sıkıyor
Evet çişini yapınca kötü kokuyor gerçekten.Yalnız 3 numaradan sonra pampers aktif bebek var ondan aldık o öyle kokmuyor. Sadece aktif bebeğin kampanyalı büyük kutu paketi öyle kokuyordu.Bende hepsini açıp kutuya döktüm havalandırdım. Öyle kokusu gitti daha güzel oldu. Sızdırma konusunda güzel gercekten.Ben dogdugundan bu yana gece bez nadir değiştiririm. Birkac defa sızdırdı onuda kendi yan yatıp emdiği için oldu.
Birde reklamlarında ne kadar pisik yapmaz deselerde pisik kremi kullanmazsan pisik oluyor ben ilk gunden beri chicco nun kremini kullanıyorum masallah hic pisik olmadi