Prezervatiften taşmış gebelik olabilir mi

Gncnr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
167
16
13
23
Kızlar selam eşimle ilişkiye girdikten ve boşaldıktan sonra içimdeyken çıkmadan öyle durmuştuk korunuyoduk uzun zamandır aynı şekilde hiç ihtimal vermedim ama bu defa içimde kaldı elimle çektim ama taşmış zaten bacaklarına yatağa falan akmıştı içime de gitmiş midir gebelik olabilir mi daha önce dışına çıkmamıştı bunda baya akmış Dışarıya da adetime 11 gün var bu arada

Açılınn benim konum.bu, 26.haftadayim tasma sonucunda hamile kaldım 😂 aynı marka aynı ürün senelerdir tasmayan şey bir kez taşti fark ettik önemsemedik tık hamile kalmışım 😂😂😂 biz bebiş düşünüyorduk, vaktine karar veremedigimiz için korunuyorduk hayırlısı oldu diyelim, sizin için de istediğiniz neyse o olur inşallah

Ay gerçekten mi içime gitti mi bilmiyorum ama ben bizde istiyoruz ama sizin gibi zamanına karar veremiyoruz

Açılınn benim konum.bu, 26.haftadayim tasma sonucunda hamile kaldım 😂 aynı marka aynı ürün senelerdir tasmayan şey bir kez taşti fark ettik önemsemedik tık hamile kalmışım 😂😂😂 biz bebiş düşünüyorduk, vaktine karar veremedigimiz için korunuyorduk hayırlısı oldu diyelim, sizin için de istediğiniz neyse o olur inşallah
Ay gerçekten mi içime gitti mi bilmiyorum ama ben bizde istiyoruz ama sizin gibi zamanına karar veremiyoruz

Gercekten böyle oldu vaktine karar veremiyordukta, olası varmış, vaktiymis demek ki, sürpriz oldu iyi oldu 😊 hayırlısı olsun inşallah 😊

Gercekten böyle oldu vaktine karar veremiyordukta, olası varmış, vaktiymis demek ki, sürpriz oldu iyi oldu 😊 hayırlısı olsun inşallah 😊
Hayırlısı bakalım☺️ siz içinize gidip gitmediğini farkettiniz mi ben bilmiyorum

Back
X