Bebek İkinci El Prima Aktif Bebek No 3

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
arkadaslar elimde prima aktif bebek 3 numaradan acilmis bir paket var. normalde 70 li paket, icinde 49 adet kalmis. unutmusum dolabin kenarinda, simdi buldum. artik bize kucuk gelir. isteyen varsa fiyatini siz belirleyin, gondereyim.

canım benim eşim dün 72 liğini 25 tl ye aldı , seninki de nerdeyse yarılanmış. kargo ücreti olmasa ben yarı fiyatına almak isterdim ama kargo ne kadar tutar bilemiyorum,malatya dayım

çevrenizde hiçmi ihtiyacı olan yok hayrınıza verin ya açılmış bebek bezinidemi satıyosunuz

zaten kargoyla daha pahalıya gelir

Katiliyorum arkadasim bezden kazanacagin 5 tl yerine bu girdigin neti kapat daha karli olursun artik okadarda degil yani kusura bakmada

Üyeler, -adminlerin belirlediği kurallara uymak kaydıyla- istediğini satabilir bu sitede. Ben yıllarca yurtdışında yaşadım. İnsanlar kullanılmış şampuan, parfüm, oje vs. satıyorlar. Alan razı satan razı olduktan sonra herkesin okuduğu bir ortamda böyle ağır yorumlar yapılmamalı. İlle de fikir beyan etmek isteniyorsa özel mesaj göndermek ve biraz daha yumuşak bir uslup kullanmak daha uygun olur diye düşünüyorum.

cok merak edenler icin soyleyeyim, etrafimda kucuk bebekli kimse yok gercekten ihtiyaci olabilecek. bir suredir durdu dolapta, yerim yok, bosuna yer kapliyor, ihtiyaci olan varsa ise yarasin dedim. illa 3 tl 5 tl odemesine de gerek yok kimsenin, gonder bana ihtiyacim var deseler gonderirim zaten. cok gonderdim o sekilde ufak tefek esyalar.
ayrica tanimadiginiz, kime ne yardimda bulunuyor bilmediginiz insanlara bu sekilde yargilarla saldirmak bence ayiptir. keske ozelden fikirlerinizi belirtseydiniz, memnuniyetle daha da detayli aciklardim.
guzel bir gun dilerim herkese.

Arkadaşım kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin isteyen istediğini satışa çıkarır alıcı çıkarsa da istediği fiyata satar kimseye laf düşmez kimseyi itham etmiyorum ama bunu satacağına hayrına versen gibi laflara sinir oluyorum herkes her şeyi yapmakta özgür Allah Allah

Kesinlikle katılıyorum kimseye yorum yapmak düşmez üstelik böyle yorum yapanlar niçin bu başlığı tıklamışlar işlerine gelse alacaklardı demekki. İsteyen istediğini satar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…